Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Europa League 20/21
Najjači ste mi kad počnete hvalit Olma hahaha...End wrote:fridrih_niche wrote:Ende, prestani se drogirat, jebali te Olmo i Guardiola u guzicu...
:D
:^O
Guest- Guest
Tek kad vidim ove nase nove igrace moram potvrdito Zekine rijeci.
AJME NAMA KAD LUKA ODE. TEK COVIK KAD DOBRO UVIDI SITUACIJU SHVATIS DA JE ON ALFA I OMEGA HRVATSKE REPKE.
SVI OSTALI SE SLEPAJU UZ NJEGA.
ZEKO KA COVIK TE MOLIM DA MI OPROSTIS
AJME NAMA KAD LUKA ODE. TEK COVIK KAD DOBRO UVIDI SITUACIJU SHVATIS DA JE ON ALFA I OMEGA HRVATSKE REPKE.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dobro ko je tajfridrih_niche wrote:Čekaj, ko spominje Juranovica?FRANK wrote:Dobro tko je taj juranovic bogati i odakle je on ??
Ovaj ga ka papagaj spominje svakih 3 sekunde.
Sta je on di igra di se rodio
Svetina?
Lik je puka ka cvrčak...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Bivši igrač Hajduka...FRANK wrote:Dobro ko je tajfridrih_niche wrote:Čekaj, ko spominje Juranovica?FRANK wrote:Dobro tko je taj juranovic bogati i odakle je on ??
Svetina?
Lik je puka ka cvrčak...
;)
Ne znam zašto ga kompleksas spominje...
Guest- Guest
Zato što Dinamo više dobije mjesečno bonusa za Gvardiola nego što je Hajduk ukupno dobio za Juru. A Jura reprezentativac.fridrih_niche wrote:Bivši igrač Hajduka...FRANK wrote:Dobro ko je tajfridrih_niche wrote:Čekaj, ko spominje Juranovica?FRANK wrote:Dobro tko je taj juranovic bogati i odakle je on ??
Svetina?
Lik je puka ka cvrčak...
;)
Dobro boli me kurac koliko klubovi dobiju.Roland Deschain wrote:Zato što Dinamo više dobije mjesečno bonusa za Gvardiola nego što je Hajduk ukupno dobio za Juru. A Jura reprezentativac.fridrih_niche wrote:Bivši igrač Hajduka...FRANK wrote:Dobro ko je tajfridrih_niche wrote:Čekaj, ko spominje Juranovica?FRANK wrote:Dobro tko je taj juranovic bogati i odakle je on ??
Svetina?
Lik je puka ka cvrčak...
;)
Jer znam da se dinamo bas nece okoristiti nesto posebno.
Uglavnom ce erste banka u medjugorju primati uplate na odredjeno ime
2015-09-13
FRANK wrote:Dobro boli me kurac koliko klubovi dobiju.Roland Deschain wrote:Zato što Dinamo više dobije mjesečno bonusa za Gvardiola nego što je Hajduk ukupno dobio za Juru. A Jura reprezentativac.fridrih_niche wrote:Bivši igrač Hajduka...FRANK wrote:Dobro ko je tajfridrih_niche wrote:Čekaj, ko spominje Juranovica?FRANK wrote:Dobro tko je taj juranovic bogati i odakle je on ??
Svetina?
Lik je puka ka cvrčak...
;)
Jer znam da se dinamo bas nece okoristiti nesto posebno.
Uglavnom ce erste banka u medjugorju primati uplate na odredjeno ime
Guest- Guest
Ma Ante, oprošteno ti je ... Ljudski je pogriješiti, ali puno je teže priznati da si pogriješio i zato ti svaka dala ...FRANK wrote:Tek kad vidim ove nase nove igrace moram potvrdito Zekine rijeci.
Zeko-
2015-08-26
End wrote:
gdje je tovar, šta b tek bilo da je ovdje
vadila bi se ova slika sljedećih 10 godina haha
ajmo tovare da čujemo postotke, 99% ili 100% najbolji golman i obrana europa league?
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ghoulam je livi bek, a ne desni...
A Pepe je desno krilo, a ne livo...
Koja glupava postava puna netočnih podataka...
A Pepe je desno krilo, a ne livo...
Koja glupava postava puna netočnih podataka...
Guest- Guest
Zato jer ovce vjeruju svemu što im napišu četničke novosti i što im poltroni serviraju.fridrih_niche wrote:
Bivši igrač Hajduka...
Tako su svojedobno vjerovali da sav iznos transfera igrača Dinama u 100 %-om iznosu ide na račun Dinama što su im servirali Svetina, Marčinko i ostali poltrončići sve dok se nije pojavio Uskok s svojom tada istragom gdje je pokazano i dokazano da je to obična laž.
Kao što vidimo, ovce nisu ništa naučile. Vjeruju i dalje, kao što bleju i dalje...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Zato jer ovce vjeruju svemu što im napišu četničke novosti i što im poltroni serviraju.fridrih_niche wrote:
Bivši igrač Hajduka...
Tako su svojedobno vjerovali da sav iznos transfera igrača Dinama u 100 %-om iznosu ide na račun Dinama što su im servirali Svetina, Marčinko i ostali poltrončići sve dok se nije pojavio Uskok s svojom tada istragom gdje je pokazano i dokazano da je to obična laž.
Kao što vidimo, ovce nisu ništa naučile. Vjeruju i dalje, kao što bleju i dalje...
Guest- Guest
bal sektaških idiota.
u par tjedana je jakobušić sve njihove svakodnevne jadikovke razgolitio i prokazao kao idiotizme, ali sektaški idioti i dalje dociraju i pridikuju, dok dinamo radi transfer igrača za 40 juranovića.
kao što vidimo, lukša radi, a idioti po starom...
u par tjedana je jakobušić sve njihove svakodnevne jadikovke razgolitio i prokazao kao idiotizme, ali sektaški idioti i dalje dociraju i pridikuju, dok dinamo radi transfer igrača za 40 juranovića.
kao što vidimo, lukša radi, a idioti po starom...
sitting_bull-
2015-09-28
Ja te ne mrzim, ja te sažalijevam ... I Širkan te sažalijeva, tebe i ampera iliti glupog i glupljeg ...Beef Supreme wrote:Tatticari me mrze kao i sektasi- znaci da sam na dobrome putu
Zeko-
2015-08-26
Ti stvarno ne kuzis sprdnju
Osim toga, njega osobno poznajem ,tamo jos iz studentskih dana
Osim toga, njega osobno poznajem ,tamo jos iz studentskih dana
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE