Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Europa League 20/21
DJoja se motaaaaaaaaa Otvara se JIM BEAM
AJMOOOOOOOOOO
AJMOOOOOOOOOO
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bas ste glupavi navijači Dinama...
Umisto da se negdi veselite, pijete, drogirate se, vi tipkate po forumu u inat navijačima najvećeg hrvatskog kluba...
Bas ste glupi ka kurac...
:D
Umisto da se negdi veselite, pijete, drogirate se, vi tipkate po forumu u inat navijačima najvećeg hrvatskog kluba...
Guest- Guest
Jebiga, birtije rade samo do 22,00, a ovi englezi su bili žilavi pa se malo utakmica otegnula ...
Zeko-
2015-08-26
Boli me kurac iman trave iman viskija ratbijen se ko zvecka do veceri
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Bas ste glupavi navijači Dinama...
Guest- Guest
mizerni pokušaj trolanja od strane sektaša
kako su samo nisko pali
mi ne slavimo, a oni od jala režu žile
bože sačuvaj
kako su samo nisko pali
mi ne slavimo, a oni od jala režu žile
bože sačuvaj
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ja znam da bi oni i sam ulazak u Euroligu slavili tjedan dana ... A za nas je sve ovo običan dan u uredu ...
Zeko-
2015-08-26
A gle slavlje u svlačionici Zokija Mamića i igrača nakon utakmice ... Neprocijenjivo ...
https://www.facebook.com/100044165272618/videos/492386185102175
https://www.facebook.com/100044165272618/videos/492386185102175
Zeko-
2015-08-26
Prvo, to nije njegova svlacionica
Drugo, molio bi da se ne dijele objave osuđenih kriminalaca, one nemaju nikakvu vrijednost niti vjerodostojnost
Drugo, molio bi da se ne dijele objave osuđenih kriminalaca, one nemaju nikakvu vrijednost niti vjerodostojnost
Guest- Guest
Montero wrote:Prvo, to nije njegova svlacionica
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
čestitke igračima, navijačima, stručnom stožeru, predsjedniku kluba na pobjedi i prolasku u iduću fazu natjecanja.
Guest- Guest
Samo sam htio pokazati da Zoki nije nikud pobjegao, kak' ste tu pisali da bude ... Evo, slavi sa igračima svoj trenerski uspjeh i ne budete mu valjda i to zamjerili ... Pa to su njegovi igrači, igrači koje je on podigao na nivo na kojem jesu ... A gle kak' se veseli ... K'o da mu ne prijeti zatvor ... A možda mu ni ne prijeti,'ko zna ...GIANNI AGNELLI wrote:Montero wrote:Prvo, to nije njegova svlacionica
Zeko-
2015-08-26
ZEKO SHVATI JEDNO...... OSUDJENI KRIMINALAC I SUDIONIK ZLOCINACKOG POKRETA NEMA STA RADIT U SVETINJIZeko wrote:Samo sam htio pokazati da Zoki nije nikud pobjegao, kak' ste tu pisali da bude ... Evo, slavi sa igračima svoj trenerski uspjeh i ne budete mu valjda i to zamjerili ... Pa to su njegovi igrači, igrači koje je on podigao na nivo na kojem jesu ... A gle kak' se veseli ... K'o da mu ne prijeti zatvor ... A možda mu ni ne prijeti,'ko zna ...GIANNI AGNELLI wrote:Montero wrote:Prvo, to nije njegova svlacionica
2015-09-13
Ja bi Man. United ... Ruse smo sve riješili, sad još riješimo i sve engleze i to je to ... Ili Ajax, tak' da riješimo sve nizozemce ...karlitovnačin wrote:bože koga ćemo izvući u 4 finalu
Zeko-
2015-08-26
a ako se pokaže kako su ga osudili kriminalci jer nije dovoljno platio da sude pošteno?GIANNI AGNELLI wrote:ZEKO SHVATI JEDNO...... OSUDJENI KRIMINALAC I SUDIONIK ZLOCINACKOG POKRETA NEMA STA RADIT U SVETINJIZeko wrote:Samo sam htio pokazati da Zoki nije nikud pobjegao, kak' ste tu pisali da bude ... Evo, slavi sa igračima svoj trenerski uspjeh i ne budete mu valjda i to zamjerili ... Pa to su njegovi igrači, igrači koje je on podigao na nivo na kojem jesu ... A gle kak' se veseli ... K'o da mu ne prijeti zatvor ... A možda mu ni ne prijeti,'ko zna ...GIANNI AGNELLI wrote:Montero wrote:Prvo, to nije njegova svlacionica
kaj onda?
čovjek je doveo dinamo do ove utakmice i to mu nitko ne može uzeti.
ku'iš?
sitting_bull-
2015-09-28
Vidi ti to ne razumis.sitting_bull wrote:a ako se pokaže kako su ga osudili kriminalci jer nije dovoljno platio da sude pošteno?GIANNI AGNELLI wrote:ZEKO SHVATI JEDNO...... OSUDJENI KRIMINALAC I SUDIONIK ZLOCINACKOG POKRETA NEMA STA RADIT U SVETINJIZeko wrote:Samo sam htio pokazati da Zoki nije nikud pobjegao, kak' ste tu pisali da bude ... Evo, slavi sa igračima svoj trenerski uspjeh i ne budete mu valjda i to zamjerili ... Pa to su njegovi igrači, igrači koje je on podigao na nivo na kojem jesu ... A gle kak' se veseli ... K'o da mu ne prijeti zatvor ... A možda mu ni ne prijeti,'ko zna ...GIANNI AGNELLI wrote:Montero wrote:Prvo, to nije njegova svlacionica
kaj onda?
ku'iš?
Tesko je znam.
Ja sam svoj tada mladi zivot 1992 do 1995 spreman bio dati za Hrvatski naglasavam HRVATSKI VRHOVNI SUD ne jugoslavenski ne srpski nego Hrvatski. I isti taj sud vec 5 godina odbija moju zalbu za nesto sto nisam ucinio 1995 pod obroncima Dinare. I razocaran sam i ja tim sudom. Ali opet bi zivot dao za taj Hrvatski Vrhovni sud.
Mamic je u pravu.
Suci su svi korumpirani tu price nema
Sudstvo je hrvatsko rak rana.
Ali ici se izrugivati sa hrvatskom institucijom sa hrvatskim Grbom i varati hrvatsku drzavu na porezu ms koliko god nepravedan taj porez bio je agresija jednaka onoj u oruzanom smislu.
Amen.
Ti to.ne razumis ali Hrvatsku mogu jebat unistavat i pljackat razni mamici i todorici i sanaderi.
Ali vjeruj mi ima nas koki smo i sada spremni obraniti napacenu zemlju.
Mene je prvog izdala i izopcila ali to neznaci da je nevolim. Jer nije Majka kriva za nista nego izrodi koji su koj svezali oci i rade od nje svasta.
2015-09-13
Kad si već kod toga, gle Ante i Gotovinu su osudili i bio je u zatvoru ... Svi znamo da su ga nepravedno osudili i da je on heroj, a ne ratni zloćinac ... Na kraju su ga oslobodili ... Kaj ako se isto to i sa Mamićima dogodi? Jel' budu oni, za tebe, i dalje kriminalci?GIANNI AGNELLI wrote:Vidi ti to ne razumis.sitting_bull wrote:a ako se pokaže kako su ga osudili kriminalci jer nije dovoljno platio da sude pošteno?GIANNI AGNELLI wrote:ZEKO SHVATI JEDNO...... OSUDJENI KRIMINALAC I SUDIONIK ZLOCINACKOG POKRETA NEMA STA RADIT U SVETINJIZeko wrote:Samo sam htio pokazati da Zoki nije nikud pobjegao, kak' ste tu pisali da bude ... Evo, slavi sa igračima svoj trenerski uspjeh i ne budete mu valjda i to zamjerili ... Pa to su njegovi igrači, igrači koje je on podigao na nivo na kojem jesu ... A gle kak' se veseli ... K'o da mu ne prijeti zatvor ... A možda mu ni ne prijeti,'ko zna ...GIANNI AGNELLI wrote:Montero wrote:Prvo, to nije njegova svlacionica
kaj onda?
ku'iš?
Tesko je znam.
Ja sam svoj tada mladi zivot 1992 do 1995 spreman bio dati za Hrvatski naglasavam HRVATSKI VRHOVNI SUD ne jugoslavenski ne srpski nego Hrvatski. I isti taj sud vec 5 godina odbija moju zalbu za nesto sto nisam ucinio 1995 pod obroncima Dinare. I razocaran sam i ja tim sudom. Ali opet bi zivot dao za taj Hrvatski Vrhovni sud.
Mamic je u pravu.
Suci su svi korumpirani tu price nema
Sudstvo je hrvatsko rak rana.
Ali ici se izrugivati sa hrvatskom institucijom sa hrvatskim Grbom i varati hrvatsku drzavu na porezu ms koliko god nepravedan taj porez bio je agresija jednaka onoj u oruzanom smislu.
Amen.
Ti to.ne razumis ali Hrvatsku mogu jebat unistavat i pljackat razni mamici i todorici i sanaderi.
Ali vjeruj mi ima nas koki smo i sada spremni obraniti napacenu zemlju.
Mene je prvog izdala i izopcila ali to neznaci da je nevolim. Jer nije Majka kriva za nista nego izrodi koji su koj svezali oci i rade od nje svasta.
Zeko-
2015-08-26
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21