Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Europa League 20/21
Roland Deschain wrote:Posudbe u svijetu nogometa su najnormalnija stvar. Ne znači da su svi ti klubovi filijale. Pogotovo kad postoji obostrana korist ko u ovom slučaju.
Ne bi to znao da mi nisi rekao, hvala
Guest- Guest
Klub koji zivi od prodaje igraca se prodao za par stotina tisuca eura , mogli su dogovoriti drugaciji nacin isplate
Sad im gvardiol igra nepotrebno, a mogli su nekome drugome dati priliku i zaraditi vise,no to je vođenje bez vizije
Sad im gvardiol igra nepotrebno, a mogli su nekome drugome dati priliku i zaraditi vise,no to je vođenje bez vizije
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ni ova Europa liga nije šta je bila...
Ruglo...
;)
Guest- Guest
rijeka bez boda, ali nema brige dok je tu dinamo koji skrbi za kompletnu HNL
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kak igra bespotrebno ako je svaku utakmicu jedan od najboljih?Beef Supreme wrote:Klub koji zivi od prodaje igraca se prodao za par stotina tisuca eura , mogli su dogovoriti drugaciji nacin isplate
Roland Deschain wrote:Kak igra bespotrebno ako je svaku utakmicu jedan od najboljih?Beef Supreme wrote:Klub koji zivi od prodaje igraca se prodao za par stotina tisuca eura , mogli su dogovoriti drugaciji nacin isplate
I sad se vracamo na tzv posudbu koja to i nije
Kada netko posudi igraca onda on placa najam i eventualno ima mogucnost otkupa . Ovdje je obrnuto, klub za saku eura razvija igraca drugom klubu. Dinamo dugorocno nema nikakve koristi od toga ,neovisno jesu li nastupi kvalitetni . Za tih 600-800k pa da je između 1-2 m se naguziti je jadno, za te pare mogu utopiti i peđu stojanovića, nije da ce propasti .
Guest- Guest
Nepojmljivo mi je kol'ki si ti glupan ... Ti si očigledni primjer osobe koja od jada i jala, pa čak i zlobe, ne zna kaj piše i onda tu trabunja bez veze i smisla ...
Zeko-
2015-08-26
biznis je biznis, a u ovoj situaciji kad nema prihoda od ulaznica za europske tekme 100.000€ se ne baca kroz prozor.Beef Supreme wrote:Svetina, to sto dobiju za gvardiola,da je i 1m po tekmi i dalje znaci da su pristali razvijati igraca za drugi klub, prakticno pristali biti filijala raseball leipzigu
uzmi u obzir da je gvardiol praktično odigrao više utakmica za prvu momčad dinama otkako je prodan, nego prije prodaje i da mjesečno donese dinamu više nego da hajduk svaki mjesec proda jednog juranovića.
osim toga otvara se perspektiva da se slične klauzule ugrade i u ugovore kod budućih prodaja igrača, jer se ovdje lijepo vidi kako se ne radi o mačku u vreći, a istovremeno je kupljeno vrijeme za sazrijevanje i daničića i jurišića kroz posudbe i dinamo2.
razvidno je kako se s financijama barata planski, smanjen je roster igrača prve momčadi na optimalan broj, prodani su igrači kojima je bilo vrijeme da se prodaju kako bi mladi dečki u naletu dobili šansu da se etabliraju kroz prvu momčad i u razumnom roku ostvare transfer na svoju i dinamovu korist.
sitting_bull-
2015-09-28
dinamo nije iz leipziga posudio igrača koji je u leipzigu sjedio na klupi i nije igrao, nego je zadržao svog igrača kojeg je prodao leipzigu kako bi imao zamjenu za stopere dok se perić ne oporavi i kvalitetnu alternativu za lijevog beka, a uz to što je time pokrio mogući deficit na poziciji stopera i lijevog beka još i ostvaruje dodatni prihod kroz klauzulu o daljnjem razvoju igrača.Beef Supreme wrote:
I sad se vracamo na tzv posudbu koja to i nije
Kada netko posudi igraca onda on placa najam i eventualno ima mogucnost otkupa . Ovdje je obrnuto, klub za saku eura razvija igraca drugom klubu. Dinamo dugorocno nema nikakve koristi od toga ,neovisno jesu li nastupi kvalitetni . Za tih 600-800k pa da je između 1-2 m se naguziti je jadno, za te pare mogu utopiti i peđu stojanovića, nije da ce propasti .
tako je zadovoljen interes i leipziga i gvardiola i dinama, a vidljivo je kako se gvardiol uistinu ne štedi kako bi opravdao svoj transfer i odužio se dinamu te istovremeno pokazao novom poslodavcu koliko vrijedi.
i nije riječ o 600-800.000€, nego o iznosu od cca 2.000.000€ ako dinamo ne bude igrao proljeće u europi, a ako prođe onda još 100.000€ za svaku proljetnu europsku utakmicu.
budi ti baja pa odbij pet (5) juranovića!
najbolje od svega je što će dinamo dobiti sve te novceu punom iznosu i ako leipzig povuče gvardiola u siječnju.
sitting_bull-
2015-09-28
Ne samo to, Dinamo će ovim bonusima od Gvardiola u potpunosti pokriti iznos koji su platili za odličnog Lauritsena i još i zaraditi, jer RBL, čak i da u zimskom prelaznom roku povuče Gvardiola u RBL, dužan je isplatiti Dinamu po 70 tisuća eura Dinamu za svaku utakmicu koju će Dinamo do kraja prvenstva odigrati u HNL-u i 100 tisuća za svaku utakmicu u Europi, ako Dinamo prođe dalje. To je otprilike još oko 2 mil. eura ... Meni je nepojmljivo kako pojedinci žele omalovažiti fantastičan posao Dinama za igrača koji je odigrao 10-ak utakmica za Dinamo prije transfera i kojeg nije reprezentacija prodala kak' su "stručnjaci" ovdje laprdali da se igrači Dinama pozivaju u reprezentaciju kako bi im se napumpala cijena ...
Zeko-
2015-08-26
Mene je uopce sram spomenuti Dinamo u ovoj sirotinjskoj ligi.
Dinamu ke mjesto sa Bajernom Juventusom Realom ne sa ovim jadnicima.
Ali to je bilo moguce dok je Dinamo imao trenera.
Sada vise nemamo
Dinamu ke mjesto sa Bajernom Juventusom Realom ne sa ovim jadnicima.
Ali to je bilo moguce dok je Dinamo imao trenera.
Sada vise nemamo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
tome svemu treba dodati 16.000.000€ koliko iznosi osnovni transfer tako da je vrijednost transfera već sada jako blizu iznosa od 19.000.000€.Zeko wrote:Ne samo to, Dinamo će ovim bonusima od Gvardiola u potpunosti pokriti iznos koji su platili za odličnog Lauritsena i još i zaraditi, jer RBL, čak i da u zimskom prelaznom roku povuče Gvardiola u RBL, dužan je isplatiti Dinamu po 70 tisuća eura Dinamu za svaku utakmicu koju će Dinamo do kraja prvenstva odigrati u HNL-u i 100 tisuća za svaku utakmicu u Europi, ako Dinamo prođe dalje. To je otprilike još oko 2 mil. eura ... Meni je nepojmljivo kako pojedinci žele omalovažiti fantastičan posao Dinama za igrača koji je odigrao 10-ak utakmica za Dinamo prije transfera i kojeg nije reprezentacija prodala kak' su "stručnjaci" ovdje laprdali da se igrači Dinama pozivaju u reprezentaciju kako bi im se napumpala cijena ...
sitting_bull-
2015-09-28
Znaci racuni u federaciji ce se napuniti na odredjeni racun u jednomsvetistu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
olmo i gvardiol, savršeni poslovi, pogotovo uzevši u obzir trenutnu situaciju.
dinamo može samo žaliti da ga ograničava amaterska liga i minijature od klubova poput čmarduka koji nas samo sramote.
inače bi olma uvalili za 100 milijuna kao benfica felixa.
tek onda bi tovari kmečali
dinamo može samo žaliti da ga ograničava amaterska liga i minijature od klubova poput čmarduka koji nas samo sramote.
inače bi olma uvalili za 100 milijuna kao benfica felixa.
tek onda bi tovari kmečali
2015-08-25
Ende, prestani se drogirat, jebali te Olmo i Guardiola u guzicu...
:D
Guest- Guest
želiš endu da ga 92 juranovića prče u šupak?fridrih_niche wrote:Ende, prestani se drogirat, jebali te Olmo i Guardiola u guzicu...
koji si ti peder...
sitting_bull-
2015-09-28
Dobro tko je taj juranovic bogati i odakle je on ??
Ovaj ga ka papagaj spominje svakih 3 sekunde.
Sta je on di igra di se rodio
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Ende, ne mogu se prestati drogirat, jebali me Mijo i atletičar u guzicu...
2015-08-25
Čekaj, ko spominje Juranovica?FRANK wrote:Dobro tko je taj juranovic bogati i odakle je on ??
Svetina?
:^O
Lik je puka ka cvrčak...
;)
Guest- Guest
Najjači ste mi kad počnete hvalit Olma hahaha...End wrote:fridrih_niche wrote:Ende, prestani se drogirat, jebali te Olmo i Guardiola u guzicu...
:^O
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE