BARCLAY'S EPL 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: BARCLAY'S EPL 20/21
Ovakve kradje za liverpoolnisam vidio od onih gadarija koje je silvio radiokrajem 80ih i pocetkom90ih u milanu
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Liverpool se sritno provuka...
Prvo je epilepsija Salah zabija kumpir nad kumpirima...
A onda je Tott falija par zicera na 1:1...
I to je bilo to...
;)
Ali prvi gol je userstvo nad userstvima. Da mi se ono desi na mamageru, fifi, pes-u, izlomio bih sve po kući.
Trostruka odbijanka, obrezanom došla lopta od orijea, koji šutira u levi ugao-e sada kako sam video, lopta udara u jednog odbrambenog tota koji je bio prvi na bloku, odbija se od drugog, menja pravac i ulazi u rašlje.
Znači trostruka odbijanka...
Guest- Guest
Pošteno da poštenije ne može biti s obzirom da Liverpoolu nije suđen čisti penal kod 0:0, a židovima priznalo gol iz ofsajda. Najveći engleski klub je prvi u PL i LP s desetkovanim kadrom. Da Chmarnitedu ili Shityu fali toliko bitnih igrača ko Liverpoolu borili bi se za opstanak. Ovi klošari ni kompletni ne mogu proći grupu u LP.
Majku ti jebem pored zivog Flicka FIFA proglasila Floppa za najtrenera
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Herr Flick? Otkad je on trener.FRANK wrote:Majku ti jebem pored zivog Flicka FIFA proglasila Floppa za najtrenera
Ajmo nogometni znalce tko je ove godine zasluzio.Roland Deschain wrote:Herr Flick? Otkad je on trener.FRANK wrote:Majku ti jebem pored zivog Flicka FIFA proglasila Floppa za najtrenera
Vjecni luzer koji je iz njemacke pobiga jer je znao da tu nemoze nista ili covik koki je ove godine uzeo 5 trofeja sa najdominantnijom momcadi u zadnjih 10 godina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Imao je sreće da se nije susreo s Liverpoolom. Uostalom, tko je taj klošar? Bjelica je bolji od njega. I Tudor.FRANK wrote:Ajmo nogometni znalce tko je ove godine zasluzio.Roland Deschain wrote:Herr Flick? Otkad je on trener.FRANK wrote:Majku ti jebem pored zivog Flicka FIFA proglasila Floppa za najtrenera
Vjecni luzer koji je iz njemacke pobiga jer je znao da tu nemoze nista ili covik koki je ove godine uzeo 5 trofeja sa najdominantnijom momcadi u zadnjih 10 godina
Roland Deschain wrote:Imao je sreće da se nije susreo s Liverpoolom. Uostalom, tko je taj klošar? Bjelica je bolji od njega. I Tudor.FRANK wrote:Ajmo nogometni znalce tko je ove godine zasluzio.Roland Deschain wrote:Herr Flick? Otkad je on trener.FRANK wrote:Majku ti jebem pored zivog Flicka FIFA proglasila Floppa za najtrenera
Ako je bjegunica bolji .onda je i grande zoki
Guest- Guest
Naj trener je Bjelica trebal biti proglašen ... On je svemogući bog, nadčovjek, fantasticus ...
Zeko-
2015-08-26
Tako je to kad 30godina ne osvajas nists onda dobijes zalet i krenes pod stare dane srat i pricat gluposti. Uostalom kad luzeri u jednoj godini osvoje 5 trofeja mozemo sta pricati. Do tada samo ispadas glup ko kurac sto si ovim upison i dokazaRoland Deschain wrote:Imao je sreće da se nije susreo s Liverpoolom. Uostalom, tko je taj klošar? Bjelica je bolji od njega. I Tudor.FRANK wrote:Ajmo nogometni znalce tko je ove godine zasluzio.Roland Deschain wrote:Herr Flick? Otkad je on trener.FRANK wrote:Majku ti jebem pored zivog Flicka FIFA proglasila Floppa za najtrenera
2015-09-13
U pravu si triba je bit zoki.Zeko wrote:Naj trener je Bjelica trebal biti proglašen ... On je svemogući bog, nadčovjek, fantasticus ...
Koliko kosta dostojabstvo
2015-09-13
Roland Deschain wrote:Pošteno da poštenije ne može biti s obzirom da Liverpoolu nije suđen čisti penal kod 0:0, a židovima priznalo gol iz ofsajda. Najveći engleski klub je prvi u PL i LP s desetkovanim kadrom. Da Chmarnitedu ili Shityu fali toliko bitnih igrača ko Liverpoolu borili bi se za opstanak. Ovi klošari ni kompletni ne mogu proći grupu u LP.
O kom ofaajdu pričaš i o kom penalu pričaš?
Guest- Guest
Dierova ruka kod 0:0. A gol je čisti ofsajd, nabijem ih na njihov VAR i te crte koje oni povlače. Maneu ponište gol za pobjedu protiv Evertona, a ovo priznaju.
strasna utakmica jucer...djelom i zabrinjavajuca...jer tesko ce sa takom igrom manju do bozica biti prvi na tabeli...
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:strasna utakmica jucer...djelom i zabrinjavajuca...jer tesko ce sa takom igrom manju do bozica biti prvi na tabeli...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:EstebanEnrique wrote:strasna utakmica jucer...djelom i zabrinjavajuca...jer tesko ce sa takom igrom manju do bozica biti prvi na tabeli...
Guest- Guest
Samo da lopovpol ne bude prvi , navijati cu cak i za prevariolin shitty
Guest- Guest
Nadigrao nas Palace, ali vodi se 2:0. Ajde jednom da i Liverpool jednom ne dominira, a vodi.
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet