BARCLAY'S EPL 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
BARCLAY'S EPL 20/21
Tema posvećena najjačem fudbalskom takmičenju na svetu i najvećem klubu na svetu Manchester United-u.
Guest- Guest
Re: BARCLAY'S EPL 20/21
Chel$hit je jako krenuo na transfer tržištu i dogovorio 3 kapitalna pojačanja: Thiago Silva, Kai Havertz i Ben Chillwell...
Guest- Guest
Jel Sprdchester dovodi Sancha, Madisona, Grealisha, Messija?
Koga su sve još rekli?
:8)
Koga su sve još rekli?
:8)
Guest- Guest
Znaci da dolaze pojacanja iz Kine..oscar,fellaini etc
Eventualno stoperi bournemoutha
Guest- Guest
Dybala wrote:Znaci da dolaze pojacanja iz Kine..oscar,fellaini etc
Guest- Guest
Dybala wrote:Znaci da dolaze pojacanja iz Kine..oscar,fellaini etc
jedan je već za 50 miliona otišao kod prevariole...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Dybala wrote:Znaci da dolaze pojacanja iz Kine..oscar,fellaini etc
jedan je već za 50 miliona otišao kod prevariole...
Znaci losiji ide u united
Guest- Guest
Liverpool kao najveći engleski klub osvaja i ove sezone, a ovi ostali klošari nek se poredaju kako žele.
Sretan sam dok united ne osvaja
I da titula ode prciji jorgea mendesa ili seicima ..svejedno ,samo da ne slusam navijace koji su programirani kao vucicevi sljedbenici..we are united brainwash
I da titula ode prciji jorgea mendesa ili seicima ..svejedno ,samo da ne slusam navijace koji su programirani kao vucicevi sljedbenici..we are united brainwash
Guest- Guest
Daj se uozbilji. Čekali ste titulu 30 godina i sad misliš da je svaki dan Božić Nećete vi titulu vidjet narednih 10 godinaRoland Deschain wrote:Liverpool kao najveći engleski klub osvaja i ove sezone, a ovi ostali klošari nek se poredaju kako žele.
Pusti ga vidis da je skroz posenilioscorpion wrote:Daj se uozbilji. Čekali ste titulu 30 godina i sad misliš da je svaki dan Božić Nećete vi titulu vidjet narednih 10 godinaRoland Deschain wrote:Liverpool kao najveći engleski klub osvaja i ove sezone, a ovi ostali klošari nek se poredaju kako žele.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dybala wrote:Sretan sam dok united ne osvaja
Guest- Guest
Dybala wrote:Sretan sam dok united ne osvaja
najjace je da to dolazi iz usta fana djubrentusa, kluba koji je sve ,,osvojio'' na prevaru i kradju. jedini top klub u evropi kome su oduzete titulu i koji je izbacen u nizi rang takmicenja zbog kradja i namestanja, a po svemu sudeci, gledacemo reprizu tog postupka za period od 2012. do danas...
Guest- Guest
man utd osvaja
EstebanEnrique-
2014-04-15
Brat Brale wrote:Dybala wrote:Sretan sam dok united ne osvaja
najjace je da to dolazi iz usta fana djubrentusa, kluba koji je sve ,,osvojio'' na prevaru i kradju. jedini top klub u evropi kome su oduzete titulu i koji je izbacen u nizi rang takmicenja zbog kradja i namestanja, a po svemu sudeci, gledacemo reprizu tog postupka za period od 2012. do danas...
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50