BARCLAY'S EPL 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: BARCLAY'S EPL 20/21
Dybala wrote:Najdosadnija utakmica danaEnd wrote:šahovska partija guardiola vs arteta učitelj vs učenik
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Voleo il ne voleo luzere, ali ono kako je Pickford uleteo VVD-u je za višrgodišnju zabranu igranja fudbala.
Guest- Guest
Naravno, smrad ga je namjerno polomio. Čisti crveni, engleski komentatori su se čudili da nije dobio crveni. Na žalost, šanse Liverpoola za naslov vjerojatno uništene. Prijelazni rok je završio, ne mogu nikog dovesti, sad bi i Lovren dobro došao. Alissona isto nema još mjesec dana. Kad je Adrian na golu sigurno je da krećeš s 0:1.
krizni ligamenti su vrlo vjerojatno najgora ozljeda kod nogometasa (ako se izuzmu otvoreni prijelomi )
Ahilova tetiva je isto fucked up
Guest- Guest
junajted napreduje samo korak jedan bod od sitija...
EstebanEnrique-
2014-04-16
sto ne igra cavani...ceka da se masina razmase..
EstebanEnrique-
2014-04-16
Momčad Josea Mourinha je 3-0 imala sve do 82. minute, no u samoj završnici primila je tri gola
End- Posts : 21177
2015-08-25
Istina...Dybala wrote:krizni ligamenti su vrlo vjerojatno najgora ozljeda kod nogometasa (ako se izuzmu otvoreni prijelomi )
Neće vise nikad bit klasa kakva je bija...
;)
Guest- Guest
Meni je bila pukla Ahilova tetiva. Zajebana jako ozljeda, počeo sam igrat nogomet nakon 7-8 mjeseci, ali nije to više bilo to ko prije. Makar nikad više nisam imao problema s njom.Dybala wrote:krizni ligamenti su vrlo vjerojatno najgora ozljeda kod nogometasa (ako se izuzmu otvoreni prijelomi )
fridrih_niche wrote:Istina...Dybala wrote:krizni ligamenti su vrlo vjerojatno najgora ozljeda kod nogometasa (ako se izuzmu otvoreni prijelomi )
;)
Pjacu je skroz unistilo
Btw Ronaldo (el gordo) je i bez koljena bio najbolji iako je bio vidljivo sporiji i manje mogucnosti nagle promjene smjera (doduse tu je i stitnjaca kumovala) nego prije
Njegova sezona u Barci (prije tih sranja) je bila goat razina,nikad viđeno ni prije ni kasnije
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Meni je bila pukla Ahilova tetiva. Zajebana jako ozljeda, počeo sam igrat nogomet nakon 7-8 mjeseci, ali nije to više bilo to ko prije. Makar nikad više nisam imao problema s njom.Dybala wrote:krizni ligamenti su vrlo vjerojatno najgora ozljeda kod nogometasa (ako se izuzmu otvoreni prijelomi )
Znaci da si jedan od sretnika , zna se obnavljati ta ozljeda. Isto zahtjeva dugu rehabilitaciju .
Guest- Guest
Slažen se za Pjacu...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Istina...Dybala wrote:krizni ligamenti su vrlo vjerojatno najgora ozljeda kod nogometasa (ako se izuzmu otvoreni prijelomi )
;)
Pjacu je skroz unistilo
Btw Ronaldo (el gordo) je i bez koljena bio najbolji iako je bio vidljivo sporiji i manje mogucnosti nagle promjene smjera (doduse tu je i stitnjaca kumovala) nego prije
Njegova sezona u Barci (prije tih sranja) je bila goat razina,nikad viđeno ni prije ni kasnije
A i za Zubu...
Njegova sezona 96./97. u Barci je najbolja sezona ikad nekog igrača...
Ne samo zbog golova...
Nego zbog stila dominacije...
;)
Guest- Guest
Dybala wrote:krizni ligamenti su vrlo vjerojatno najgora ozljeda kod nogometasa (ako se izuzmu otvoreni prijelomi )
ja mislim da je otvoreni prelom čak i lakša povreda od ligamenata ili ahilove tetive. Jbg, kost zaraste pa zaraste-tetiva i ligamenti nikada neće biti u stanju kao pre povrede...
Guest- Guest
Vjerojatno je mislija na slučajeve ala Eduardo...Brat Brale wrote:Dybala wrote:krizni ligamenti su vrlo vjerojatno najgora ozljeda kod nogometasa (ako se izuzmu otvoreni prijelomi )
ja mislim da je otvoreni prelom čak i lakša povreda od ligamenata ili ahilove tetive. Jbg, kost zaraste pa zaraste-tetiva i ligamenti nikada neće biti u stanju kao pre povrede...
Ono je stvarno užas na kvadrat...
;)
Guest- Guest
Vidim na portalima da Pickford ima bogatu povijest ovakvih startova u Premier ligi. Sjetio sam se starta na Mandži u polufinalu kad mu je rasjekao potkoljenicu i još ga vrijeđao dok je ležao. Zanimljivo, ni tada se VAR nije uključio, možda ne zbog crvenog, ali onda radi očitog penala.
Smeće odvratno englesko, iskreno mu želim da ga netko dobro polomi što prije.
Smeće odvratno englesko, iskreno mu želim da ga netko dobro polomi što prije.
Imao sam vrhunskog kirurga. Kvalitetno sam odradio rehabilitaciju. I strogo se pridržavao savjeta što se tiče istezanja prije igre i svake godine dam raditi umetke po mjeri za kopačke i tenisice radi smanjenja opterećenja na tetivu.Dybala wrote:Roland Deschain wrote:Meni je bila pukla Ahilova tetiva. Zajebana jako ozljeda, počeo sam igrat nogomet nakon 7-8 mjeseci, ali nije to više bilo to ko prije. Makar nikad više nisam imao problema s njom.Dybala wrote:krizni ligamenti su vrlo vjerojatno najgora ozljeda kod nogometasa (ako se izuzmu otvoreni prijelomi )
Znaci da si jedan od sretnika , zna se obnavljati ta ozljeda. Isto zahtjeva dugu rehabilitaciju .
...svaka povreda noge u nogometu je ozbiljna...smit se vratio posle povrede...al nije igrao fudbal kao ranije...
EstebanEnrique-
2014-04-16
https://net.hr/sport/nogomet/man-united-na-velikom-gubitku-zbog-koronavirusa-brojke-su-neumoljive-gotovo-sve-je-u-padu/
gasi više to smrdljivo govno od kluba
gasi više to smrdljivo govno od kluba
End- Posts : 21177
2015-08-25
https://www.sportbible.com/football/top-10s-legends-nemanja-vidic-was-voted-the-greatest-premier-league-centre-back-ever-20201021
Neeemaaanjaaaa
Neeemaaanjaaaa
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18