BARCLAY'S EPL 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: BARCLAY'S EPL 20/21
Dybala wrote:A gdje sad zivis ? U banja luci ili ?
Dok ne bude free opet necu igrati
Btw ako volis fps..odigraj doom(2016 reboot) i doom eternal..odlican single player fps
Cudesne igre i navala adrenalina kakvu ne pamtim .. uvijek low ammo i hp ..a demonima nikad kraja
zvuči dobro
Što ovo pišu? City nudi 100 milja plus B. Silvu, Jesusa i Garciu za Messija? Ako je istina, nek to odmah uzmu.
Nema to veze s realnošću...
Sam Bernardo Silva sad vridi vise od Messija koji je u srednjim tridesetima...
Ne govorim da je bolji igrač, nego da vridi vise...
;)
Sam Bernardo Silva sad vridi vise od Messija koji je u srednjim tridesetima...
Ne govorim da je bolji igrač, nego da vridi vise...
;)
Guest- Guest
Mali luzerful, treba mnogo više da se krade ove sezone nego li prošle kako bi luzeri ostali konkurentni za titulu...
Guest- Guest
Sport piše kako je 23-godišnji veznjak, Donny van de Beek, obavijestio svoje suigrače u Ajaxu da napušta klub i da je njegova naredna destinacija u karijeri Manchester United.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:Sport piše kako je 23-godišnji veznjak, [size=32]Donny van de Beek,[/size] obavijestio svoje suigrače u Ajaxu da napušta klub i da je njegova naredna destinacija u karijeri Manchester United.
Gotova jos jedna perspektivna karijera
Guest- Guest
Mikel se u intervjuu nakon utakmice posebno zahvalio Pepu Guardioli: "Ne smijem zaboraviti Pepa koji je najzaslužniji zašto sam ja sada menadžer. Od njega sam naučio sve i beskrajno sam mu zahvalan!"
tako su španjolska i njemačka zahvalne na SP-u jer bez guardiole bili bi kruha gladni..
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:[size=41]Mikel se u intervjuu nakon utakmice posebno zahvalio Pepu Guardioli: "Ne smijem zaboraviti Pepa koji je najzaslužniji zašto sam ja sada menadžer. Od njega sam naučio sve i beskrajno sam mu zahvalan!"[/size]tako su španjolska i njemačka zahvalne na SP-u jer bez guardiole bili bi kruha gladni..
Svetac
Kada umre beatifikacija
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18