SERIE A .. 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: SERIE A .. 20/21
Nisan vidija penal...
Al me je sram koliko je Milan pa zadnjih misec dana...
Bit ću sritan ako Ligu prvaka uvate...
A nek Inter osvoji ligu, samo ne stoka iz Torina...
;)
Al me je sram koliko je Milan pa zadnjih misec dana...
Bit ću sritan ako Ligu prvaka uvate...
A nek Inter osvoji ligu, samo ne stoka iz Torina...
;)
Guest- Guest
Realno, Milan nema ekipu za naslov prvaka. Za sad su iznad očekivanja. Treba ući u LP i na ljeto nadograditi ekipu.
Potpis...Roland Deschain wrote:Realno, Milan nema ekipu za naslov prvaka. Za sad su iznad očekivanja. Treba ući u LP i na ljeto nadograditi ekipu.
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Potpis...Roland Deschain wrote:Realno, Milan nema ekipu za naslov prvaka. Za sad su iznad očekivanja. Treba ući u LP i na ljeto nadograditi ekipu.
;)
Allo ljudi ..nisu ni za sredinu ljestvice ..pa i benevento bi bio u top 4 da mu je suđeno 16 penala ove sezone
Guest- Guest
Pravila su glupa, svira se penal za svaki kurac...
Al po kvaliteti su sigurno u top 4 ekipe lige...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Pravila su glupa, svira se penal za svaki kurac...
;)
Molim te ..nitko ni blizu
https://www.transfermarkt.com/serie-a/topErhalteneElfmeter/wettbewerb/IT1
Guest- Guest
Inter, Lazio,Roma,Napoli,Atalanta i Juve imaju bolje momcadi ..toliko o ac gay penalu
Guest- Guest
Inter, Atalanta, Juve i Milan imaju najbolje ekipe...
Odma iza su Lazio, Napoli i Roma...
;)
;)
Guest- Guest
Ac Lopov .fridrih-niche wrote:Inter, Atalanta, Juve i Milan imaju najbolje ekipe...
;)
Sinonim mafijasluka ucjena i kradja
38 vs 18
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Inter, Atalanta, Juve i Milan imaju najbolje ekipe...
;)
Ahahaha napoli ima 6x bolje igrace , onaj panj dzeko je sam bolji od svih milanovih igraca, a ciro je nedosanjani san trenutnog ac penala
Guest- Guest
Doktor samara ac kinezeMontero wrote:fridrih-niche wrote:Inter, Atalanta, Juve i Milan imaju najbolje ekipe...
;)
Ahahaha napoli ima 6x bolje igrace , onaj panj dzeko je sam bolji od svih milanovih igraca, a ciro je nedosanjani san trenutnog ac penala
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Estebane sto je previse previse je. Ujutro da si se nacrtao u vojarni. Operw te ima nesto pitat
2015-09-13
Jbg brate moj ishlaplheli milan nije nikad niti ce ikad biti velik klub kao JuventusRoland Deschain wrote:Realno, Milan nema ekipu za naslov prvaka. Za sad su iznad očekivanja. Treba ući u LP i na ljeto nadograditi ekipu.
2015-09-13
Svašta...Montero wrote:fridrih-niche wrote:Inter, Atalanta, Juve i Milan imaju najbolje ekipe...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Pravila su glupa, svira se penal za svaki kurac...
;)
kad je njih sns united rastavio na proste delove i kada su ih prošli samo zato što je ona kockarska i splavarska debilčina promašila nemoguće i dobila posle crveni-možeš da zamisliš koliko je sati...
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Pravila su glupa, svira se penal za svaki kurac...
;)
kad je njih sns united rastavio na proste delove i kada su ih prošli samo zato što je ona kockarska i splavarska debilčina promašila nemoguće i dobila posle crveni-možeš da zamisliš koliko je sati...
Boze dragi kakav śamar ....pokopao je ac gay fanove
Guest- Guest
Montero wrote:Ispadne da bi SNS zvezda bila top 4 u italiji po nicheu
ne bi
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Montero wrote:Ispadne da bi SNS zvezda bila top 4 u italiji po nicheu
ne bi
Pa naravno da ne bi doooh
Samo koreliram sa nicheovom tvrdnjom o kvaliteti ac penala
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50