SERIE A .. 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
SERIE A .. 20/21
Na ovoj novoj temi o novoj sezoni nema se sta reci osim nastavak Juventusova terora i hegemonije.
10ti scudetto.
Hvala ti Boze sto sam Juventino.
P.S niche pusi kurac
10ti scudetto.
Hvala ti Boze sto sam Juventino.
P.S niche pusi kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: SERIE A .. 20/21
Messi je odlucio postati goat,napusta katalonske prevarante i dolazi u Juve
Guest- Guest
Boze svetiDybala wrote:Messi je odlucio postati goat,napusta katalonske prevarante i dolazi u Juve
Stakor i crv7 kad krenu predvoditi Juventusove tigrove u napad na ligu prvaka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
End i niche skupa sa vracalom ce postati najveci navijaci najveceg svjetskog kluba a to je fc Juventus
2015-09-13
Nastavak krađa i lopovluka. Brukanje u evropi razotkriva razmere krađa i nameštanja u domaćem fudbalu...
Guest- Guest
Milan osvaja Scudetto ove sezone.
AJde i to čudo da vidimo. Milan ako uhvati 4. mjesto da se nabijaju nogom u guzicu tri danaRoland Deschain wrote:Milan osvaja Scudetto ove sezone.
Zato ciganima igraju handanovic,moses,young,veccino,gagliardini,valero,biraghi ,d'ambrosio ...bolje da ni ne nastavljam
Guest- Guest
Kako se navijači minornih talijanskih klubova prepucavaju...
:D
AC Milan uber alles!
<3
AC Milan uber alles!
<3
Guest- Guest
pazi na forumu traje borba za messija haha
ako ide, ide u city, pa nije lud da ide u propale jadnike poput đubretara i gaynajteda
ako ide, ide u city, pa nije lud da ide u propale jadnike poput đubretara i gaynajteda
End- Posts : 21177
2015-08-25
To i ja govorim...End wrote:pazi na forumu traje borba za messija haha
Al da ide u Junajtida hahaha...
Pa prije bi u Getafea otisa nego u taj propali lopovski klub hahaha...
:p
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kako se navijači minornih talijanskih klubova prepucavaju...
AC Milan uber alles!
<3
Ac kurac je dominirao dok je trajala era finansijske i polotočke nadmoći berlusconija. Kada se to okončalo, vratio se na ono što je bio pre Silvia-kara na bicikli...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:To i ja govorim...End wrote:pazi na forumu traje borba za messija haha
Tešite se, glupaci...
Guest- Guest
Legenda si, volino jedna...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:To i ja govorim...End wrote:pazi na forumu traje borba za messija haha
Tešim se, glupak sam...
:D <3
Guest- Guest
Samo su 2 puta bili prvaci Europe prije dolaska najvećeg predsjednika nekog kluba ikada...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Kako se navijači minornih talijanskih klubova prepucavaju...
AC Milan uber alles!
<3
Ac kurac je dominirao dok je trajala era finansijske i polotočke nadmoći berlusconija. Kada se to okončalo, vratio se na ono što je bio pre Silvia-kara na bicikli...
GLUP SI KA KURAC!
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Samo su 2 puta bili prvaci Europe prije dolaska najvećeg predsjednika nekog kluba ikada...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Kako se navijači minornih talijanskih klubova prepucavaju...
AC Milan uber alles!
<3
GLUP SI KA KURAC!
A u međuvremenu su ispadali iz serie a...
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50