SERIE A .. 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: SERIE A .. 20/21
Puši kuracFRANK wrote:sve sta u italiji smrdi dolazi u Juventus.Roland Deschain wrote:Lokomotivi fali napadač. Da ga dovedu, opet bi bili drugi. Balotelli je legenda, igrao je za Milan i Liverpool. Gdje ćeš veće časti i priznanja od toga.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Roland Deschain wrote:Puši kuracFRANK wrote:sve sta u italiji smrdi dolazi u Juventus.Roland Deschain wrote:Lokomotivi fali napadač. Da ga dovedu, opet bi bili drugi. Balotelli je legenda, igrao je za Milan i Liverpool. Gdje ćeš veće časti i priznanja od toga.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Puši kuracFRANK wrote:sve sta u italiji smrdi dolazi u Juventus.Roland Deschain wrote:Lokomotivi fali napadač. Da ga dovedu, opet bi bili drugi. Balotelli je legenda, igrao je za Milan i Liverpool. Gdje ćeš veće časti i priznanja od toga.
Guest- Guest
Ma gasi sport, majku van jeben s tom prevarom!
Nek puse kurac svi od reda!
<3
Nek puse kurac svi od reda!
<3
Guest- Guest
mislili su možemo i mi 1 tekmu kad đubretari kradu 100 godina
End- Posts : 21177
2015-08-25
Koje kmecanje pederske sugavije iz ac gayafridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Puši kuracFRANK wrote:sve sta u italiji smrdi dolazi u Juventus.Roland Deschain wrote:Lokomotivi fali napadač. Da ga dovedu, opet bi bili drugi. Balotelli je legenda, igrao je za Milan i Liverpool. Gdje ćeš veće časti i priznanja od toga.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Chelski 2009.End wrote:mislili su možemo i mi 1 tekmu kad đubretari kradu 100 godina
Nemoj dalje isusati
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kmecis jel. Kmecat ces ti jos svete mi uspomene na Giannia AgnelliaRoland Deschain wrote:Puši kuracFRANK wrote:sve sta u italiji smrdi dolazi u Juventus.Roland Deschain wrote:Lokomotivi fali napadač. Da ga dovedu, opet bi bili drugi. Balotelli je legenda, igrao je za Milan i Liverpool. Gdje ćeš veće časti i priznanja od toga.
2015-09-13
Opet tap in CR7, s 3 metra u prazan gol.
Znaci Bernardeschi je cudo od igraca
2015-09-13
Dobili kurac lopovi u ‘95 minutu. Jedan od lepših današnjih dogadjaja...
Guest- Guest
Pjaca zabio u porazu genove
Mozda i lik sa najvecim talentom zadnjih desetak godina u nas, ali ga je fino suker upropastio sa cuvenom oranicom
Mozda i lik sa najvecim talentom zadnjih desetak godina u nas, ali ga je fino suker upropastio sa cuvenom oranicom
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50