SERIE A .. 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: SERIE A .. 20/21
Vraca se serie a tj vratila se .
Sad krece realnost za ove mali milanske i rimske klubove
Sad krece realnost za ove mali milanske i rimske klubove
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Krenula oluja podno alpa.
Nazvana
Grom sa Piemonta
Nazvana
Grom sa Piemonta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Juve usutio hejtere
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zlatan Ibrahimović svim saigračima u Milanu kupio Play Station 5
Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović poklonio je novi Play Station 5 svim svojim saigračima u Milanu i to na dan kada je nova konzola došla u Evropu.
Sony je danas pustio u prodaju novu konzolu, a Ibrahimović je, kako pišu mediji u Italiji, kupio dvadesetak komada te je na taj način odlučio počastiti svoje saigrače u Milanu koji je trenutno na prvoj poziciji na tabeli Serije A.
Igrači Milana, a prije svih Mateo Musacchio, Samu Castillejo i Rafael Leao objavili su na svojim društvenim mrežama poruke i fotografije kojima su se zahvalili Ibrahimoviću na uručenom poklonu.
Milan je nakon sedam odigranih utakmica u Seriji A na prvom mjestu sa 17 osvojenih bodova, dva više od Sassuoloa koji je na drugom mjestu i tri više od trećeplasiranog Napolija. U narednom kolu Rossoneri igraju protiv Napolija u gostima.
Ove sezone Ibrahimović je postigao osam pogodaka u Seriji A i trenutno je najbolji strijelac lige.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zlatan-ibrahimovic-svim-saigracima-u-milanu-kupio-play-station-5/201119150
Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović poklonio je novi Play Station 5 svim svojim saigračima u Milanu i to na dan kada je nova konzola došla u Evropu.
Sony je danas pustio u prodaju novu konzolu, a Ibrahimović je, kako pišu mediji u Italiji, kupio dvadesetak komada te je na taj način odlučio počastiti svoje saigrače u Milanu koji je trenutno na prvoj poziciji na tabeli Serije A.
Igrači Milana, a prije svih Mateo Musacchio, Samu Castillejo i Rafael Leao objavili su na svojim društvenim mrežama poruke i fotografije kojima su se zahvalili Ibrahimoviću na uručenom poklonu.
Milan je nakon sedam odigranih utakmica u Seriji A na prvom mjestu sa 17 osvojenih bodova, dva više od Sassuoloa koji je na drugom mjestu i tri više od trećeplasiranog Napolija. U narednom kolu Rossoneri igraju protiv Napolija u gostima.
Ove sezone Ibrahimović je postigao osam pogodaka u Seriji A i trenutno je najbolji strijelac lige.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zlatan-ibrahimovic-svim-saigracima-u-milanu-kupio-play-station-5/201119150
EstebanEnrique-
2014-04-16
boze dragi sta reci najveci igrac svih vremena nogometa
EstebanEnrique-
2014-04-16
očajnički želi titulu, dobro bi mu došla
samo da ne bude kontraefekt
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Milan osvaja ovo...
<3
2015-09-13
Bar ćemo igrat protiv Napolija na zelenom travnjaku, a ne ka lopovi i prevare za zelenim stolom...
Guest- Guest
Dok vi dodjete do odlucujuce utaknice za drugo misto sa napolihemfridrih_niche wrote:Bar ćemo igrat protiv Napolija na zelenom travnjaku, a ne ka lopovi i prevare za zelenim stolom...
Najveci talijanski i svjetski klub ce osvajati ligu prvaka
2015-09-13
Ahahaha...ne sviraju se više penali za faulove na 20 metara. Hvala Bogu, imamo VAR. Nećete više krasti. Kako bi rekao Rojs: tko je jamio, jamio je.FRANK wrote:Dok vi dodjete do odlucujuce utaknice za drugo misto sa napolihemfridrih_niche wrote:Bar ćemo igrat protiv Napolija na zelenom travnjaku, a ne ka lopovi i prevare za zelenim stolom...
Neplasi se jadnice.Roland Deschain wrote:Ahahaha...ne sviraju se više penali za faulove na 20 metara. Hvala Bogu, imamo VAR. Nećete više krasti. Kako bi rekao Rojs: tko je jamio, jamio je.FRANK wrote:Dok vi dodjete do odlucujuce utaknice za drugo misto sa napolihemfridrih_niche wrote:Bar ćemo igrat protiv Napolija na zelenom travnjaku, a ne ka lopovi i prevare za zelenim stolom...
Mi nismo ac gay da krademo.
2015-09-13
Uostalom cim juve zareda 5 6 pobjeda onda ce i Var biti lopov
2015-09-13
Nije mu serie a francuska liga da mu se sklanjaju sa puta.End wrote:očajnički želi titulu, dobro bi mu došla
Zalosno na sta je spao.
Od giganata poput Juventusa i Ajaxa spao na to da bude sa svojih 40 godina zvijezda minornog kluba sa san sira
2015-09-13
Veceras igraju jadnici protiv smecara.
Juventus kriv
Juventus kriv
2015-09-13
Milan barem pošteno dobiva smećare na zelenom terenu, a ne ko lopovi za zelenim stolom, zapravo ispod stola.
Bogami, Milan se ne šali ove sezone ... I Napolija su kresnuli ...
Zeko-
2015-08-26
A sta bi ti sad reka da je Hajduk trazio boda za zelenim stolom jer je Dinamo trazio odgodu i dobio sro je za mene bjedno.Roland Deschain wrote:Milan barem pošteno dobiva smećare na zelenom terenu, a ne ko lopovi za zelenim stolom, zapravo ispod stola.
Znaci mi izbjegavamo ovaj jadni Hajduk.
I da je Hajduk sad trazio i dobio 3 boda ja bi prvi rekao svaka cast.
Ali i ja i ti znamo da se to nikad nece dogoditi dok god mamic vlada hns.
Jer da je ovaj bjedni hajduk trazio odgodu nisam siguran da bi bilo ovako. Ako cemo posteno.
A tom istom napoliu nije padalo napamet dozvoliti jadnoj Genoi da odgodi utakmicu a genoa je imala 8 igraca u karantwni a smecari su za vrime utakmice imali samo 3 igraca u karanteni.
I ba kraju krajeva juventus ih he cekao na terenu a oni se nisu pojavili.
Medjutim ti si kurcina sa dvostrukim arsinima koja pravdu tumaci na sebi svojstven nacin.
Jer da je bilo obrunto ti i ona dubrovacka gluperda unisteni kompleksima i sve sto je protiv tvog uvjerenja je za tebe zlo.
Zato se napusi kurca jer 20 naslova razlije nece ponistiti isus krist kamoli tvoja ljzbomora.
Umri od tuge i jada
2015-09-13
I pošteno osvojena 3 boda su tu...fridrih_niche wrote:Bar ćemo igrat protiv Napolija na zelenom travnjaku, a ne ka lopovi i prevare za zelenim stolom...
Grande Milan!
<3
A Zlatan dominira ovom ligom...
Dajte mu vise taj Balon d’Or...
(Y)
Guest- Guest
Što lupetaš kad ne znaš. Prije početka prvenstva je odlučeno da svaki klub koji sudjeluje u Europi može dva puta tražiti odgodu. Dinamo sad prvi put koristi s punim pravom. Koristili su prije i Hajduk i Rijeka.FRANK wrote:A sta bi ti sad reka da je Hajduk trazio boda za zelenim stolom jer je Dinamo trazio odgodu i dobio sro je za mene bjedno.Roland Deschain wrote:Milan barem pošteno dobiva smećare na zelenom terenu, a ne ko lopovi za zelenim stolom, zapravo ispod stola.
Znaci mi izbjegavamo ovaj jadni Hajduk.
I da je Hajduk sad trazio i dobio 3 boda ja bi prvi rekao svaka cast.
Ali i ja i ti znamo da se to nikad nece dogoditi dok god mamic vlada hns.
Jer da je ovaj bjedni hajduk trazio odgodu nisam siguran da bi bilo ovako. Ako cemo posteno.
A tom istom napoliu nije padalo napamet dozvoliti jadnoj Genoi da odgodi utakmicu a genoa je imala 8 igraca u karantwni a smecari su za vrime utakmice imali samo 3 igraca u karanteni.
I ba kraju krajeva juventus ih he cekao na terenu a oni se nisu pojavili.
Medjutim ti si kurcina sa dvostrukim arsinima koja pravdu tumaci na sebi svojstven nacin.
Jer da je bilo obrunto ti i ona dubrovacka gluperda unisteni kompleksima i sve sto je protiv tvog uvjerenja je za tebe zlo.
Zato se napusi kurca jer 20 naslova razlije nece ponistiti isus krist kamoli tvoja ljzbomora.
Umri od tuge i jada
Roland Deschain wrote:Milan barem pošteno dobiva smećare na zelenom terenu, a ne ko lopovi za zelenim stolom, zapravo ispod stola.
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50