SERIE A .. 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: SERIE A .. 20/21
Kmecanje na najjace nitko nije kriv smecarskim pickama sto se boje izaci na megdan najvecem svjetskom klubu
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Lopovi vode cilu ligu, ništa čudno...
Napoliju strogo zabranjeno da napuštaju grad, a vodstvo lige im odbija odgodit utakmicu...
Sve to samo da Lopovi upisu lagana 3 boda za zelenim stolom...
Jer inače ih ne bi upisali protiv kluba koji ih najviše mrzi...
Samo kiša napalma triba padat na taj šugavi grad sa sjevera Italije...
Napoliju strogo zabranjeno da napuštaju grad, a vodstvo lige im odbija odgodit utakmicu...
Sve to samo da Lopovi upisu lagana 3 boda za zelenim stolom...
Jer inače ih ne bi upisali protiv kluba koji ih najviše mrzi...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
Guest- Guest
Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/dinamov-klinac-ide-u-milan-talentirani-17-godisnjak-s-maksimira-pred-izazovom-karijere-15023038
Usrecio se za cijeli zivot
Usrecio se za cijeli zivot
Guest- Guest
Jedini savjet koji imam svojim potomcima: nemojte nikad ići u inter ili acmilan
Guest- Guest
jer zelim im najbolje u životu samo da žive pristojan i dostojan zivot. Kao nekad sto se živjelo u vrijeme trećeg rajha
Guest- Guest
Nazalost brate to se nece dogoditi zlatno vrijeme najveceg vodjekarlitovnačin wrote:jer zelim im najbolje u životu samo da žive pristojan i dostojan zivot. Kao nekad sto se živjelo u vrijeme trećeg rajha
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Znaci smecarima iz Napulja je neki mafijaski dom zdravlja dao potvrde da su ajmo reci Krank.
I traze odgodu utakmice i naricu kako je Savez protiv njih.
Zanimljivo da tom istom Napulju nije smetalo kad je Genoa dosla bez pola ekipe.
Koja Govna
Koja Govna
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jel vec gotovo sve u serie a.fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:Zaladilo u Torinu...
-5...
:8)
Grande Milan!
<3
Cestitam prvaci ste .
Svaka cast.
2015-09-13
Uvik si bija ljudina...FRANK wrote:Jel vec gotovo sve u serie a.fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:Zaladilo u Torinu...
-5...
Grande Milan!
<3
Cestitam prvaci ste .
Svaka cast.
Pozz Talijanku...
<3
Guest- Guest
Do Bozica vec vidim suze bol optuzbe i sudacke zavjere kad bude visoko toplo u Torinu a hladno u pedofilskom gradu.fridrih_niche wrote:Uvik si bija ljudina...FRANK wrote:Jel vec gotovo sve u serie a.fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:Zaladilo u Torinu...
-5...
Grande Milan!
<3
Cestitam prvaci ste .
Svaka cast.
Pozz Talijanku...
<3
Talijanka je Juventina 10000%
Kad ide u varus ili bilo di Sveta Maska svetog Kluba je uvik na njoj.
2015-09-13
[size=36]Ranije su Milan, Torino i Genoa imali po dva zaražena igrača pa su uredno igrali svoje utakmice, dok je Napoli imao tek jednog pozitivnog. U Napulju se izvlače na regionalni krizni stožer, no pravila za sezonu u koronakrizi dogovorena su na najvišoj razini između nogometnog saveza i izvršnih vlasti.[/size]FRANK wrote:Znaci smecarima iz Napulja je neki mafijaski dom zdravlja dao potvrde da su ajmo reci Krank.
Koja Govna
[size=36]Napoli je htio odgoditi utakmicu, u Torinu su smatrali kako za to nema potrebe jer su i drugi bili u sličnim situacijama pa su se držali dogovorenih pravila. Vjeruje se kako će Juventusu biti upisana tri boda, Savez je već zaprijetio Napoliju tim scenarijom, jer inače bi mogao nastati kaos ukoliko drugi krenu primjerom kluba iz Napulja.[/size]
[size=36]-toliko o tome..picke koje ce kmecati kako su se svi urotili protiv njih[/size]
[size=36]Zasto mi je ovo nekako poznato ? Ima li jos neki klub kojemu su uvik drugi krivi za sve ?[/size]
Guest- Guest
ImaDybala wrote:[size=45]Ranije su Milan, Torino i Genoa imali po dva zaražena igrača pa su uredno igrali svoje utakmice, dok je Napoli imao tek jednog pozitivnog. U Napulju se izvlače na regionalni krizni stožer, no pravila za sezonu u koronakrizi dogovorena su na najvišoj razini između nogometnog saveza i izvršnih vlasti.[/size]FRANK wrote:Znaci smecarima iz Napulja je neki mafijaski dom zdravlja dao potvrde da su ajmo reci Krank.
Koja Govna
[size=45]Napoli je htio odgoditi utakmicu, u Torinu su smatrali kako za to nema potrebe jer su i drugi bili u sličnim situacijama pa su se držali dogovorenih pravila. Vjeruje se kako će Juventusu biti upisana tri boda, Savez je već zaprijetio Napoliju tim scenarijom, jer inače bi mogao nastati kaos ukoliko drugi krenu primjerom kluba iz Napulja.[/size]
[size=45]-toliko o tome..picke koje ce kmecati kako su se svi urotili protiv njih[/size]
[size=45]Zasto mi je ovo nekako poznato ? Ima li jos neki klub kojemu su uvik drugi krivi za sve ?[/size]
Zove se HAJDUK
2015-09-13
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50