SERIE A .. 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: SERIE A .. 20/21
Roma ubija lopove, al ih neće gol.
Pederko zasad najgori igrač na terenu. Dobro da je Tudor tamo, napravit će beka od njega.
opet je pederska nakaza dobila penal, jel može uopće više zabit tap in iz igre to je pitanje
End- Posts : 21177
2015-08-25
ronaldo i ibra su dva najbolja igrača ove jadne lige. klasa je vječna
AC Milan osvaja scudetto...
Vrime je da najveći talijanski i svjetski klub osvoji taj trofej...
<3
<3
Guest- Guest
osvojit će trofej za najjadniji klub lige skupa s gaydukom
2015-08-25
Nemoj, molin te...End wrote:jedino ako ih ne preuzmem na FM-u
Nije to klub za lopove da ga vode...
Guest- Guest
Ako milan osvoji serie a posaljem ti blue labelfridrih_niche wrote:AC Milan osvaja scudetto...
<3
Sto je rebinator slomio ruku?
Guest- Guest
Deal!Dybala wrote:Ako milan osvoji serie a posaljem ti blue labelfridrih_niche wrote:AC Milan osvaja scudetto...
<3
Sto je rebinator slomio ruku?
<3
Mislin da ju je gadno sjeba, Al nije slomija...
;)
Guest- Guest
hahaha polako sve izlazi na vidjelo, a bit će još toga kad dokažu da je pedofilski silovatelj..
sad će nama mali glupko iz mostara i njegov gay partner iz niša objasniti kako njihov pederkan nije gay
ono kad gejevi stanu u obranu geja
sad će nama mali glupko iz mostara i njegov gay partner iz niša objasniti kako njihov pederkan nije gay
ono kad gejevi stanu u obranu geja
2015-08-25
“Ja sam upoznao Ronalda i Irinu. Trebalo mu je pokriće jer voli mlade muškarce. Odnos njih dvoje je bio uzajamno koristan. Irini je trebala popularnost i to je dobila uz njega, dok Ronaldo nije htio razočarati svoje fanove pa je odlučio naći zgodnu ženu”, rekao je Listerman pa dodao:
“Između Ronalda i Irine nije bilo odnosa. Čak i ako je, to je bilo slučajno. U osnovi, njih dvoje su igrali uloge. S druge strane, ja sam dobio 100.000 dolara kao naknadu zbog toga što sam ih povezao”, rekao je Rus.
Inače, Listerman je čovjek koji je u Rusiji poznat kao “makro” koji spaja ruske i ukrajinske djevojke s bogatim i moćnim muškarcima i od toga jako dobro zarađuje.
jel vam sad jasno mali pederčići kako ste glupi
“Između Ronalda i Irine nije bilo odnosa. Čak i ako je, to je bilo slučajno. U osnovi, njih dvoje su igrali uloge. S druge strane, ja sam dobio 100.000 dolara kao naknadu zbog toga što sam ih povezao”, rekao je Rus.
Inače, Listerman je čovjek koji je u Rusiji poznat kao “makro” koji spaja ruske i ukrajinske djevojke s bogatim i moćnim muškarcima i od toga jako dobro zarađuje.
jel vam sad jasno mali pederčići kako ste glupi
2015-08-25
Ma nije moguće, e kad me sad nije šlagiralo...
Dobro sta je tu novo.
Pa i ptice na grani znaju da je peder.
Pa i ptice na grani znaju da je peder.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Njegova seksualno opredeljenje ne anulira činjenicu da se radi o najvećem fudbaleru ikada...
Guest- Guest
Ahahaha kako je ovo bilo bolno priznati.Brat Brale wrote:Njegova seksualno opredeljenje ne anulira činjenicu da se radi o najvećem fudbaleru ikada...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50