La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: La Liga 20/21
Boze sveti koliko smo veliki da cak i u ovoj maloj ligi dominiramo
Fino Alla Fine
Fino Alla Fine
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
očajna barca, došlo sve na naplatu godine katastrofalnog vođenja.
bez messija 0 bodova, sad je dokazano ono što se godinama vidi da bez messija u top formi nisu sposobni osigurati LP.
bez messija 0 bodova, sad je dokazano ono što se godinama vidi da bez messija u top formi nisu sposobni osigurati LP.
End- Posts : 21177
2015-08-25
što opet samo govori koliko je messi velik, s takvim amaterima poosvajat toliko trofeja individualno i kolektivno. nešto strašno
2015-08-25
End wrote:što opet samo govori koliko je messi velik, s takvim amaterima poosvajat toliko trofeja individualno i kolektivno. nešto strašno
Guest- Guest
Rafael Hernández (sportski novinar): "Messi ove sezone nema apsolutno nikakve sreće."
"Atlético Madrid je favorit za osvajanje La Lige. Barcelona i Real Madrid imaju svaki po pola milijarde vrijednog smeća u svojim ekipama. Barcelona je tri boda udaljena od ispadanja i tri boda od tamo gdje je Bartomeu htio da Klub završi."
"Koemanovo nasljeđe bit će ova usrana sezona i nazadovanje Puigove karijere. U ovom trenutku shvaćamo da Koeman ima još dva mjeseca da upropasti stvari dok se ne izabere novi predsjednik. Pochettino je još uvijek slobodan."
"Coutinho je obično najgori na terenu, ali se Alba uvijek natječe s njim. Alba je pouzdan kao prosuta želatina."
"De Jong nastavlja biti nedosljedan. Prije manje od dvije godine bio je najbolji veznjak na svijetu. Koji se kurac dogodio s njim?"
"Lenglet je najnoviji igrač Barcelone koji se umirovio, ali nije nikoga obavijestio o tome."
dominacija
"Atlético Madrid je favorit za osvajanje La Lige. Barcelona i Real Madrid imaju svaki po pola milijarde vrijednog smeća u svojim ekipama. Barcelona je tri boda udaljena od ispadanja i tri boda od tamo gdje je Bartomeu htio da Klub završi."
"Koemanovo nasljeđe bit će ova usrana sezona i nazadovanje Puigove karijere. U ovom trenutku shvaćamo da Koeman ima još dva mjeseca da upropasti stvari dok se ne izabere novi predsjednik. Pochettino je još uvijek slobodan."
"Coutinho je obično najgori na terenu, ali se Alba uvijek natječe s njim. Alba je pouzdan kao prosuta želatina."
"De Jong nastavlja biti nedosljedan. Prije manje od dvije godine bio je najbolji veznjak na svijetu. Koji se kurac dogodio s njim?"
"Lenglet je najnoviji igrač Barcelone koji se umirovio, ali nije nikoga obavijestio o tome."
dominacija
2015-08-25
Álvaro Cervera (trener Cádiza): "Imali smo sreće što Ousmane Dembélé nije igrao od prve minute, što Barça nije imala klasičnog krilnog napadača. Pored toga, jako mi se svidjelo kada sam vidio da je Philippe Coutinho u sastavu. Da, on vam može stvoriti probleme udarcima iz velike udaljenosti, ili dodavanjima za Jordija Albu, ali znatno je lakše braniti se kao ekipa kada je on na terenu, lakše ga je zaustaviti."
"Kada smo vidjeli da će Coutinho igrati tamo gdje bi trebao biti Dembélé, obradovali smo se i znali smo da će nam se isplatiti ono što smo vježbali u pripremi za utakmicu s Barcelonom. Također, izlaskom Sergiña Desta iz igre smo dodatno odahnuli, jer nam je on stvarao probleme."
trenerska lekcija za koemana
"Kada smo vidjeli da će Coutinho igrati tamo gdje bi trebao biti Dembélé, obradovali smo se i znali smo da će nam se isplatiti ono što smo vježbali u pripremi za utakmicu s Barcelonom. Također, izlaskom Sergiña Desta iz igre smo dodatno odahnuli, jer nam je on stvarao probleme."
trenerska lekcija za koemana
2015-08-25
Zato je jucer u genoi bila nevidjena kradjafridrih_niche wrote:Ne može ni Koeman od govna napravit zlato...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Imocanin ukra asist za pobjedu najvećeg kluba Italije?FRANK wrote:Zato je jucer u genoi bila nevidjena kradjafridrih_niche wrote:Ne može ni Koeman od govna napravit zlato...
;)
:D
Guest- Guest
Moze on biti sin Boziji ali kad igras za lopove lopov postajes.fridrih_niche wrote:Imocanin ukra asist za pobjedu najvećeg lopovskog kluba italijeFRANK wrote:Zato je jucer u genoi bila nevidjena kradjafridrih_niche wrote:Ne može ni Koeman od govna napravit zlato...
;)
I sam mu se did Ante zvani Cone srami za koga igra unuk iz jedne skromne i postene kuce.
2015-09-13
Nesicam se da je Zvone Boban igrao za Juventus.fridrih_niche wrote:Najslavniji Imocanin je igra za tu gromadu od kluba...
;)
Igrao je za najveci Hrvatski klub Dinamo ali nije i zs najveci Talijanski i svjetskiklub
2015-09-13
Bas si dementan...FRANK wrote:Nesicam se da je Zvone Boban igrao za AC Milan.fridrih_niche wrote:Najslavniji Imocanin je igra za tu gromadu od kluba...
;)
Igrao je za drugi najveci hrvatski klub Dinamo ali ne sjecam se da je i za najveci talijanski i svjetski klub - AC Milan
Guest- Guest
Okani me se vise nadrogirana poremecena sektasko lopovska cigansko napusena pederska hajducko torcidaska pedofilna narkomancino
2015-09-13
FRANK wrote:Okani me se vise nadrogirana poremecena sektasko lopovska cigansko napusena pederska hajducko torcidaska pedofilna narkomancino
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Okani me se vise nadrogirana poremecena sektasko lopovska cigansko napusena pederska hajducko torcidaska pedofilna narkomancino
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Okani me se vise nadrogirana poremecena sektasko lopovska cigansko napusena pederska hajducko torcidaska pedofilna narkomancino
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50