La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: La Liga 20/21
Ante, neman snage sad za fajt, korona me jebe s temp...FRANK wrote:Niche stoko jedna nadrogirana napusena orjunaska trojni rat je krenio a ove dvi budaletine nasjedaju kao nevine sobarice daj se i ti ukljuci u fajt triba mi nekoiskusniji a ipak si ti narkoman sa poduzim kriminalnim dosjeom i to sa pujanki pa nebi bilo lose da i stobom zaratim
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ante, neman snage sad za fajt, korona me jebe s temp...FRANK wrote:Niche stoko jedna nadrogirana napusena orjunaska trojni rat je krenio a ove dvi budaletine nasjedaju kao nevine sobarice daj se i ti ukljuci u fajt triba mi nekoiskusniji a ipak si ti narkoman sa poduzim kriminalnim dosjeom i to sa pujanki pa nebi bilo lose da i stobom zaratim
;)
Visoka?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Skoči do 38,5...
Triban vise jest i pit, prelin san za to...
;)
Lagana hrana samo i što više sna i odmora...
Guest- Guest
Ja sam radio cijelo vrijeme. I svaki dan pio kombinaciju: vitamin C + vitamin D + Andol...i dosta tekućine i voća.
Magnezij - vitamin D - Lekadol - Sumamed + puno čaja s medom i limunom...
Jeden i mandarine, naranče, banane, jabuke, orahe...
Juhe mrzin, pa njih vrlo malo jeden...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Magnezij - vitamin D - Lekadol - Sumamed + puno čaja s medom i limunom...
;)
ujutru c vitamin i cink sa selenom. posle doručka D vitamin uzmi i orthomol imuno za jačanje imunog odgovora. uveče još jedan C i pred spavanje magnezijum.
uz to, na 2 dana uzimaj i aspirin protect.
Guest- Guest
Nesumnjam da ce teroristi izdvojit abnormalne svote novca za messonju.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
LAZES DROGASUfridrih_niche wrote:1:0 za Torino...karlitovnačin wrote:koji je rezultat
<3
2:1 ZA JUVENTUS
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:A vidi ovoga, izasa iz rupe...
:D
2015-09-13
38 vs 18
2015-09-13
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50