La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: La Liga 20/21
A sad bez zajebancije. Najbolje bi bilo da mali štakor ode u Inter, pa opet igra protiv Ronalda. Da možemo usporedit njegov uspjeh sa Ronaldovim u Seriji A. Jer štakor neće ostvarit ni 1% Ronaldovog uspjeha u Premiershipu, tako da mu je glupo ići u taj umjetni klub.
scorpion wrote:A sad bez zajebancije. Najbolje bi bilo da mali štakor ode u Inter, pa opet igra protiv Ronalda. Da možemo usporedit njegov uspjeh sa Ronaldovim u Seriji A. Jer štakor neće ostvarit ni 1% Ronaldovog uspjeha u Premiershipu, tako da mu je glupo ići u taj umjetni klub.
dobro, realno SIN je u najboljim godinama igrao u premiershipu dok rosarijska nakaza dolazi kao veteran...
Guest- Guest
messi da ode u kriminal od ekipe inter, a pederko u lopovskom klubu kojem se prvenstvo daje na početku sezone, još bez njega osvojili 8 naslova u nizu, pa hajmo ih uspoređivati ahaha
koji vicomat ova preglupa obrezana balija
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kadzior prelazi iz Dinama u Eibar. Eibar osvaja ovu smiješnu ligu.
Pa Inter je kvalitetna momčad koja je sposobna napast vrh, samo im treba jedan čarobnjak da ih pogura. Šta hoćeš, završili su sezonu 1 bod iza Juventusa (a igrali su i finale EL). Eto pravi test za štakorčića o kojem ti i niče pričate da je bog nogometa. Ako je Maradona mogao sam osvojit sa Napolijem, onda može i lessie sa ovim Interom koji je rame uz rame sa Juventusom.End wrote:messi da ode u kriminal od ekipe inter, a pederko u lopovskom klubu kojem se prvenstvo daje na početku sezone, još bez njega osvojili 8 naslova u nizu, pa hajmo ih uspoređivati ahaha
Zato i kažem. Ronaldo je u njegovim godinama prešao u Juventus i zato bi bilo idealno da Lessie ode u Inter.Brat Brale wrote:scorpion wrote:A sad bez zajebancije. Najbolje bi bilo da mali štakor ode u Inter, pa opet igra protiv Ronalda. Da možemo usporedit njegov uspjeh sa Ronaldovim u Seriji A. Jer štakor neće ostvarit ni 1% Ronaldovog uspjeha u Premiershipu, tako da mu je glupo ići u taj umjetni klub.
dobro, realno SIN je u najboljim godinama igrao u premiershipu dok rosarijska nakaza dolazi kao veteran...
Last edited by scorpion on 26/8/2020, 15:42; edited 1 time in total
Nemaju muda, kao ni Lazio ni bilo koji drugi talijanski klub. Juventus je ove sezone bio lak plijen, ali niko nije znao iskoristit.Brat Brale wrote:Inter je naibolja ekipa u italiji...
Falili ste temu. Kakav Inter i Lazio?
Kad se znade da je Juventus najveci talijanski klub jer 38 vs 18 nije mala razlika.Roland Deschain wrote:Falili ste temu. Kakav Inter i Lazio i Milan?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tominjo izmlatit cu te kad dodjem u RH ne zato jer te mrzim
Vec zato sto si mi najdrazi forumas i zato jer ti zena vise voli meni dati picke nego rucati.
Vec zato sto si mi najdrazi forumas i zato jer ti zena vise voli meni dati picke nego rucati.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Al li-la je Pederkov transfer u Juve ka i da Messi ode u Intera, lol...
Eto je Inter osvaja 10 naslova za redom uz pomoć sudaca...
:^O
Eto je Inter osvaja 10 naslova za redom uz pomoć sudaca...
:^O
Guest- Guest
Ja san mu najdraži kad se opali čistakom skunka...scorpion wrote:Ante, zar ti nije niče najdraži forumaš?
<3
Guest- Guest
daj neka neko izmeri pritisak i šećer malenom spermenku. pa šlogiraće jbt...
Guest- Guest
Ako ode u Junajtida onda je autistični bolesnik...
Al ipak ostaje najveći ikad...
;)
Al ipak ostaje najveći ikad...
;)
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50