La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: La Liga 20/21
KBK di Messi ide. Nek ide di oće, sve dok ne odluči doći u najveći klub na svitu:fridrih_niche wrote:Al stvarno ne znan zašto se Bracala uzbuđuje oko Messija toliko...
Još ispada glup ka kurac...
:D
totalno je nebitan...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:
- Manchester United are reportedly planning to contact Lionel Messi's representatives regarding a potential blockbuster transfer this summer (Daily Express)
Evo, ja kontaktira Monicu Bellucci mailom...
Iman vise šanse nego Junajtid s Najvećim...
:^O
Guest- Guest
Jebat ga, nerealno je da sad ode u jedan od dva najveća kluba na svitu (Hajduka i AC Milana)...Andreas Goldberger wrote:KBK di Messi ide. Nek ide di oće, sve dok ne odluči doći u najveći klub na svitu:fridrih_niche wrote:Al stvarno ne znan zašto se Bracala uzbuđuje oko Messija toliko...
Još ispada glup ka kurac...
totalno je nebitan...
Zato ide u Cityja da izdominira engleske drvosječe i inceste...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:
- Manchester United are reportedly planning to contact Lionel Messi's representatives regarding a potential blockbuster transfer this summer (Daily Express)
Evo, ja kontaktira Monicu Bellucci mailom...
Iman vise šanse nego Junajtid s Najvećim...
S obzirom da su je jebale nakaze poput Cassela i Kusturice, svakako da imaš šanse. Izgleda da koliko je lepa, toliko je glupa...
Guest- Guest
Messi ce u Italiju jer ce tamo vise zarađivati ,ako uopce ode ...i dalje mislim da govno je ovo izreziralo jer zna situaciju u klubu.
Bartomeu mu ne moze vise dati jer klub grca na rubu ,sad ga je smijenio ,a prvi zadatak novog mestra je naravno zadrzati malog stakora,a kako bolje nego podebljanjem ugovora i potpisom na barem 3 godine
Bartomeu mu ne moze vise dati jer klub grca na rubu ,sad ga je smijenio ,a prvi zadatak novog mestra je naravno zadrzati malog stakora,a kako bolje nego podebljanjem ugovora i potpisom na barem 3 godine
Guest- Guest
Dybala wrote:kic wrote:
> putem faksa
nevjerica
Fasta than internet explorer(rip)
goodnight sweet prince IE aka "chrome downloader"
Lessie u Premiershipu Jedva čekam to vidjet, pogotovo ako ode u onaj klošarski šiti
U čmarceloni je još i mogao mazat oči, ali sad će se pokazat koliko je beskoristan
U čmarceloni je još i mogao mazat oči, ali sad će se pokazat koliko je beskoristan
Ka šta su Agüero, David Silva, Fabregas, Diego Costa i slični pokazali kako su beskorisni...
Oh, wait...
Oh, wait...
Guest- Guest
Točno! Svi navedeni bili daleko bolji u Primeri. A Fali u primjerima još i Falcaofridrih_niche wrote:Ka šta su Agüero, David Silva, Fabregas, Diego Costa i slični pokazali kako su beskorisni...
Oh, wait...
Bilo bi odvratno da mali štakor završi u Unitedu, ali samo zbog ničea i čmarenda mi ne bi bilo krivo. Ispali bi glupi po stoti put i još bi morali navijat za United
Navedeni su bili bolji u Primeri?scorpion wrote:Točno! Svi navedeni bili daleko bolji u Primeri. A Fali u primjerima još i Falcaofridrih_niche wrote:Ka šta su Agüero, David Silva, Fabregas, Diego Costa i slični pokazali kako su beskorisni...
Oh, wait...
Hahahahahahhahahahahahha!!
Ovo je vjerojatno najgluplja rečenica u povijesti sportskog dijela foruma...
Guest- Guest
scorpion wrote:Bilo bi odvratno da mali štakor završi u Unitedu, ali samo zbog ničea i čmarenda mi ne bi bilo krivo. Ispali bi glupi po stoti put i još bi morali navijat za United
koji stoti, po hiljaditi, milioniti...
Guest- Guest
Glup si ko kurac i nemaš pojma o nogometufridrih_niche wrote:Navedeni su bili bolji u Primeri?scorpion wrote:Točno! Svi navedeni bili daleko bolji u Primeri. A Fali u primjerima još i Falcaofridrih_niche wrote:Ka šta su Agüero, David Silva, Fabregas, Diego Costa i slični pokazali kako su beskorisni...
Oh, wait...
Hahahahahahhahahahahahha!!
Ovo je vjerojatno najgluplja rečenica u povijesti sportskog dijela foruma...
Svakodnevnica je da ispadnu glupi. Ali dragi su mi, pa im malo gledam kroz prsteBrat Brale wrote:koji stoti, po hiljaditi, milioniti...scorpion wrote:Bilo bi odvratno da mali štakor završi u Unitedu, ali samo zbog ničea i čmarenda mi ne bi bilo krivo. Ispali bi glupi po stoti put i još bi morali navijat za United
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50