La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: La Liga 20/21
Roland Deschain wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Iza Kranjčara i Eduarda, najbolji hrvatski igrac ovog milenija...
Grande Ivan!
<3
Grande Ivan!
<3
Last edited by fridrih_niche on 1/9/2020, 13:44; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
U Getafea mi je otisa sin od prike...FRANK wrote:Barcelona ce uskoro postati Getafe kad ode Najveci
Daj Boze da odigra dobru sezonu...
<3
Guest- Guest
Ja sam mislio da je isa u America De Cali ili Nacional de Medellinfridrih_niche wrote:U Getafea mi je otisa sin od prike...FRANK wrote:Barcelona ce uskoro postati Getafe kad ode Najveci
Daj Boze da odigra dobru sezonu...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ja sam mislija da si to tifridrih_niche wrote:Iza Kranjčara i Eduarda, najbolji hrvatski igrac ovog milenija...
Grande Ivan!
<3
2015-09-13
Novinarka Veronica Brunati sada tvrdi da su Pep Guardiola i Leo Messi razgovarali u nekoliko navrata o cijeloj situaciji u kojoj se Leo našao te o njegovom potencijalnom odlasku iz Barcelone. Pep je u svakom od tih razgovora savjetovao Messija da ne ide iz Barçe. Navodno je Leov otac Jorge taj koji želi da on napusti Barçu i to besplatno na kraju ove sezone kada mu istekne ugovor.
guardiola gospodin
guardiola gospodin
End- Posts : 21177
2015-08-25
FRANK wrote:Ja sam mislija da si to tifridrih_niche wrote:Iza Kranjčara i Eduarda, najbolji hrvatski igrac ovog milenija...
Grande Ivan!
<3
Guest- Guest
Jorge Messi; the father and agent of Lionel Messi arrived in Barcelona today to meet Josep Bartomeu and negotiate the departure of the Argentine forward.
2015-08-25
Wijnaldum agrees move to Barcelona. His contract will be for 3 years and there are advanced negotiations with Liverpool. Deal is between 15 - 20 Million Euros.
jel itko ima saznanja o ovom klošaru kakav je igrač
jel itko ima saznanja o ovom klošaru kakav je igrač
2015-08-25
Koeman ako ima iti malo pameti dovest će opet Vlašića i dati mu tu 10-ku.
Barceloni triba remont, svježa krv.
Barceloni triba remont, svježa krv.
Guest- Guest
po jutubu je dobar fizički nadmoćan, bagatela za 20 milijuna.fridrih_niche wrote:Nije los, al ništa posebno...
Koeman drka na njega...
;)
2015-08-25
Ja da vodin Poola na Manageru, njega bi prvog proda...
Uz Lovrena, naravno...
;)
Uz Lovrena, naravno...
;)
Guest- Guest
dobra momčad za džabe..
+ dijamanti Fati, Alena, Coutinho, Puig, Pedri, Lenglet....
znači nema uopće brige i zime za barcu, ekipa koja je spremna uzeti sve trofeje...
2015-08-25
Wijnaldum je svoje najbolje godine dao Liverpoolu, dosegao je svoj zenit pretprošle sezone. Prošle je već počeo padati. Ističe mu ugovor pa je ovo dobra prodaja za Liverpool. Ako ga Koeman toliko želi onda valjda ima neki plan za njega.
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50