La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: La Liga 20/21
ide raketa u sevillu, kako je samo hladno odjebao gaynajtedovsku sirotinju
End- Posts : 21177
2015-08-25
Baca mi na nicheta i tominjaDybala wrote:Papucar
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Baca mi na nicheta i tominjaDybala wrote:Papucar
Guest- Guest
Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Baca mi na nicheta i tominjaDybala wrote:Papucar
Guest- Guest
https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/lionel-mesi-nije-se-pojavio-na-prvom-treningu-barselone/vve7z3h
Guest- Guest
taj se u povijesti nije pojavio na 1. treningu kako si ti glup to je neviđeno
2015-08-25
End wrote:taj se u povijesti nije pojavio na 1. treningu kako si ti glup to je neviđeno
lol, sada pokazuješ da si još gluplji, kao i klub na koji drkaš...
Guest- Guest
majmune idiotski prije 2 dana si objavio da messi nije došao na pripreme (koje tad još niti nisu počele)...
hoćeš i sutra opet pisati kako nije došao na trening kako si glup
hoćeš i sutra opet pisati kako nije došao na trening kako si glup
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Baca mi na nicheta i tominjaDybala wrote:Papucar
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:
Baca mi na nicheta i tominja i mene
Guest- Guest
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:
Baca mi na nicheta i tominja i mene
Roland Deschain wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:
Guest- Guest
Barcelona ce uskoro postati Getafe kad ode Najveci
2015-09-13
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50