Caffe Venus :P
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Slazem se apsolutno. Krivj pristup..Autodestruktivan, u konacnici.AlfaOmega wrote:Mnogi ljudi misle da, ak struše jednom izgrađeno, pa makar to bilo i nakaradno, nimaju više vrimena za ponovo, i to je ono što ih po defaultu sputava i baca u depru.
Brate, uvik se ima vrimena za svakog ko ima volje.
Ja recimo nikad nisam gotivija ljude kojima su usta puna rečenica - "ovo je nepravda", "on/ona je zlo", "zašto baš ja", itd...
Za mene je recimo to gubitak vrimena.
Toga je bilo odkad je čovika, i bit će toga gdi god da si. Samo je pitanje hoćeš li i kako naučit živit s tim.
Takve situacije/ljude anuliras izbjegavanjem/zaobilazenjem, ne gubis energiju, pronađeš svoj put.
Ako ne moze tako, ulozis energiju na vece promjene i znacajnije postupke. Ako si dovoljno jak, izbori se za sebe. Ili se dislociraj i nastavi svoj put.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Ne da mi se referirat na sve...
Samo ću rec da težim da budem dobar roditelj...
I da, već sad sam svjestan da mala vise upija iz mojih djela, a ne rijeci...
A tako sam i ja radija kad dan bija mal...
Srica je šta san ima dobre uzore za to...
Nadan se da ću bit bar na 50 % toga...
;)
Samo ću rec da težim da budem dobar roditelj...
I da, već sad sam svjestan da mala vise upija iz mojih djela, a ne rijeci...
A tako sam i ja radija kad dan bija mal...
Srica je šta san ima dobre uzore za to...
Nadan se da ću bit bar na 50 % toga...
;)
Guest- Guest
Ne znam čiji mi je post bolji, toliko dobrog na jednom mjestu...
Čini se da je najteže postati uzor svojoj djeci.
Rastuži me kad vidim roditelje da vode djecu za ruku i tipkaju na mob, a dijete hoda i šuti. Izgubljena prilika za priču, osmijeh, gledanje u male okice..
Ta otuđenost kao da postaje normala, mali i veliki žive u svom svijetu s minimalno interakcije...
Čini se da je najteže postati uzor svojoj djeci.
Rastuži me kad vidim roditelje da vode djecu za ruku i tipkaju na mob, a dijete hoda i šuti. Izgubljena prilika za priču, osmijeh, gledanje u male okice..
Ta otuđenost kao da postaje normala, mali i veliki žive u svom svijetu s minimalno interakcije...
Guest- Guest
Meni roditelji nisu bili nikakav uzor, nažalost. Ali srićom, moga sam vidit svit i mimo njih pa sam brzo spozna taj self definition.
Neke stvari koje te ne ubiju, ojačaju te. I to mi je neka vrsta životnog mota - da ni svako zlo za zlo.
Neke stvari koje te ne ubiju, ojačaju te. I to mi je neka vrsta životnog mota - da ni svako zlo za zlo.
Toliko ste svi zašli malo zašli u patetiku da je Norka morala spašavat' temu s "kitom" ...
darth_vader-
2014-04-17
skužio si mejasambrend wrote:Toliko ste svi zašli malo zašli u patetiku da je Norka morala spašavat' temu s "kitom" ...
Om meni nikad nije bio drag, zanimljivo ;-@
Denis Quaid.
Denis Quaid.
Pogledala film "Brimstone"... Boze koja filmcina!
Prati put jedne djevojke od same mladosti do trenutka kada je primorana ciniti kaznena djela kako bi postala.
Uz nadodane jake, jake motive vjere, straha, ogranicenosti, mucenja zena...
Prati put jedne djevojke od same mladosti do trenutka kada je primorana ciniti kaznena djela kako bi postala.
Guest- Guest
O ukusima...jel ;)Maggie19 wrote:Om meni nikad nije bio drag, zanimljivo ;-@
Denis Quaid.
Ja kod muškarca volim par stvari na faci i torzu (dalje neću ), a ovaj ih ima sve
Atlana wrote:Pogledala film "Brimstone"... Boze koja filmcina!
Zagy... Ako imas prilike, pogledaj...
Guest- Guest
Noor wrote:skužio si mejasambrend wrote:Toliko ste svi zašli malo zašli u patetiku da je Norka morala spašavat' temu s "kitom" ...
Aj sad nek' netko stavi onu pismu Nives Celzijus s kitom i nek' gori sve...
P. S. Stavija bi sam, al' se kosi s mojim religijskim uvjerenjima, bojim se da bi mi naime osvanila na YouTube mix-u za uspavljivanje... :)
darth_vader-
2014-04-17
Ok, ok, ne smijemo previse u detalje..uznemirit cemo muskice 8-@Noor wrote:O ukusima...jel ;)Maggie19 wrote:Om meni nikad nije bio drag, zanimljivo ;-@
Denis Quaid.
Ja kod muškarca volim par stvari na faci i torzu (dalje neću ), a ovaj ih ima sve
Not for me :-_Atlana wrote:Jako jako uzmenirujuc film..
s kitom ili karom?jasambrend wrote:Noor wrote:skužio si mejasambrend wrote:Toliko ste svi zašli malo zašli u patetiku da je Norka morala spašavat' temu s "kitom" ...
Aj sad nek' netko stavi onu pismu Nives Celzijus s kitom i nek' gori sve...
P. S. Stavija bi sam, al' se kosi s mojim religijskim uvjerenjima, bojim se da bi mi naime osvanila na YouTube mix-u za uspavljivanje... :)
me neitherMaggie19 wrote:Not for me :-_Atlana wrote:Jako jako uzmenirujuc film..
Noor wrote:skužio si mejasambrend wrote:Toliko ste svi zašli malo zašli u patetiku da je Norka morala spašavat' temu s "kitom" ...
Bogatdraga, vas dvoje ne bi dali narodu ni da priča ni da plače, samo su vam morske kite na pameti...
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Ok, ok, ne smijemo previse u detalje..uznemirit cemo muskice 8-@Noor wrote:O ukusima...jel ;)Maggie19 wrote:Om meni nikad nije bio drag, zanimljivo ;-@
Denis Quaid.
Jooooj...pa ne vjerujem da ih to uznemirava..
Da provjerim...khm, dečki jel vas uznemirava ako ja volim maljavost (ljubavni tepih), lijepe ruke, sportsko čvrsto dupe i krasne oči kod muškarca?
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50