Caffe Venus :P
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Ma bit će da je navikla i na mene. Čim priti kojekakvim vezivanjima i to :D
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
Dobar ti avatar..spaljen ;-@
To se trazi!
Imas ti i prakticnost Bikovsku, pa se to sve uravnotezi ;-)
Imas ti i prakticnost Bikovsku, pa se to sve uravnotezi ;-)
Da,ja baš imam te obje strane sve izjednačenije,plus mi ih je sve lakše upravljati....prije je to bio kaos i raspasoj....
I napadi bijesa su mi sve rjeđi,ne mogu se ni sjetit zadnjeg.....prije je to ssamo kuljalo iz mene u lošim danima.....
I napadi bijesa su mi sve rjeđi,ne mogu se ni sjetit zadnjeg.....prije je to ssamo kuljalo iz mene u lošim danima.....
Guest- Guest
Zadnji je bija sa robijem
Moxylicious wrote:Da,ja baš imam te obje strane sve izjednačenije,plus mi ih je sve lakše upravljati....prije je to bio kaos adi bijesa su mi sve rjeđi,ne mogu se ni sjetit zadnjeg.....prije je to ssamo kuljalo iz mene u lošim danima.....
Godine donose stabilnost, zrelost i uravnotezenost.
Bar neke koristi od njih.
;-^^
Ja sam sve ljući što sam stariji.
I ja.AlfaOmega wrote:Ja sam sve ljući što sam stariji.
U smislu da se i dalje jako tesko naljutim, tu se nisam promijenila, ali kad se naljutim...8-^^
E zato sam ja počela radit na sebi jer ne želim biti frigidna isfrutrirana baba koju svi izbjegavaju....od 35. Ca sve se duplo naplaćuje i gomila,sve sto je kontra nase prirode skupljen usput....
Guest- Guest
Da, frustracije nastale na temeljima scenarija u kojima smo isli protiv sebe.Moxylicious wrote:E zato sam ja počela radit na sebi jer ne želim biti frigidna isfrutrirana baba koju svi izbjegavaju....od 35. Ca sve se duplo naplaćuje i gomila,sve sto je kontra nase prirode skupljen usput....
Kak ti maggie ličiš frustracije?
Nekad sam lijecila putovanjima, lijepim stvarima...sad se vise ne lijecim ;-D ili se manje lijecim..AlfaOmega wrote:Kak ti maggie ličiš frustracije?
Upoznala sam bolje sebe i naucila se lakse prihvacati. Kako sam uvijek bila svoja, mogu samo sebi predbacivati za neke eventualno krive odluke ili poteze, ali, kao sto rekoh, naucila sam sebi oprastati i volim se bas, pa je sve lakse ;-))
Moxylicious wrote:Mene nece,navikla je,a za tebe brate,na koljena i moli za oprostaj
E, neka si mu rekla...
Guest- Guest
Extra.
Ja sam hvala ti Bože većinom skroz zen. Kad je neka kritična situacija moram se čak malo pravit da sam uzrujana jer ljudi ne kuže moje stanje, pa njima parim ka da me nije briga, a nije tako, jednostavno promišljam i ne pravim drame. Dobro sam sama sa sobom i svitom.
Ja sam hvala ti Bože većinom skroz zen. Kad je neka kritična situacija moram se čak malo pravit da sam uzrujana jer ljudi ne kuže moje stanje, pa njima parim ka da me nije briga, a nije tako, jednostavno promišljam i ne pravim drame. Dobro sam sama sa sobom i svitom.
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50