Caffe Venus :P
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Ove godine je konzumacija namirnica bogatih željezom skočila za cilih 10%. Možda zato.
Slobodno vrijeme mi je iscurilo, ali sam se logirala da ti čestitam rođoš, naravno sa zakašnjenjem.
Dakle, draga Venero, želim da ti ovaj započeti krug tristoineštodana donese ono najdragocjenije, najljepše, ono čemu stremiš. I kad se slijedeće godine probudiš dan iza roćkasa, da zadovoljno šapneš samoj sebi: E ovo je bila vrhunska godina!
Vjerojatno ćeš jedino ti shvatiti što mislim kad kažem da sam slomila onu bezveznu metlu (koja me nekad nervirala) i nabavila usisivač.
Valjda nas najviše nervira naš odraz u drugima.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Vidim da neke ide ljubavni zivot..sreca prati hrabre ;-P
Btw, ja jos cekam zabavu ;-D
Btw, ja jos cekam zabavu ;-D
Kuži malu pjegavicu Lindsay Lohan na RTL-u
I mene obožavaju, majku im...Atlana wrote:Izgrizli su me komarci
U stanu mi je 29C... Južna strana
:(
Guest- Guest
Bila je slatkica prije nego je propala...Noor wrote:Kuži malu pjegavicu Lindsay Lohan na RTL-u
;)
Guest- Guest
Uh....uvijek ih ima, al ove godine su poludjeli - kolju!Atlana wrote:Izgrizli su me komarci
U stanu mi je 29C... Južna strana
je, štetafridrih_niche wrote:Bila je slatkica prije nego je propala...Noor wrote:Kuži malu pjegavicu Lindsay Lohan na RTL-u
;)
A sama je kriva. Ali da je imala potencijal, imala je.
I Britney se upropastila...sad vidi koji cirkus ima
jasambrend wrote:venus wrote:
Vidila sam da si spomenuo pojilište Brazil tamo me policija jednom "intervjuirala" radi narušavanja javnog reda i mira..
Ko me zna uživo, teško bi mi ovo povirova, al je istina. Ne pijem više
A ni manje... :P
Biram recimo plavušu... :D
Ah, ta vremena kad se zatvaralo/otvaralo sve što je radilo po gradu...ako bih zaružija s dalmatinskim brigadama, Brazil i Sidro bi bili neizostavni...pa bi nakon fajrunta tražili prvi birc koji otvara za kavu...naravno, oni koji bi preživjeli sve bitke...
Ne znam samo kako si i čime im uspila upasti u oči, tamo bi svi došli narušavati red i mir...
Ah.. pivala sam iz sveg srca dalmatinske u nedoba, dok pristojna čeljad spava.. ..kajeovo, ta nismo na moru, ne..
Guest- Guest
Atlana wrote:Mozda sam vec ovo pitala...ne sjecam se... Ali zasto je ova godina tako teska???
Radije i kad god mogu koristim riječ izazovna...nekima je kriza teškoća, a nekima prilika, kako kome..
Guest- Guest
Ra wrote:
Slobodno vrijeme mi je iscurilo, ali sam se logirala da ti čestitam rođoš, naravno sa zakašnjenjem.
Dakle, draga Venero, želim da ti ovaj započeti krug tristoineštodana donese ono najdragocjenije, najljepše, ono čemu stremiš. I kad se slijedeće godine probudiš dan iza roćkasa, da zadovoljno šapneš samoj sebi: E ovo je bila vrhunska godina!
Vjerojatno ćeš jedino ti shvatiti što mislim kad kažem da sam slomila onu bezveznu metlu (koja me nekad nervirala) i nabavila usisivač.
Valjda nas najviše nervira naš odraz u drugima.
Hvala na čestitkama pročitala si me, tako mi je nešto u planu samo da doguram do kraja 5/2021 živa i zdrava jer mi tad ide novi period.
hahhahah Nisam ti metlu ni zamjerila, ne brini..tu smo da se zrcalimo hahah
&Oli radiš u rudniku di nema spletne povezave? Ne zayebayi nego dovuci utegnuto dupe kad god.
Guest- Guest
Premlade i premladi. Jos su cure bolje. Stopa propadanja, ovisnosti i suicidalnosti kod muskih teen zvijezda jos je i veca, na zalost.:-/fridrih_niche wrote:Kad premlade upadnu u to sve onda psiha mora stradat...
;)
Da, i teze podnosite poraze i oprostaje.fridrih_niche wrote:To se podrazumijeva...
Mi smo vise autodestruktivni...
;)
U pravilu.
Izjava "sama si je kriva" je toliko povrsna,idiotna i neznajuca,bolje da si sutio.....
Ubacit dijete u taj brlog zmija i ocekivati da izađe ko normalna zdrava osoba je neracionalno.....tu je bitan isto faktor kakvi roditelji stoje iza tog djeteta......
Meni je tih ljudi strasno zao.....
Ubacit dijete u taj brlog zmija i ocekivati da izađe ko normalna zdrava osoba je neracionalno.....tu je bitan isto faktor kakvi roditelji stoje iza tog djeteta......
Meni je tih ljudi strasno zao.....
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50