Caffe Venus :P
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Mogli bi robija zvati da nas i on počasti slikicama onih svojih lejdica? Bar je za to ima šlifa.
Moxy svakak ni tu narednih dana, neće se ljutit.
AlfaOmega wrote:Mogli bi robija zvati da nas i on počasti slikicama onih svojih lejdica? Bar je za to ima šlifa.
hahah koji provokator
Pa Robiju niko ne brani pisati ovdje.. stvar je stila i "šlifa" kako se vratiti u kafić u kojem si prethodno izvrijeđao ljude
A gole lejdice imaš di hoćeš, potraži bona, doma ih dovedi..
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ma kakav Lapad...
Samo Omiš i plaze oko Omiša...
<3
Naša obala je ludilo, ima takvih uvala da ti pamet stane od lipote..
Guest- Guest
Jedno vrime i jesam dovodija, smišno mi bilo kad ujutro pitaju gdi su mi corn flakes.
Rekoh ne konzumiram to, razbiji si jaja u tavi, ona se naljuti. Onda velim namaži si kikiriki puter, a ona će ili ni zdravo ili neću bez jellya.
Ni lako lejdicama ovdi ugoditi :D
Rekoh ne konzumiram to, razbiji si jaja u tavi, ona se naljuti. Onda velim namaži si kikiriki puter, a ona će ili ni zdravo ili neću bez jellya.
AlfaOmega wrote:Jedno vrime i jesam dovodija, smišno mi bilo kad ujutro pitaju gdi su mi corn flakes.
A ko ti kriv što biraš "princeze" kojima treba za kajganu dostava i koje tebi nakon doručka ostave suđe da ti pereš..
Umjesto da ona tebe pita što bi za doručak pa da spremi da jedete i kafenišete skupa. No dobro, nova vremena, a ja starog koda
Guest- Guest
Visoko mišljenje o sebi ovdi imaju, moja veco. Još jedna stvar na koju se što pri triba navići.
Ali bar suđe ne moram prati, ima perilica. :)
Koliko je sati kod tebeAlfaOmega wrote:Visoko mišljenje o sebi ovdi imaju, moja veco. Još jedna stvar na koju se što pri triba navići.
Guest- Guest
7:35. Imam nekih obaveza, pa morao ranije ustati
Ja ne ustajem tako rano osim kada je nuzno potrebno :D
Inace... Vani je stvarno vrelo. Jedva sam stigla do kioska pp cigarete. Vratila se kuci, klima navijena da ledi.
Inace... Vani je stvarno vrelo. Jedva sam stigla do kioska pp cigarete. Vratila se kuci, klima navijena da ledi.
Guest- Guest
Kak ti je butt danas? Ne boli?
A tek ja..
Tek ja...
Ja bih da dode zima i puse orkanska bura kao kad smo bili djeca i bilo je pitanje hocemo li uopce u skolu ici ili ce je zatvoriti
Tek ja...
Ja bih da dode zima i puse orkanska bura kao kad smo bili djeca i bilo je pitanje hocemo li uopce u skolu ici ili ce je zatvoriti
Guest- Guest
Nisan najdeblju jaketu obuka 5 puta u Dubrovniku otkako san dosa prije 8 godina...
:D
:D
Last edited by fridrih_niche on 13/9/2020, 18:55; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50