ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI - Page 7 Empty Re: Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI

Post by Serbinho-3 Sat 22 Aug - 14:21

tre wrote:
Noor wrote:
Serbinho-3 wrote:.
šta kažeš?
a ljuti se kad mu kažeš da drobi gluposti ko mlinski kamen žito

Realno od tebe nije bio jedan pametan tekst, zasto bi to sada bio slucaj...

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI - Page 7 Empty Re: Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI

Post by Šandor Winnetou Sat 22 Aug - 14:24

Serbinho-3 wrote:
tre wrote:
Noor wrote:
Serbinho-3 wrote:.
šta kažeš?
a ljuti se kad mu kažeš da drobi gluposti ko mlinski kamen žito

Realno od tebe nije bio jedan pametan tekst, zasto bi to sada bio slucaj...
gle drobiš gluposti da se sve puši, mislim nije zabranjeno ali svakako smješno jeste pa ti slobodno nastavi :tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 22 Aug - 14:34

jastreb wrote:
Ringo10 wrote:
epikur37 wrote:Previše se pažnje pridavalo jezičnoj istovjetnosti južnih slavena, kulturološki to je papazjanija i nespojivo.

Tačno, na žalost
Ne slažem se s ovim. Srbi i Hrvati,a s njima i Crnogorci i Muslimani,doista i jesu govorili ,ako ne istim jezikom,onda barem istim jezicima.

gdje je tvoje neslaganje s mojom tezom?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by nakaza Sat 22 Aug - 14:41

Ako može u Mičigenu da onomad isprebija desetine Anđela pakla i demolira im motore zato jer se ustao na krivu nogu, kako ne bi bio u stanju da prelazi  granice sopstvenom prepredenošću ?
nakaza
nakaza

2019-08-05

Back to top Go down

Post by Guest Sat 22 Aug - 14:41

Serbinho-3 wrote:
mobiu$ wrote:Ako imaš talijansko državljanstvo, zašto si vadio vizu za SAD, ne razumijem? :)

Ko je rekao da sam vadio vizu za USA?

Viza ili nesto novo u svakom slucaju svi mora da traze i plate, mislim

na Italijane.

Nije viza, ali realno jeste.

Ja imam pravo na Americka dokumenta, ali ne zelim da ih podignem.

Preuzimanjem istih, preuzimas i obaveze oko poreza i masu ostalog.

Previse slusas kafanske price, koje nemaju veze sa realnim zivotom.

Ovo obvezatno pročitati.

Zreo za ludnicu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 22 Aug - 14:43

Mislim, odrastao čovjek da se tako prosipa, nema smisla...dječje laži.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sat 22 Aug - 14:53

mobiu$ wrote:
Serbinho-3 wrote:
mobiu$ wrote:Ako imaš talijansko državljanstvo, zašto si vadio vizu za SAD, ne razumijem? :)

Ko je rekao da sam vadio vizu za USA?

Viza ili nesto novo u svakom slucaju svi mora da traze i plate, mislim

na Italijane.

Nije viza, ali realno jeste.

Ja imam pravo na Americka dokumenta, ali ne zelim da ih podignem.

Preuzimanjem istih, preuzimas i obaveze oko poreza i masu ostalog.

Previse slusas kafanske price, koje nemaju veze sa realnim zivotom.

Ovo obvezatno pročitati.

Zreo za ludnicu.

Ko o cemu, ludak o ludacima...

Realno nisi bas sam sa sobom, ne povezujes stvari, siris pricu i iskaces.

Gledali su te tako nekako, ima misljenje osoba sa Anxiety Disorder.

Pandrknuo u USA sa glavom, pa iskace ovde ko osiguras pod naponom.

Jos jedan od mase Prozac/Paxil/Zoloft ekipe.

Vratio se tek tako u raspalu HR a ja sam budala sto sa pacijentom gubim vreme.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by kaya Sat 22 Aug - 14:57

Serbinho-3 wrote:
mobiu$ wrote:

Ama čovječe, prije nego se približiš traci ili šalteru, vadiš putovnicu, pa o čemu ti pišeš, što je tebi? :)

Nema dalje dok ne pokažeš putovnicu. Svi mi koji putujemo iz EU nosimo putovnicu za svaki slučaj, jednom sam naletio na nizozemski par, draga djeca, imali su SSL certificirani e-passport na smartphone, ne znam kako je to završilo.

Ako se švercaš bez putovnice, pa si prošao, kupi si listić za loto. Ili naprosto lažeš da prikriješ da imaš EU dokumente. A kako smo već ustvrdili, jedna je EU zemlja kojoj ne treba putovnica za Schengen, ali joj treba viza za boravak u SAD.

Hrvatska.

I ne moraš mi odgovarati, nisam na forumu da pišem o glupostima.

Mozda je kod vas tako, svakako ovde u Italiji nije, niti Spaniji a niti u Portugalu.

Vi i niste izvorna EU, vec fazon Rumunije i Bugarske, otuda drugaciji propisi.
Serbinjo ajde dosta si lupao gluposti.
Hr nije u šengenu, što znači na sloveniji moraš pokazati osobnu. Dalje kroz eu prostor više ne trebaš. To je to. Iz toga razloga ti putuješ nesmetano kroz eu sa hr osobnom. Sa srpskim državljanstvom druže, na svakoj, ama baš svakoj granici eu zemalja pokazivao bi srpski pasoš u kojoj bi lupali pečate. I to je tako. Ti ne možeš proći drugačije. Iz čega je jasno da imaš hr državljanstvo.

Last edited by kaya on Sat 22 Aug - 14:59; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Sat 22 Aug - 15:00

mobiu$ wrote:Mislim, odrastao čovjek da se tako prosipa, nema smisla...dječje laži.
Kao da mi ne znamo pravila, on tako..
Mi s marsa i ne znamo propise
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by nakaza Sat 22 Aug - 15:04

Serbinju ne trebaju neki bizarni pasoši i uverenja. Čovek kao Džedaj, carinicima i graničnoj policiji menja tok misli pogledom.
nakaza
nakaza

2019-08-05

Back to top Go down

Post by kaya Sat 22 Aug - 15:11

nakaza wrote:Serbinju ne trebaju neki bizarni pasoši i uverenja. Čovek kao Džedaj, carinicima i graničnoj policiji menja tok misli pogledom.
😀. Ma serbinjo kenja...putuje kroz eu bez da pokazuje dokumente jer ima hr državljanstvo. Inače nemoguće. Lupali bi mu srpski pasoš na svakoj granici.
Što nije problem al je problem što ujedno serucka po hr i " nikad više!"
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sat 22 Aug - 15:14

Za one koji planiraju putovati: državljani EU mogu putovati uz predočenje samo osobne iskaznice po svim državama EEA, osim u Dansku, Island, Norvešku, Irsku i Valiku Britaniju.

Na granici ti gurne osobnu u onaj kompjuter, i sve mu izađe na ekranu: ime, prezime, slika, .....
Uz to, čitač očita registarsku tablicu na autu, i sve mu se automatski pojavi na ekranu: tip auta, boja, godište, vlasnik...

Ako imaš osobnu tj Nacional Identity Card i registriran auto, upisan si svugdje.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sat 22 Aug - 15:17

Jedan klik, i sve vide.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya Sat 22 Aug - 15:24

crvenkasti wrote:Za one koji planiraju putovati: državljani EU mogu putovati uz predočenje samo osobne iskaznice po svim državama EEA, osim u  Dansku, Island, Norvešku, Irsku i Valiku Britaniju.

Na granici ti gurne osobnu u onaj kompjuter, i sve mu izađe na ekranu: ime, prezime, slika, .....
Uz to, čitač očita registarsku tablicu na autu, i sve mu se automatski pojavi na ekranu: tip auta, boja, godište, vlasnik...

Ako imaš osobnu tj  Nacional Identity Card i registriran auto, upisan si svugdje.
I to u slučaju hr konkretno, osobnu pokažeš na sloveniji, dalje više ne.
Možda sada zbog korone šengen stavljaju van snage na periode pa pokazuju ljudi osobnu i kada ideš u austriju iz njemačke ili bilo gdje unutar šengena.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sat 22 Aug - 15:30

kaya wrote:
crvenkasti wrote:Za one koji planiraju putovati: državljani EU mogu putovati uz predočenje samo osobne iskaznice po svim državama EEA, osim u  Dansku, Island, Norvešku, Irsku i Valiku Britaniju.

Ako imaš osobnu tj  Nacional Identity Card i registriran auto, upisan si svugdje.
I to u slučaju hr konkretno, osobnu pokažeš na sloveniji, dalje više ne.
Možda sada zbog korone šengen stavljaju van snage na periode  pa pokazuju ljudi  osobnu i kada ideš u austriju iz njemačke ili bilo gdje unutar šengena.

Ne pokazujes nista, odmah pobegnu kada vide HR Corona dokumente...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest Sat 22 Aug - 16:29

Serbinho-3 wrote:

Ko o cemu, ludak o ludacima...

Realno nisi bas sam sa sobom, ne povezujes stvari, siris pricu i iskaces.

Gledali su te tako nekako, ima misljenje osoba sa Anxiety Disorder.

Pandrknuo u USA sa glavom, pa iskace ovde ko osiguras pod naponom.

Jos jedan od mase Prozac/Paxil/Zoloft ekipe.

Vratio se tek tako u raspalu HR a ja sam budala sto sa pacijentom gubim vreme.

Tako je serbinho.

Na elektrošokovima partiju sam vidio Sulju, samo je kod njega voltaža bila veća, treperilo svjetlo u čitavom NYC.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet Sat 22 Aug - 17:36

Jugoslaviju su sashili i pocijepali oni kojima je u datom trenutku odgovarala takva geopolitichka situacija..Najvecu cijenu za tu zemlju su platili srbi.Srbi su glup i prostodushan narod a zatim slijede bosancerosi koji su bez obzira shto su bili ustashko cvijece dali veliki doprinos stvaranju te Yu jer su osjecali negdje podsvjesno da su dio toga hrvatsko_srpskoga bica.Srbi su pali pod podmetnuto bratstvo i jedinstvo pa su "braci zaboravili" zlochine .Ali kao shto to biva kroz povijest sve se vraca sve se placa jer konstelacija snaga se mijenja iz dana u dan.Hrvati su isto tako glup narod jer misle da njih 4 mil. moze odoliti raznim pritiscima svojih susjeda koji se sigurno nece sluziti taktikom rata niti zastrashivanja nego ekonomskim alatima.Primjer je Njemachka koja je postigla lovom ono shto nije ratom.Hrvati ali i ostali balkanci su pohlepna rulja koju mozesh kupiti za sicu,stoka sitnog zuba bez etike i morala,bez imalo samoposhtovanja .iskompleksirana rulja koju mozesh manipulirati sa naj jednostavnijim metodama kojima su se sluzili hegemoni josh u antichko doba.Hrvati vec sada placaju visoku cijenu razbijanja Jugoslavije.Srbi se nacionalno osvjeshcuju pa im jugoslovenstvo sve vishe postaje strano i glupo pa su se okrenuli svojim korijenima i zato ne vjerujem da ce ikada vishe biti moguce stvaranje nove YU.Mozda ce je zapad opet pokushati (ta ideja pomirbe vec je na djelu Srbi su bili Pijemont malih balkanskih plemena i zato su platili visoku cijenu..Tko im jebe mater kad su bili kreteni i vjerovali u bratstvo i jedinstvo jesto da fino okolche nakon I svjetskog rata teritorije kao svoje oni to daju svojim neprijateljima..pa nek pushe ...ako josh koji puta popushe istu foru onda nisu zasluzili ni Srbiju koju treba raskomadati na josh sitnije dijelove)
sashiti zbog svojih interesa kao shto je i stvorena zbog njihovih interesa zbog shirenja germanskih ideja o prodoru na istok.Rasturanjem YU najvecu cijenu su platili srbi iz Krajine i hrvati iz BIH.Dugorochno gledano upravo zbog egzodusa hrvata iz BiH Hrvatska nece vishe biti u mogucnosti da se dopunjuje stanovnishtvom iz BiH .Srbi ce vjerovatno naci neku mogucnost da se dogovore sa muslimanima i teto ti sranja na hrvatskim granicama,Hrvatske budale su stavile sve karte na NATO shto je najveca glupost koju je taj narod napravio.Josh jedna zabluda da ce te netko braniti.Pa ljudi moji,,,ako dodje do bilo kakvog sranja u svijetu svi ce prvenstveno misliti na svoje dupe.Pa gdje ste vidjeli ako ti gori kuca ali i susjedu da ce ti susjed ici gasiti prvo tvoju.Strah od atomskog oruzja je veci od bilo koje solidarnosti.Kina i Rusija se sluze filozofijom da tiha voda brege lomi pa ce u buducnosti igrati vecu ulogu u Europi od same Njemachke koja je ovisna o ruskim sirovinama a posebno o plinu.Josh sam na onome neterskom forumu davno napisao...."zamislite samo da nekoj jakoj zimi rusi zatvore plinsku pipu dotoka istoga za Njemachku).Energija ce postati oruzje jache od atomskoga,Sve nas je vishe na planeti.Da je Hrvatska ostala u bilo kakvoj YU imala bi vishe shanse za opstanak..Ne radi se ovdje o emocijama nego o naj racionalnijem razmishljanju ,Drzava bi bila jeftinija..ne bi bilo unutrashnjih borbi partizani ustashe ..bio bi osiguran dotok sirovina iz BiH i Srbije kao i trzishte kojem se moglo ovladati pametnim investiranjem,susjedi kao shto su italijani zaboravili bi na ideju ponovnog ujedinjenja sa svojim bivshim teritorijem jer bi se poshtovali osimski sporazumi..Da skratim kao u onom jednom indijanskom filmu gdje poglavica uchi dijete i pruza mu jedan prut sugerirajuci mu da ga prelomi shto dijete i uchini veoma lako..kada mu je poglavica dao deset shiba uzvezanih u mali snopic...dijete se muchilo satima da to prekine a poglavica mu reche eyo vidish samo ujedinjeni smo jachi..Od Yu su svi narodi imali koristi .A sada u tim banana drzavicama korist imaju samo zapadne sluge i po koji mudar stanovnik Balkana koji zivi izvan sistema.E da..kao u nogometu na Balkanu se vjechno igraju razni turniri gdje uglavnom balkanski narodi uglavnom popushe sve sa nulom.Tamo je bilo oduvijek pameti ali ona je oduvijek bjezala vani jer nije imala zivaca da se bori protiv bolesnoga balkanskog mentaliteta koji ne vidi prst pred noso a kamoli da ima neki 100_godishnji plan..Dake ochekujemo drugo poluvrijeme u kojem ce se opet skrojiti neka drzava po interesu sile koja nadjacha onu drugu hegemonistichku,I bit ce opet sidji kurta da te uzjashi Murta kao shto reche onaj slavonac Ivo Druzic u hrvatskom saboru 1990..

2020-07-05

IL Risorto likes this post

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 22 Aug - 18:08

Aj, bar si se olakša... :D
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mentalitet Sat 22 Aug - 18:11

mobiu$ wrote:Što se tiče teme, nitko normalan nije želio rat, ali tre je napisao - jednom kad je postalo jasno da nema smisla bježati od te činjenice, Hrvatska (govorim kao društvo) je rat prihvatila, sve do povratka u međunarodno priznate granice.

Kostić spominje Grčku, ali ne spominje kontekst Hladnog rata i nedavnih demokratskih izbora unutar 4 od 6 republika u proljeće 1990. I kojim bi to strankama JNA vratila vlast? 

To pokazuje koliko je bilo dubinsko i suštinsko neshvaćanje promjena u Europi i svijetu od strane srpsko-crnogorskog rukovodstva. Hrvatska i Slovenija, disidentski krugovi, mediji, republički ogranci SDS-a, republičke kompartije, u hrvatskom slučaju dijaspora su od cca 1986 promatrali dinamiku u Srbiji, na Kosovu, federaciji, ali i vanjske čimbenike, Tuđman u svojim dnevnicima je to pedantno bilježio.

Srpski i crnogorski predstavnici, te vrh JNA su do početka 1992 vjerovali da će Jugoslaviju očuvati, a do kraja 1995 da će prisajediniti srpske zemlje matici.

I danas je plan da se koriste manjinske zajednice Srba u susjednim zemljama kao sredstvo pritiska i ucjene na te zemlje, a naročito BiH, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo i Sjevernu Makedoniju.

To je ista logika, zaostala u prostoru i vremenu, ali koja može nanijeti dosta štete ako se ignorira.

Jarane ,,seresh ko grlica sa treshnje.Koliko si imao godina pred pochetak rasturanja YU?Ovo sto tipkash si chuo u svojoj kuci.Ja nikada ne pishem o onome shto sam prochitao negdje nego o onome shto sam dozivio..Pa cu ti reci samo par chinjenica..1991 su skoro svi kriminalci pushteni iz zatvora i dobili su MUP_e iskaznice sa ovlastima da mogu hapsiti i privoditi sve neistomishljenike HDZ_a koji su uglavnom bili srbi..Oni su pocheli teror nad srbima i hrvatima po gradovima ..Osobno sam poznavao Merchepa i njegovog pomocnika Tomislava Trusica koji je imao kafic na Velesajmu..ali tamo je bio i privremeni logor za one koji su se protivili tome ludilu.Osobno sam vidio dolazak ljudi iz inozemstva posebno iz legije stranaca,,raznog kriminalnog shljama sa zapada koji je sluzio za podizanje tenzija i straha..Ulazili su u stanove uglavnom dobro stojecih srba ali i hrvata..optuzivali ih za neshto shto nisu bapravili i na osnovu tih optuzbi pljachkali ih i ucjenjivali ,,,trpali ih na Velesajam i onda ih slali na stratishta bez sudjenja ..Tko je ubio obitelj Zec..bogati mesar koji je bio optuzen da je chetnik..Dakle,,,jarane Tadashnja hrvatska vrhushka je zeljela rat i poshto normalni hrvati to nisu htjeli upotrijebljeni su najveci kriminalci i ubice iz zatvora..O tome su u Hrvatskoj shuti i ne pishe jer bi tada izashla istina na vidjelo da je Vekic ministar unutrashnjih poslova po naredbi Tudjmana i Sushka dao tim ljudima MUP_e iskaznice sa ovlastima koje su samo imale SS trupe u II svjetskom ratu.Ta gamad je uz sinhroniziranu igru sa zapada pochela rat na tlu Hrvatske a obichnom hrvatu su kasnije samo natakarili istochno Njemachku pushku na "hrvatsko rame".Nemam zelje da objashnjavam raznim tutlecima i razuvjeravam ih jer kada si budala umisli da neshto zna kroz rekla kazala onda bolje sa takvima ne komunicirati.
Zivim u USA ..stjecajem okolnosti (par studenata iz obitelji koje sam doveo iz Hrvatske) upoznao sam i djecu sa podruchja cijele YU...Gledaj ..svi do jednoga zele da ostanu u USA i da se ne vrate na te jebene balkanske mentalne vukojebine.U mojem sluchaju djeca su bila indoktrinirana hrvatskim nacionalizmom...ja im nisam namjerno nishta sugeirai nego sam cutao i ostavio sam njima da donose svoje zakljuchke,,Ipak su to mladi pametni ljudi koji su shvatili balkansku bolest a posebno hrvatsku pa su sami promijenili mishljenje o svojoj domovini bez ichijeg nagovora..Svi do jednoga su ostali u USA..Ja pretpostavljam zashto si nisi ostao ali me boli kurac za tvoj zivot mada me ne boli kad kenjash kvake sa profesorske govornice jer to na glupane ima dbostruku tezinu pri ispiranju mozga zato ne seri o ispiranju istoga jer ti to radish svojom propagandom shirreci lazi o djeci na studijima u USA.Sva ta djeca zavrshavaju na vrijeme shkole koje su upisali i tri puta su pametnija i kreativnija od americhke djece..Druze se i ne prichaju o politici nego se bave svakodnevnim normalnim aktivnostima.Ako su te ta djeca i gledala tako zachudjeno kako ti kazesh zasigurno su pomislila kako je ova budala mogla doktorirati u USA.Mozesh me ignorirati koliko zelish..zabo li me kurac za tvoje mishljenje,,ali ja cu reci svoje o tebi da si se vratio u Hrvatsku na nagovor tate da se tamo ipak moze lakshe uspjeti jer tata ima veze u partiji a moze se neshto u suradnji sa zapadnim tlachiteljima i maznuti a da se ne odgovara..Jebo te bog jesi ti chitao knjige i uchio napamet ili sa razumijevanjem??Chuj "objektivnog" mishljenja ,,ma shta mishljenja ..chovjek ima razvijenu telepatsku sposobnost da srpskoj djeci chita iz mozga kako razmishljaju..Ajde da sj naveo govor tijela ili neki kurac nego chovjek gatara pogadja ko na tarotu...Ma marsh u sto pichki materinih i ti i tvoja ustashka drzava..eto zavrshio sam i sa ovim forumom..i samo nastavite tako...radite za srbe iako vas i ne placaju a tko ce znati mozda vas i placaju da serete gluposti i ispirete mozak ljudima,,,Chuj on zna shto ko misli,,,o boze ima li te????

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet Sat 22 Aug - 18:22

jasambrend wrote:Aj, bar si se olakša... :D

Ma mene zaboli kurac ali sam uvijek bio istinoljubiv pa mi je ljepsha najodvratnija istina od najljepshe lazi jer mi je to uvijek pomagalo da se odrzim na povrshini zivota i zivim kao normalan chovjek neovisan o drzavama i :domoljublju".Izgradio sam svoj sistem vrijednosti koji je univerzalan jer takve vrijednosti i jesu prave vrijednosti.Nego ne mogu da shvatim da toliko ljudi ..(vidim chak i ovdje obrazovanih,,barem tako kazu..a moguce i lazu) moze biti glupo i bez logike...E to me jebe ...tu si ne mogu pomoci..ne razumijem zashto se ljudi sami lazu...zashto uzivaju u lazi i u samozavaravanju..da ga jebesh to necu nikada razumjeti..zato pishem ove plahte da bi prvenstveno sam sebi objasnio odakle potichu ti mentalni korijeni..Pa jebo mu bog mater...na tudjim se dreshkama uchi a budale non stop na svojima..Pogledaj tu balkansku povijest ,,,uvijek su njom diktirali polupismeni i agresivni uglavnom porijeklom iz vukojebina,,,Dodje sa brda pichka mu materina ..nikad u zivotu nije vidio vlak ali ti tvrdi da je on to glavom i bradom konstruirao..Jebo te bog koje ludilo..Kako reche ono Nitche..Parafraziram "Pazi kada se borish sa mrakom da i sam ne postanesh mrak".E dok tipkam na ovome forumu lagano osjecam da postajem isti kao oni kojima odgovaram na upise pa je mi je zbog mentalne higijene zdravije napustiti ovo usrano mjesto..
mentalitet
mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 22 Aug - 18:28

I što te konkretno žulja... pa u Amirici si, jebate...nije valjda da si baš zabrija na neke altruistično-prosvjetiteljske porive... neka te, ne smetaš, malo te ponekad peru neke deluzije, ali Bože moj, što sad? Biće i tamo jugo puše, ovdi su isto svi grintavi...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics