ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI - Page 6 Empty Re: Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI

Post by Šandor Winnetou 22/8/2020, 11:17

Eroo wrote:Narodi žele biti slobodni i neovisni, da nije tako ne bi bili narodi. 
Nitko nema na to ekskluzivno pravo osim narod. Iznad njega je samo još Bog.
Srpska politika još nije rasčistila s tim pojmovima.
pa rasčistila je srbija s tim pojmovima no to su malo prilagodili onoj priči gdje je stao srpski opanak tu je srbija pa udri po svima u drugim državama dok se to ne postigne. E sad druga je stvar što im se takva politika o tikvu obila i još im se obija no ne možeš od tih zatrovanih ljudi tražiti da drugačije razmišljaju, mislim možeš tražiti ali odaziva tamo nećeš naći. Višestoljetna indoktrinacija i lažna povjest njima teče kroz vene i nisam siguran da će se oni ikada izvući iz tog vražijeg zagrljaja.

Šandor Winnetou

2017-12-31

Back to top Go down

Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI - Page 6 Empty Re: Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI

Post by Guest 22/8/2020, 11:17

tre wrote:
što ti nadrobi gluposti u zadnjih par postova i sora bi ti pozavidila No

Sora pije, ne znam koja je njegova isprika, osim što su mu Suljini mediji isprali mozak.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 22/8/2020, 11:17

jastreb wrote:
Eroo wrote:
jastreb wrote:
Ringo10 wrote:
epikur37 wrote:Previše se pažnje pridavalo jezičnoj istovjetnosti južnih slavena, kulturološki to je papazjanija i nespojivo.

Tačno, na žalost
Ne slažem se s ovim. Srbi i Hrvati,a s njima i Crnogorci i Muslimani,doista i jesu govorili ,ako ne istim jezikom,onda barem istim jezicima.
Šta ti sad fali? Kozaračko?
Ivana Knoll.

Pa pljuni 500 Eura, nemoj biti škrt... :)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 22/8/2020, 11:17

Serbinho-3 wrote:
Ovako, Srbi su hteli mirnim putem da izadju vec 80-ih, ali su nazalost

spreceni.

Ali nisu izašli nego napali sve tri republike koje su izašle!
Interesantno stvarno...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2020, 11:19

kaya wrote:Ali niti ne morate ići u povijest, otvorite im sad portale. Isto. Ustaše, genocid, jasenovac, srpske žrtve nekada, srpske žrtve u vidu turista, srpske žrtve u cg, oteli im ovo, oteli im ono, objave rata s kosovom itd.

I testiranje + privredno, mnogo su jaki, a gledaće da budu i jači.

Krv se ledi u žilama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2020, 11:19

jasambrend wrote:
jastreb wrote:
Eroo wrote:
jastreb wrote:
Ringo10 wrote:
Tačno, na žalost
Ne slažem se s ovim. Srbi i Hrvati,a s njima i Crnogorci i Muslimani,doista i jesu govorili ,ako ne istim jezikom,onda barem istim jezicima.
Šta ti sad fali? Kozaračko?
Ivana Knoll.

Pa pljuni 500 Eura, nemoj biti škrt... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/8/2020, 11:26

mobiu$ wrote:
tre wrote:

Sora pije, ne znam koja je njegova isprika, osim što su mu Suljini mediji isprali mozak.
e to je bit svega, njih doslovce šopaju takvim glupostima kao slavonci što su nekada šopali guske da se što više udebljaju. Tamo je nenormalno stanje usudio bi se reći nešto kao i krajem 80tih samo što srbija nema više potencijala da vodi ratove ali i dalje huška svoju manjinu da pravi sranja gdje god ih ima.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/8/2020, 11:30

mobiu$ wrote:Serbinho, vidim da si ovdje, pa neću repostati tvoje čitabe.

Uglavnom, to što si ti opisao, bez putovnice kao non-EU građanin možeš letjeti: a) po Srbiji, recimo od Novog Sada do Niša; b) na avion za zaprašivanje, ali također samo po Srbiji.

Prvo što te “šalteruša” pita, a nakon nje i sigurnost (?!) jest putovnica.  Nakon toga ova ti da boarding pass i ideš na gate, gdje te opet pitaju za putovnicu.

I ne da mi se pisati notorne stvari. Da, nažalost, naputovao sam se, unutar i izvan EU.

Opet pises netacne stvari...

Prvo se priblizis aparatu da skeniras kartu.

Zatim ides da skines sve sa sebe od metala, stavis u plasticnu kutiju

i pustis na pokretnu traku za skeniranje.

Sacekas da ti da signal kada da prodjes kroz detektor.

Ako si uspeo kroz zeleno, pokupis svoje stvari, ako su iste prosle

bez problema.

Zatim ides na boarding gate, gde ti trazi salterusa licnu ili osobnu uz kartu.

Skenira kartu, uporedi identitet i to je to.

Zatim u avionu opet kontrolisu samo kartu.

Zadnjih nekoliko puta nisu kontrolisali, zavisi od poslovne

politike kompanije.

Vase teorije u realnoj praksi ne postoje, jer ocigledno retko 

putujete, osim po HR.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/8/2020, 11:33

tre wrote:
mobiu$ wrote:
tre wrote:

e to je bit svega, njih doslovce šopaju takvim glupostima kao slavonci što su nekada šopali guske da se što više udebljaju. Tamo je nenormalno stanje usudio bi se reći nešto kao i krajem 80tih samo što srbija nema više potencijala da vodi ratove ali i dalje huška  svoju manjinu da pravi sranja gdje god ih ima.

Ti ko da zivis na nekom Ostrvu, Otoku, tako razmisljas...

Stereotip Hrvatske vladajuce politicke strukture, uz pomoc kojeg se kontrolise boranija.

Nenormalno stanje, ali se ne unistava imovina sa HR tablicama.

Pricaj nam pricu.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Noor 22/8/2020, 11:43

Serbinho-3 wrote:Srbe Jugoslavija nije ni zanimala a u istu su odvodjeni od strane 

pojedinaca, tipa Kralja, zatim i nekih levicara.

Nikada nikakav referendum nije odrzan o ulasku sa ostalima,

zato nije bila ni legalna sa pravne strane.

Represijom i medijskom kontrolom se ista odrzavala, kacili

deci pionirske marame i terali da pevaju Titu.

Kada Serbinho nekada pusti da nije ni za Kralja i Monarhiju, niti

levicare ili bilo koga, postoji razlog.

Cetnici su se borili isto za Jugu i uvlacili opet Srbiju u Jugu.

Sve su to bile sile, kojima je referendum bio Astrofizika, nego

ajde na silu, pa ko pobedi, ko kada su zenske unapred bile udavane

ko deca i znale u kojoj ce kuci zavrsiti.

Mozete ziveti u iluziji propagande kreirane 90-ih od strane vasih kao

i komunisti sto su isto radili, kako bi odrzavali

kontrolu, ali daleko da je to sustinska realnost na terenu.
šta kažeš?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2020, 11:52

Serbinho-3 wrote:
mobiu$ wrote:Serbinho, vidim da si ovdje, pa neću repostati tvoje čitabe.

Uglavnom, to što si ti opisao, bez putovnice kao non-EU građanin možeš letjeti: a) po Srbiji, recimo od Novog Sada do Niša; b) na avion za zaprašivanje, ali također samo po Srbiji.

Prvo što te “šalteruša” pita, a nakon nje i sigurnost (?!) jest putovnica.  Nakon toga ova ti da boarding pass i ideš na gate, gdje te opet pitaju za putovnicu.

I ne da mi se pisati notorne stvari. Da, nažalost, naputovao sam se, unutar i izvan EU.

Opet pises netacne stvari...

Prvo se priblizis aparatu da skeniras kartu.

Zatim ides da skines sve sa sebe od metala, stavis u plasticnu kutiju

i pustis na pokretnu traku za skeniranje.

Sacekas da ti da signal kada da prodjes kroz detektor.

Ako si uspeo kroz zeleno, pokupis svoje stvari, ako su iste prosle

bez problema.

Zatim ides na boarding gate, gde ti trazi salterusa licnu ili osobnu uz kartu.

Skenira kartu, uporedi identitet i to je to.

Zatim u avionu opet kontrolisu samo kartu.

Zadnjih nekoliko puta nisu kontrolisali, zavisi od poslovne

politike kompanije.

Vase teorije u realnoj praksi ne postoje, jer ocigledno retko 

putujete, osim po HR.

Ama čovječe, prije nego se približiš traci ili šalteru, vadiš putovnicu, pa o čemu ti pišeš, što je tebi? :)

Nema dalje dok ne pokažeš putovnicu. Svi mi koji putujemo iz EU nosimo putovnicu za svaki slučaj, jednom sam naletio na nizozemski par, draga djeca, imali su SSL certificirani e-passport na smartphone, ne znam kako je to završilo.

Ako se švercaš bez putovnice, pa si prošao, kupi si listić za loto. Ili naprosto lažeš da prikriješ da imaš EU dokumente. A kako smo već ustvrdili, jedna je EU zemlja kojoj ne treba putovnica za Schengen, ali joj treba viza za boravak u SAD.

Hrvatska.

I ne moraš mi odgovarati, nisam na forumu da pišem o glupostima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 22/8/2020, 11:56

serbinjo paušali po običaju. iako nema granica u šengenu sve policije imaju svoje punktove malo dalje od bivših granica-ako ideš za njemačku od slovenije preko austrije do njemačke svagdje ti pregledavaju dokumente.

jedina razlika su trake EU i nonEU.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/8/2020, 12:08

Nikad ne nosim pasos putovnicu sa sobom, osim licne osobne.

Jedini put kada mi je trazio isti, Aerodrom Beograd, krov je skakao, 

haos sam im napravio.

Licna karta je dovoljan dokument kojim se putuje.

Pasos ne trebas da nosis sa sobom, jer ga mozes izgubiti ili ti ga neko

ukrasti.

Tako sam i ja nosio pasos i licnu, nakon sugestije glupih Srpskih 

pubova, pa nakon tupog pogleda Italijanske policije u fazonu," Sinko, 

sta ce ti sve to", vise nisam nosio.

EU drzavljanin moze u Srbiju da ulazi samo sa licnom kartom.

Taj put, kada mi je trazio pasos, ulazio sam samo sa licnom.

Sada, trazi on pasos, nakon cega mu objasnim da isti nije po propisu

potreban.

Onda glupi pub krene sa zakonom samovolje, kako ako putnik ima

i Srpsko drzavljanstvo pored EU, mora imati nas pasos, sto po 

propisima ne postoji.

Realnost je da oni nisu znali da koriste stare ITA licne karte, jer su 

morali da ukucavaju brojeve, umesto da samo skeniraju.

Lenjost pravda izmisljenim Zakonom, gde ti znaju reci kako je tako 

lakse.

Pasosi su potrebni drzavljanima Srbije prilikom ulaska u EU, dok sa 

druge strane licna karta.

Nosio sam u Srbiju pasos Italijanski, jer seljana nije odmakla iz 7 veka

i dzaba propisi, kada je to zatucano kao i kod vas.

Pasosi se retko koriste, osim za Ameriku i dalje.

Valjda i po Magreb zemljama mozes sa licnom, gori smo i od njih.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2020, 12:11

Ako imaš talijansko državljanstvo, zašto si vadio vizu za SAD, ne razumijem? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/8/2020, 12:12

mobiu$ wrote:

Ama čovječe, prije nego se približiš traci ili šalteru, vadiš putovnicu, pa o čemu ti pišeš, što je tebi? :)

Nema dalje dok ne pokažeš putovnicu. Svi mi koji putujemo iz EU nosimo putovnicu za svaki slučaj, jednom sam naletio na nizozemski par, draga djeca, imali su SSL certificirani e-passport na smartphone, ne znam kako je to završilo.

Ako se švercaš bez putovnice, pa si prošao, kupi si listić za loto. Ili naprosto lažeš da prikriješ da imaš EU dokumente. A kako smo već ustvrdili, jedna je EU zemlja kojoj ne treba putovnica za Schengen, ali joj treba viza za boravak u SAD.

Hrvatska.

Mozda je kod vas tako, svakako ovde u Italiji nije, niti Spaniji a niti u Portugalu.

Vi i niste izvorna EU, vec fazon Rumunije i Bugarske, otuda drugaciji propisi.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/8/2020, 12:15

Serbinho-3 wrote:
tre wrote:
mobiu$ wrote:
tre wrote:

e to je bit svega, njih doslovce šopaju takvim glupostima kao slavonci što su nekada šopali guske da se što više udebljaju. Tamo je nenormalno stanje usudio bi se reći nešto kao i krajem 80tih samo što srbija nema više potencijala da vodi ratove ali i dalje huška  svoju manjinu da pravi sranja gdje god ih ima.

Ti ko da zivis na nekom Ostrvu, Otoku, tako razmisljas...

Stereotip Hrvatske vladajuce politicke strukture, uz pomoc kojeg se kontrolise boranija.

Nenormalno stanje, ali se ne unistava imovina sa HR tablicama.

Pricaj nam pricu.
ma da, vi samo zapalite hrvatsku ambasadu kad amerika prizna kosovo, sprašite tu i tamo sjekirom u šajbu kad vidite RH tablice, napadnete šipkama Hrvate u grčkoj, australija vam je stala na rep ali i tamo ste pravili sranja da ne nabrajam dalje. Gdje god postojite pravite sramja ali baš svugdje upravo zato jer vas šopaju istim napojem i u srbiji i van srbije

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Noor 22/8/2020, 12:16

Serbinho-3 wrote:
mobiu$ wrote:

Hrvatska.

Mozda je kod vas tako, svakako ovde u Italiji nije, niti Spaniji a niti u Portugalu.

Bože dragi, danas lupaš kao rijetko kad :^0

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/8/2020, 12:16

mobiu$ wrote:Ako imaš talijansko državljanstvo, zašto si vadio vizu za SAD, ne razumijem? :)

Ko je rekao da sam vadio vizu za USA?

Viza ili nesto novo u svakom slucaju svi mora da traze i plate, mislim

na Italijane.

Nije viza, ali realno jeste.

Ja imam pravo na Americka dokumenta, ali ne zelim da ih podignem.

Preuzimanjem istih, preuzimas i obaveze oko poreza i masu ostalog.

Previse slusas kafanske price, koje nemaju veze sa realnim zivotom.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/8/2020, 12:18

Noor wrote:
Serbinho-3 wrote:Srbe Jugoslavija nije ni zanimala a u istu su odvodjeni od strane 

pojedinaca, tipa Kralja, zatim i nekih levicara.

Nikada nikakav referendum nije odrzan o ulasku sa ostalima,

zato nije bila ni legalna sa pravne strane.

Represijom i medijskom kontrolom se ista odrzavala, kacili

deci pionirske marame i terali da pevaju Titu.

Kada Serbinho nekada pusti da nije ni za Kralja i Monarhiju, niti

levicare ili bilo koga, postoji razlog.

Cetnici su se borili isto za Jugu i uvlacili opet Srbiju u Jugu.

Sve su to bile sile, kojima je referendum bio Astrofizika, nego

ajde na silu, pa ko pobedi, ko kada su zenske unapred bile udavane

ko deca i znale u kojoj ce kuci zavrsiti.

Mozete ziveti u iluziji propagande kreirane 90-ih od strane vasih kao

i komunisti sto su isto radili, kako bi odrzavali

kontrolu, ali daleko da je to sustinska realnost na terenu.
šta kažeš?
a ljuti se kad mu kažeš da drobi gluposti ko mlinski kamen žito

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/8/2020, 12:19

Noor wrote:
Serbinho-3 wrote:
mobiu$ wrote:

Hrvatska.

Bože dragi, danas lupaš kao rijetko kad :^0

Procedura nije ista i tu se prica zavrsava.

Mozes ti da penis od muke, ali se na tome zavrsava.

Kako je u HR me ne zanima, jer tu i ne dolazim.

Ako budes dolazila u Italiju, pogledaj moj tekst i uporedi sa pravilima.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/8/2020, 12:21

tre wrote:
Noor wrote:
Serbinho-3 wrote:.
šta kažeš?
a ljuti se kad mu kažeš da drobi gluposti ko mlinski kamen žito

Realno od tebe nije bio jedan pametan tekst, zasto bi to sada bio slucaj...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics