Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI
nije bitno kud ćeš ti serbinjo, sa svojim parama, idi ti i na tenerife, ali kad odlučiš jednom makar i slučajno da navratiš ili tranzitiraš kroz HR, ima da vodiš računa gdje se nalaziš, da se ne bi spotako... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Svi su po našem istoriskom nakazivanju nastali od Srba, al niko se ne bi vratio u to da ponovo postane Srbin. Zašto, možda zato što s konja na magarca niko neće...
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Da se ne lažemo, i na tenerife ideš s našom putovnicom dok ovima prodaješ srboljublje. Jer bi u suprotnom mogao ovdje:Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:bolje ovako, mi smo se riješili velike količine balasta, kroz naredno razdoblje riješit ćemo se i preostalog... ti i slični ćeš dobro paziti kad navratiš da ne talasaš, jer ćeš dobiti po pički, i s vremenom u potpunosti spoznati da nikom a posebno nama niste bitni...Serbinho-3 wrote:Juga bi se raspala i bez da si pokusao nesto.
Jednostavno, mnogi su tu vukli pogresne poteze, ukljucujuci
i strance, koji su jedva docekali da je razbiju.
Zasto bih navratio u HR?
Idem na Tenerife kroz nedelju dana.
HR i bivša Juga mi nisu u nikakvim planovima.
Lažem, Srbija jeste, ali je zbog magaraca zaključana.
Albaniju, Belorusiju, BiH, Brazil, Jamajku, Kongo, Maldive, Meksiko, Oman, Palau, Pakistan, San Marino, Švajcarsku.
Pa biraj, palau ili pakistan...milina...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Fulas Kajo...
Realno putujem bez dokumenata...
Te zemlje su ti Civilizacija za Balkan, ali ajde...barem si pokusala...
Te zemlje su ti Civilizacija za Balkan, ali ajde...barem si pokusala...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Krleža nikako nije mogao oprostiti Ludwigu Gayu sto je štokavsku ijekavicu postavio za standard hrvatskog jezika.epikur37 wrote:Previše se pažnje pridavalo jezičnoj istovjetnosti južnih slavena, kulturološki to je papazjanija i nespojivo.
Jgoslavija će kad-tad,ponovno izniknuti u nekom obliku koji će se prilagoditi datom momentu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znam, kada si državljanin eu.Serbinho-3 wrote:Fulas Kajo...
..
.
Na hrvatsku osobnu.
2015-08-15
A da ti kažem odmah kada mi je to postalo jasno..kada si dobio vizu za usa.
2015-08-15
Nikad, pa čak ni tad.jastreb wrote:Jgoslavija će kad-tad,ponovno izniknuti u nekom obliku koji će se prilagoditi datom momentu.
Ako bi kod vas i bilo moguće naći koju jugofilsku budalu, na svu sreću ih nema više (čak ni) u Srbiji.
S hr putovnicom.kaya wrote:Znam, kada si državljanin eu.Serbinho-3 wrote:Fulas Kajo...
..
.
Na hrvatsku osobnu.
kaya wrote:Znam, kada si državljanin eu.Serbinho-3 wrote:Fulas Kajo...
..
.
Na hrvatsku osobnu.
Kakve dokaze imas za takvu tvrdnju, osim blefiranja...
2014-08-25
kaya wrote:A da ti kažem odmah kada mi je to postalo jasno..kada si dobio vizu za usa.
Zasto bi mi dali vizu sa HR a ne bi sa ostalim pasosima...
2014-08-25
Eroo wrote:S hr putovnicom.kaya wrote:Znam, kada si državljanin eu.Serbinho-3 wrote:Fulas Kajo...
..
.
Na hrvatsku osobnu.
Pasos se koristi van EU a unutar ni licna, osobna, nazovi kako hoces...
Istu proverava samo "salterusa" kompanije, mozes i fals da joj uvalis, sta ona zna a
i sa kartama na Malpensi i Lisabonu kasljuca skener, mozes nesto da odstampas, fakticki bez icega putujes...
Ko cesto putuje, zna gde i kako...
Naravno, ne zanimam se sa takvim stvarima, ali bih ih uradio bez problema ako bih hteo...
2014-08-25
Ma nemam nikakve dokaze. Ja tako mislim na osnovu par napisanih stvari.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Znam, kada si državljanin eu.Serbinho-3 wrote:Fulas Kajo...
..
.
Na hrvatsku osobnu.
2015-08-15
Gleč...Pa ti si osoba sa foruma kojoj bi sada bilo najbolje da je Jugoslavija.Eroo wrote:Nikad, pa čak ni tad.jastreb wrote:Jgoslavija će kad-tad,ponovno izniknuti u nekom obliku koji će se prilagoditi datom momentu.
Ako bi kod vas i bilo moguće naći koju jugofilsku budalu, na svu sreću ih nema više (čak ni) u Srbiji.
Pa ti si u Deželi i odvojen si i od Rodnaje Bosne i od Hrvatske za koju toliko drukaš.
Da si u Jugoslaviji i Slovenija i Hrvatska i BIH bile bi u istoj državi.
Ovako si odvojen i od jednih i od drugih,a Hercegovina nikad neće biti priključena Hrvatskoj,kako su vam obećavali.
Tako da ne znam kojeg se vraga ti imaš buniti protiv Jugoslavije,pa makar i Zapadne Jugoslavije u kojoj bi bile tri navedene jedinice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma jasno kao dan... serbinjo je po rezonu hrvatski srbin, i 100% ima hrvatske dokumente, a to vrijedi i za braćala, pizzon bi mogao biti iz okolice Daruvara, ali nećemo mu tresti kavez i ovako je sav rastrojen... da ne bi kakvu pizdariju kod kuće napravio... serbinju je koliko je za vidjeti pun kurac svega i on bi da ga nije malo sramota i sam rekao "nosite se u kurac ustaše imam putovnicu i osobnu iskaznicu i idem kud me volja sa hrvatskim dokumentima i možete mi se napušiti", ali ko što rekoh srameći je... :)))kaya wrote:Ma nemam nikakve dokaze. Ja tako mislim na osnovu par napisanih stvari.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Znam, kada si državljanin eu.Serbinho-3 wrote:Fulas Kajo...
..
.
Na hrvatsku osobnu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Serbinho-3 wrote:
Istu proverava samo "salterusa" kompanije, mozes i fals da joj uvalis, sta ona zna a
i sa kartama na Malpensi i Lisabonu kasljuca skener, mozes nesto da odstampas, fakticki bez icega putujes...
Naravno, ne zanimam se sa takvim stvarima, ali bih ih uradio bez problema ako bih hteo...
Ukratko - ne seri.
Guest- Guest
Nećemo pizzona , predoziro se kurirom . Na metadonu je trenutno, vezan..doziva ustaše i trza se...michaellcmacha wrote:ma jasno kao dan... serbinjo je po rezonu hrvatski srbin, i 100% ima hrvatske dokumente, a to vrijedi i za braćala, pizzon bi mogao biti iz okolice Daruvara, ali nećemo mu tresti kavez i ovako je sav rastrojen... da ne bi kakvu pizdariju kod kuće napravio... serbinju je koliko je za vidjeti pun kurac svega i on bi da ga nije malo sramota i sam rekao "nosite se u kurac ustaše imam putovnicu i osobnu iskaznicu i idem kud me volja sa hrvatskim dokumentima i možete mi se napušiti", ali ko što rekoh srameći je... :)))kaya wrote:Ma nemam nikakve dokaze. Ja tako mislim na osnovu par napisanih stvari.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Znam, kada si državljanin eu.Serbinho-3 wrote:Fulas Kajo...
..
.
Na hrvatsku osobnu.
2015-08-15
Što se tiče teme, nitko normalan nije želio rat, ali tre je napisao - jednom kad je postalo jasno da nema smisla bježati od te činjenice, Hrvatska (govorim kao društvo) je rat prihvatila, sve do povratka u međunarodno priznate granice.
Kostić spominje Grčku, ali ne spominje kontekst Hladnog rata i nedavnih demokratskih izbora unutar 4 od 6 republika u proljeće 1990. I kojim bi to strankama JNA vratila vlast?
To pokazuje koliko je bilo dubinsko i suštinsko neshvaćanje promjena u Europi i svijetu od strane srpsko-crnogorskog rukovodstva. Hrvatska i Slovenija, disidentski krugovi, mediji, republički ogranci SDS-a, republičke kompartije, u hrvatskom slučaju dijaspora su od cca 1986 promatrali dinamiku u Srbiji, na Kosovu, federaciji, ali i vanjske čimbenike, Tuđman u svojim dnevnicima je to pedantno bilježio.
Srpski i crnogorski predstavnici, te vrh JNA su do početka 1992 vjerovali da će Jugoslaviju očuvati, a do kraja 1995 da će prisajediniti srpske zemlje matici.
I danas je plan da se koriste manjinske zajednice Srba u susjednim zemljama kao sredstvo pritiska i ucjene na te zemlje, a naročito BiH, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo i Sjevernu Makedoniju.
To je ista logika, zaostala u prostoru i vremenu, ali koja može nanijeti dosta štete ako se ignorira.
Kostić spominje Grčku, ali ne spominje kontekst Hladnog rata i nedavnih demokratskih izbora unutar 4 od 6 republika u proljeće 1990. I kojim bi to strankama JNA vratila vlast?
To pokazuje koliko je bilo dubinsko i suštinsko neshvaćanje promjena u Europi i svijetu od strane srpsko-crnogorskog rukovodstva. Hrvatska i Slovenija, disidentski krugovi, mediji, republički ogranci SDS-a, republičke kompartije, u hrvatskom slučaju dijaspora su od cca 1986 promatrali dinamiku u Srbiji, na Kosovu, federaciji, ali i vanjske čimbenike, Tuđman u svojim dnevnicima je to pedantno bilježio.
Srpski i crnogorski predstavnici, te vrh JNA su do početka 1992 vjerovali da će Jugoslaviju očuvati, a do kraja 1995 da će prisajediniti srpske zemlje matici.
I danas je plan da se koriste manjinske zajednice Srba u susjednim zemljama kao sredstvo pritiska i ucjene na te zemlje, a naročito BiH, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo i Sjevernu Makedoniju.
To je ista logika, zaostala u prostoru i vremenu, ali koja može nanijeti dosta štete ako se ignorira.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Serbinho-3 wrote:
Ukratko - ne seri.
Ko je tebe nesto pitao...
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:mobiu$ wrote:Serbinho-3 wrote:
Ukratko - ne seri.
Ko je tebe nesto pitao...
Eto javljam se po službenoj dužnosti.
Produži dalje sa svojim sendvičem i lažima, zaradio su za danas.
Guest- Guest
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kanadski povjesnicar Max Bergholtz:U Jugoslaviji nije bilo iskrenog bratstva i jedinstva
» Ovako se živjelo u Jugoslaviji! Je li bilo bolje tada ili danas!?
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Kako je bilo zivjeti u Jugoslaviji i da li je vladalo bratstvo i jedinstvo?Mladi Hrvat je postavio to pitanje i dobio svakakve odgovore
» DRAMATIČNO:Oluja 2 samo što nije počela,upravo počinje...bježmo...NEMA NAM SPASA
» Ovako se živjelo u Jugoslaviji! Je li bilo bolje tada ili danas!?
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Kako je bilo zivjeti u Jugoslaviji i da li je vladalo bratstvo i jedinstvo?Mladi Hrvat je postavio to pitanje i dobio svakakve odgovore
» DRAMATIČNO:Oluja 2 samo što nije počela,upravo počinje...bježmo...NEMA NAM SPASA
Page 3 of 11