DRAMATIČNO:Oluja 2 samo što nije počela,upravo počinje...bježmo...NEMA NAM SPASA
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
DRAMATIČNO:Oluja 2 samo što nije počela,upravo počinje...bježmo...NEMA NAM SPASA
http://www.informer.rs/vesti/politika/89319/DRAMATICNO-UPOZORENJE-PUTINOVIH-OBAVESTAJACA-Ustaski-rezim-saradnji-NATO-sprema-OLUJU
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
2015-09-08
Re: DRAMATIČNO:Oluja 2 samo što nije počela,upravo počinje...bježmo...NEMA NAM SPASA
To je super, neće nam više Hrvatska sličiti na kiflu.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: DRAMATIČNO:Oluja 2 samo što nije počela,upravo počinje...bježmo...NEMA NAM SPASA
kako su poceli...mi kokice u ruke..i samo da cekamo..usetamo sa dva koker španijela....njihova ce propaganda to najbolje odraditi...ubojitiji su po vlastiti narod od hrvatskih vbr-ova i 500 milimetarskih haubica...
2015-09-08
A baš.vuksadinare wrote:kako su poceli...mi kokice u ruke..i samo da cekamo..usetamo sa dva koker španijela....njihova ce propaganda to najbolje odraditi...ubojitiji su po vlastiti narod od hrvatskih vbr-ova i 500 milimetarskih haubica...
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Procita sam to šta piše međutim Brčko distrikt nije dio RS i ono sami upad policije RS kao oružane sile tu bio bi njihov napad a ne obrana ....tako da ......
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ma, nismo mi te srece da se nagoozite
Guest- Guest
Koja luda zemlja jebote :D
Guest- Guest
.....dobro jutroMaximusDecimusMiridije wrote:Koja luda zemlja jebote :D
2015-09-08
Hoće da se odcepe pa moraju izmisliti napad:)
Al ce da dobiju po nosu opet zbog referenduma pa ce opet biti cmolj, cmolj
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...bez razloga nema ni rata tj odcjepljenja....samo furt je srpski razlog izlizan...propagnada o 'ugrozenosti'...kaja_333 wrote:Hoće da se odcepe pa moraju izmisliti napad:)
2015-09-08
I to bi bilo kao nesto novo i zacudjujuce, da oni napadnu tudji teritorij? Ja mislim da je to nemoguce, gdje bi oni....RayMabus wrote:Procita sam to šta piše međutim Brčko distrikt nije dio RS i ono sami upad policije RS kao oružane sile tu bio bi njihov napad a ne obrana ....tako da ......
omni-
2014-04-12
Jes ovo ti pisao nesretnice? Ozbiljno ako nemas za lekove javi da ti posaljem, stid me kako se pocinjete blamirat iako bi se trebao smijat.pizzon wrote:ma, nismo mi te srece da se nagoozite
omni-
2014-04-12
......ma pusti ludu....ko dijete je...omni wrote:Jes ovo ti pisao nesretnice? Ozbiljno ako nemas za lekove javi da ti posaljem, stid me kako se pocinjete blamirat iako bi se trebao smijat.pizzon wrote:ma, nismo mi te srece da se nagoozite
2015-09-08
Ma, budale, uvjere vlastiti narod da su ustaše nepobjedivi koljači i što dobiju? Zapovied o evakuaciji.RayMabus wrote:A baš.vuksadinare wrote:kako su poceli...mi kokice u ruke..i samo da cekamo..usetamo sa dva koker španijela....njihova ce propaganda to najbolje odraditi...ubojitiji su po vlastiti narod od hrvatskih vbr-ova i 500 milimetarskih haubica...
Pirke30.08.2016. 21:54
RS se zalaze za vojnu neutralnost, kako neutralnost dok je ziva ona ustaska gamad nema neutralnosti. Dajte vise da unistimo tu gamad i umesto te gamadi da tamo cuvamo svinje verujte mi svinje ce biti pametnije od te gamadi.
RS se zalaze za vojnu neutralnost, kako neutralnost dok je ziva ona ustaska gamad nema neutralnosti. Dajte vise da unistimo tu gamad i umesto te gamadi da tamo cuvamo svinje verujte mi svinje ce biti pametnije od te gamadi.
Kermit-
2014-04-17
Lovac30.08.2016. 22:29
Nek probaju mi cekamo spremni samo Sad je kokarda na glavi zna se cilj... Nema kao nekad mjenjaj kapu svako mjesec dana .Zivjele sjedinjene SrBske drzsve .!
Nek probaju mi cekamo spremni samo Sad je kokarda na glavi zna se cilj... Nema kao nekad mjenjaj kapu svako mjesec dana .Zivjele sjedinjene SrBske drzsve .!
Kermit-
2014-04-17
bosanci su najbolji kada kopaju garbun kilometar sipod zemlje... kad izađu vani ne znaš bi li se smija ili plaka...
Pirke je mnogo zajeban - Dajte da uništimo gamad, jelisaveta jel pali onaj trakor jos? Ovaj put necu da budem Kuvar sunce im jebemasilovski wrote:Pirke30.08.2016. 21:54
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» '' stručnjaci upozoravaju da je stanje dramatično Zemlja ostaje bez ključnog resursa, svi šute o tome, a ako hitno ne riješimo taj problem nema nam spasa ''
» Višak i do 500 radnika u "Lasti"; Prodaja samo što nije počela?
» Željana Zovko: Dodik jedini nije ratovao protiv Hrvata, u BiH nema ljubavi, samo interesa
» David Attenborough poslao dramatično upozorenje: "Počela je era ljudi..."
» GOTOVI SU, NEMA IM SPASA! :D
» Višak i do 500 radnika u "Lasti"; Prodaja samo što nije počela?
» Željana Zovko: Dodik jedini nije ratovao protiv Hrvata, u BiH nema ljubavi, samo interesa
» David Attenborough poslao dramatično upozorenje: "Počela je era ljudi..."
» GOTOVI SU, NEMA IM SPASA! :D
Page 1 of 4