Anja, umukni!
Page 21 of 21
Page 21 of 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Re: Anja, umukni!
tre wrote:dajem paru na zengu, mi smo meki i krhki i vidiš na što nam biološka masa ispadedijagram wrote:Pa ne znam jel odgoj bio na megi odgoj ili na ova sovatre wrote:nemoj tako protiv naše najdraže biološke masedijagram wrote:Ne znam, ovaj crvenko. Je li on, jesu li njega, ...možda je zato, ... Tko zna, nešto je čudno.
Vidi ovog četnika. Kod nas su kune, majmune!
Pare su u Srbiji.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
jes vala, sve si u pravu biološka masocrvenkasti wrote:tre wrote:dajem paru na zengu, mi smo meki i krhki i vidiš na što nam biološka masa ispadedijagram wrote:Pa ne znam jel odgoj bio na megi odgoj ili na ova sovatre wrote:nemoj tako protiv naše najdraže biološke masedijagram wrote:Ne znam, ovaj crvenko. Je li on, jesu li njega, ...možda je zato, ... Tko zna, nešto je čudno.
Vidi ovog četnika. Kod nas su kune, majmune!
Pare su u Srbiji.
U Srbiji osvanuo vulgarni transparent s porukom Borisu Miloševiću
prije 19 minuta
Foto: Čitatelj Indexa
POTPREDSJEDNIK vlade iz SDSS-a Boris Milošević prvi je politički predstavnik srpske manjine koji je sudjelovao u proslavi obljetnice Oluje. Prilikom davanja izjava novinarima naglasio je kako je njegov dolazak u Knin "zalog za budućnost i prvi korak u tom smislu".
No tako, izgleda, ne misle svi Srbi. Otkada je najavio da će ići u Knin na proslavu Oluje, Milošević je na udaru kritika iz Srbije.
Danas je na autocesti Zemun-Pančevo, između Borče i Padinske Skele, osvanuo transparent na kojemu piše: "Borise Miloševiću pič** ustaška."
Osim riječi "ustaška", poruka je pisana na ćirilici, a manjim slovima pokraj stoji: "Ne rodila ni šljivo ni njivo." Radi se o naslovu četničke pjesme koju izvodi Baja Mali Knindža, u kojoj autor proklinje zemlju koja je ostala nakon njegova progona.
Srpski mediji danas su, pišući o Oluji, najviše pažnje posvetili upravo Miloševiću.
"Srbin, pa još i Milošević, svojim najavljenim potezom dijeli Srbe i Srbiju, pa i Hrvatsku, poput svog ozloglašenog prezimenjaka", stoji u tekstu Blica.
prije 19 minuta
Foto: Čitatelj Indexa
POTPREDSJEDNIK vlade iz SDSS-a Boris Milošević prvi je politički predstavnik srpske manjine koji je sudjelovao u proslavi obljetnice Oluje. Prilikom davanja izjava novinarima naglasio je kako je njegov dolazak u Knin "zalog za budućnost i prvi korak u tom smislu".
No tako, izgleda, ne misle svi Srbi. Otkada je najavio da će ići u Knin na proslavu Oluje, Milošević je na udaru kritika iz Srbije.
Danas je na autocesti Zemun-Pančevo, između Borče i Padinske Skele, osvanuo transparent na kojemu piše: "Borise Miloševiću pič** ustaška."
Osim riječi "ustaška", poruka je pisana na ćirilici, a manjim slovima pokraj stoji: "Ne rodila ni šljivo ni njivo." Radi se o naslovu četničke pjesme koju izvodi Baja Mali Knindža, u kojoj autor proklinje zemlju koja je ostala nakon njegova progona.
Srpski mediji danas su, pišući o Oluji, najviše pažnje posvetili upravo Miloševiću.
"Srbin, pa još i Milošević, svojim najavljenim potezom dijeli Srbe i Srbiju, pa i Hrvatsku, poput svog ozloglašenog prezimenjaka", stoji u tekstu Blica.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
srblji pokazuju svoje pravo demokratično lice, tko im ne ide niz dlaku taj je ustaša. U svakom slučaju navijam da bude ovakvih događaja što više da bi srbi u RH napokon progledali s kkme imaju posla beogradu.
On je Srbin i ne može biti ustaša. Možda njegova djeca.
crvenkasti-
2014-04-17
jel i on biološka masa kao ti?crvenkasti wrote:On je Srbin i ne može biti ustaša. Možda njegova djeca.
Može bit i on. Samo ako hoće.crvenkasti wrote:On je Srbin i ne može biti ustaša. Možda njegova djeca.
Ako voliš Hrvatsku ustaša si. Moš se ti jebat svojim laprdanjem da voliš Hrvatsku a nisi ustaša. To ne postoji. Samo ustaše vole Hrvatsku.
Možeš bit ustaša moš bit četnik ili unajgorem slučaju a to nitko baš ne želi bit, jebeni partizan.
Gledoh Vučića, Dodu, Irineja i performans s traktorima na mostu u Sremskoj Rači.
Krvi ti Irudove ...
Krvi ti Irudove ...
Guest- Guest
ni moj izbor, ko ča ni ni tvoj. nisi nišće dobro odrodila.Noor wrote:tvoj izbor, a jos si jako daleko od krajaaben wrote:niti blizu.Noor wrote:točno, samo takomichaellcmacha wrote:pravilan odgoj i nenametljivo usmjeravanje... pouzdan recept da se ne događaju mladenačke nesmotrenosti...
u istraživanjima blizanaca za ko se podatci skupljaju sad već skoro 150 godin, jasno se vidi kako roditeljski stil skoro pa ne utječe na osobnost, inteligenciju i sl.
pravilan odgoj i usmjeravanje se opisuje ko stisak plastične boce; jednon kad roditeljaska kontrola popusti, ljudi se vraćaju na ono kakovi jesu.
jedini pouzdan recept da se ne dogođoju mladenačke nesotrenosti su fizička kontrola ko u filmu kynodontas, ili biokemiska kontrola, tipa ritalin.
ja imam dva primjera da sam dobro radila....
Parenting is not a means to an end.
https://www.psychologytoday.com/us/blog/blueprint/201809/parents-matter-they-don-t-make-difference
2014-04-16
Page 21 of 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Similar topics
» Anja Šovagović napustila HDZ
» Vili Matula otkrio da bi ista sudbina tj napadi kao na Hasana cekali i da je Anja Sovagovic postala ministrica
» Vili Matula otkrio da bi ista sudbina tj napadi kao na Hasana cekali i da je Anja Sovagovic postala ministrica
Page 21 of 21