ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anja, umukni!

Page 12 of 21 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21  Next

Go down

Anja, umukni! - Page 12 Empty Re: Anja, umukni!

Post by vuksadinare 4/8/2020, 07:39

jasambrend wrote:Realno hrvatska politika je odavno odustala od Bosne samo još nitko nije obznanio, dobro dođe još tih par glasova i to je to... Sarajevo i Banja Luka/Beograd dociraju, kužinavaju, a Hrvati se prave da nisu njihova posla... možda nas dopadnu Grude, Ljubuški i eventualno Orašje u nekom hipotetskom scenariju u slučaju raspada kao spomen da su na tim područjima nekad obitavali i Hrvati...
pa rekao je plenki to nedavno na suceljavanju sa berom..da price o trecem i herceg bosni su neozbiljne i da to ne moze proci u briselu...i ne bi tamo bilo dobro prihvaceno...i ad acta...zato je covic nakon toga poludio i prvi put se zakacio sa zagrebom...i danas se vidi u njegovim recenicama kada govori o plenkiju i toj politici da mu nije svejedno...i da ima rezervu

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/8/2020, 07:41

...dok sa druge strane zoki je slavljen ovih dana od hrvata iz bh-a...rojs samo da mu ne pije iz ruke...sto ti je zivot...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/8/2020, 07:42

dok je zokija bice i herceg bosne
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 4/8/2020, 08:25

jasambrend wrote:Realno hrvatska politika je odavno odustala od Bosne samo još nitko nije obznanio, dobro dođe još tih par glasova i to je to... Sarajevo i Banja Luka/Beograd dociraju, kužinavaju, a Hrvati se prave da nisu njihova posla... možda nas dopadnu Grude, Ljubuški i eventualno Orašje u nekom hipotetskom scenariju u slučaju raspada kao spomen da su na tim područjima nekad obitavali i Hrvati...

teško, mujage to ne bi dali tek tako

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb 4/8/2020, 08:26

Poslušao sam u potpunosti Anjin govor u Saboru. Do sad ga nisam komentirao jer sam čuo (ili čitao) samo dijelove izlaganja.

Ne vidim zbog čega se neki pjene i napadaju pičku???

Mala je ispričala svoju tragediju (jednu od tisuće sličnih na ovim prostorima na svim stranama) i pozvala na mir i povjerenje. 

Uopće ne shvaćam zašto pičku napadate i blatite.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by epikur37 4/8/2020, 08:27

marcellus wrote:

možda da hasanče urgira kod svojih?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by marcellus 4/8/2020, 08:31

vuksadinare wrote:
pa rekao je plenki to nedavno na suceljavanju sa berom..da price o trecem i herceg bosni su neozbiljne i da to ne moze proci u briselu...i ne bi tamo bilo dobro prihvaceno...i ad acta...zato je covic nakon toga poludio i prvi put se zakacio sa zagrebom...i danas se vidi u njegovim recenicama kada govori o plenkiju i toj politici da mu nije svejedno...i da ima rezervu

ne da to ne može proć u briselu nego ne može ni u Londonu, Washingtonu, a iskreno ni Moskva se ne bi radi Hrvata baš dodatno kačila sa zapadom a Srbi svoj entitet ionako imaju pa ih boli kurac.

Čak ni u Zagrebu ideja "trećeg" nije baš popularna - HDZ ne želi čuti za treći, ovi leftardi iz možemo su komšićeva raja ionako, a paradoksalno jedino SDP danas izlazi s idejama da se zaštite Hrvati u BIH... možda dobiju koji mandat u dijaspori za 4 godine.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/8/2020, 08:33

epikur37 wrote:
marcellus wrote:

možda da hasanče urgira kod svojih?

ne bi prošlo.

kažem ti ta priča o trećem su tempi passati. To je zaključeno onog dana kad je MZ tenkovima upala u hercegovačku banku.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/8/2020, 08:36

dakle uvijek sam objašnjavao, svaki narod u BIH je imao svoju polugu moći, srbi pendrek i pištolj, muse brojnost i to što zauzimaju urbana središta, a hrvati su uvijek bili ti koji su imali lovu.

bez svoje banke su hrvati ostali posve beznačajni, bez političkog, vojnog i ekonomskog upliva za zbivanja u BIH. Reko bi pokojni šošić ko govno na kiši.

upravo je taj upad tenkovima u banku, nikad ničim opravdan (osim time da je ta banka financirala "treći"!) demonstrirao kad će MZ pristati na treći. Nikad. Pa ni tad.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/8/2020, 08:41

jastreb wrote:Poslušao sam u potpunosti Anjin govor u Saboru. Do sad ga nisam komentirao jer sam čuo (ili čitao) samo dijelove izlaganja.

Ne vidim zbog čega se neki pjene i napadaju pičku???

Mala je ispričala svoju tragediju (jednu od tisuće sličnih na ovim prostorima na svim stranama) i pozvala na mir i povjerenje. 

Uopće ne shvaćam zašto pičku napadate i blatite.
Nitko Ju ne napada, nit se blatom nabacuje, ipak je to časna i poštovana zastupnica u hrvatskom državnom saboru... Jedino joj se spočitava da njeno obraćanje prileži osmogodišnjakinji koja tada nije baš najbolje razumjela što se događa, a ne tridesettrogodišnjakinji koja bi ipak trebala znati što se i kako izdogađalo...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by epikur37 4/8/2020, 08:41

Marc, BiH se dijeli.

Znaci imamo li mi neki plan za to?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eroo 4/8/2020, 08:50

BiH neće izdržati dulje od Nove godine. U nekim varijantama možda do kraja ožujka 2021.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by jastreb 4/8/2020, 08:51

Eroo wrote:BiH neće izdržati dulje od Nove godine. U nekim varijantama možda do kraja ožujka 2021.
Tvoje prognoze su deset puta nepreciznije čak i od Vakulinih.

zato čkomi.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by epikur37 4/8/2020, 08:51

epikur37 wrote:Marc, BiH se dijeli.

Znači, imamo li mi neki plan za to?

Marcelo, šta da radimo oko toga?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by aben 4/8/2020, 08:54

epikur37 wrote:

Znači, imamo li mi neki plan za to?

Marcelo, šta da radimo oko toga?
pa, ako se bih podili, mogli bi recimo dati srbima srbski i hrvacki de, a muslimanima muslimanski i hrvacki.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/8/2020, 09:04

dijeli se, ali ne u dogledno vrijeme, a dok se podijeli hrvata u njoj vjerojatno više neće niti biti

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb 4/8/2020, 09:11

marcellus wrote:

dijeli se, ali ne u dogledno vrijeme, a dok se podijeli hrvata u njoj vjerojatno više neće niti biti
Trijezno i realno. 

Za razlku od pijane(ne od alkohola) Mortalke ili raspamećenog (politički) Trea koji sanjaju hrvatsku Bosnu i Hercegovinu do Drine.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 4/8/2020, 09:19

jastreb wrote:
marcellus wrote:

Trijezno i realno. 

Za razlku od pijane(ne od alkohola) Mortalke ili raspamećenog (politički) Trea koji sanjaju hrvatsku Bosnu i Hercegovinu do Drine.
ne sanjam ja to, ja govorim da je za Hrvatsku najbolje kad bi srbe izbacili iz BiH preko drine što dalje od naše granice jel. Srbi su bili i ostali remetilački faktor gdje god da se pojave i jedino s njima svi imaju sranja i natezanja. I kako rekoh bolje da imamo u svojoj blizinu divljinu nego divljake.
A sad ti reci što nije točno od ovog napisanog.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/8/2020, 09:21

tre wrote:
jastreb wrote:
marcellus wrote:

Trijezno i realno. 

ne sanjam ja to, ja govorim da je za Hrvatsku najbolje kad bi srbe izbacili iz BiH preko drine što dalje od naše granice jel. Srbi su bili i ostali remetilački faktor gdje god da se pojave i jedino s njima svi imaju sranja i natezanja. I kako rekoh bolje da imamo u svojoj blizinu divljinu nego divljake.
A sad ti reci što nije točno od ovog napisanog.
pa reci ce ti nesto u ovom stilu..'pa i srbi imaju problema sa svima njima' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 4/8/2020, 09:25

što se planova tiče - ja sam davno ovdje govorio da hrvatska mora imati plan za slučaj raspada BIH i biti pripremljena za tu opciju, umjesto da se kune u opstanak BIH i to da smo jamac Daytona, jer opstanak BIH ionako niti u najmanjoj mjeri ne ovisi o Hrvatima niti o Hrvatskoj.

no hrvatska taj plan nije imala, a sad je bojim se kasno za raditi ikakve planove - mujage su svoj plan proveli, srbi svoj isto.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/8/2020, 09:26

marcellus wrote:što se planova tiče - ja sam davno ovdje govorio da hrvatska mora imati plan za slučaj raspada BIH i biti pripremljena za tu opciju, umjesto da se kune u opstanak BIH i to da smo jamac Daytona, jer opstanak BIH ionako niti u najmanjoj mjeri ne ovisi o Hrvatima niti o Hrvatskoj.

no hrvatska taj plan nije imala, a sad je bojim se kasno za raditi ikakve planove - mujage su svoj plan proveli, srbi svoj isto.
mi smo dali sto se tice bh-a da umjesto nas razmislja i odlucuje brisel...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 21 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21  Next

Back to top

- Similar topics