ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anja, umukni!

Page 16 of 21 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next

Go down

Anja, umukni! - Page 16 Empty Re: Anja, umukni!

Post by marcellus 4/8/2020, 14:25

Sovak wrote:
marcellus wrote:a epijeve tlapnje da si trebamo bit dobri sa srbadijom jer nam je to u interesu jer ćemo preko njih dobit treći su na razini pavelićevog vezivanja države na mujage

Zanimljivo je kako pravašima predbacuje islamofiliju, a srbofilija mu je OK.

Ono ... braća hrišćani.

:)

je.... ko što su nam muje braća hrvati...

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/8/2020, 14:29

lagano više pun kurac tih tužnih priča s ukradenog fergusona

2014-04-16

Back to top Go down

Post by danni1 4/8/2020, 14:36

marcellus wrote:lagano više pun kurac tih tužnih priča s ukradenog fergusona
Meni su baš dobre.

Čitam po srpskim portalima sve takve priče i njihovo kmečanje i baš guštam.

Ko ih jebe nek cmizdre.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 4/8/2020, 14:36

kaya wrote:
Eroo wrote:
kaya wrote:
Eroo wrote:
kaya wrote:
Da, pazi ovaj otrese mlado od šešelja ko slinu i to tako da se svi zgražaju nad okotom.
Međutim to ti ovim škoristima ne valja, njihov nivo je da na ulici  viču nekom od 30 godina  četnikušo i anja smrdiš,  od čega nitko nema koristi.
Oni bi najsretniji bili da ovaj pije kavu s kapetanom draganom da mogu srat do besvjesti..
To nije pobjednički.
Pa nije, to je bjedno.
Gdje im je nestao ponos meni nije jasno?
Vulin style meni može biti samo predmet sprdnje, a ne nekakve ravopravne rasprave.
Imam nekoliko objašnjenja, u ratu su imali neke sporedne uloge ili nikakve i nisu kasnije izgradili neki život, laprdaju od jutra do sutra tuđe ratne priče i da bi to imalo smisla ta opasnost , četnička mora trajati stalno. Jer inače nemaju smisao. Tako su zapravo zaboravili da smo pobjedili. A kolovođe , njih vodi želja vlasti i krađom...oni će ih povesti u borbu protiv četnika

U ratu sam bio što sam bio, u miru isto, obzirom što sam prošao izgradio sam dobar život, odškolovao djecu, sa ženom odnedavno guštam u mirovini i ne laprdam od jutra do sutra ratne priče i nisam zaboravio pobjedu (koja je i ratna priča, zar ne?).

Usput s podsmijehom gledam na tvrdnje Mobiusa, Epikura, Hektorovića i još nekih o integraciji Srba (točnije SDSS-a) u hrvatsko društvo i hrvatsku državu.

Toliko su integrirani da ih njihovi koalicijski partner HDZ uz sve dane ustupke i pogodnosti ne može ''natjerati'' (na Jeckov i Šimpragu mislim) da tijekom govora za saborskom govornicom koriste hrvatski standardni jezik što su dužni po Ustavu RH.

Naime Ustav RH u 12. članku određuje hrvatski jezik kao službeni i javnouporabni jezik dok se jezike nacionalnih manjina uz hrvatski jezik može uvesti službeno samo u jedinicama lokalne samouprave ako su se za to stekli zakonski uvjeti.

Hrvatski sabor nije područna tj. lokalna samoupravna jedinica.

Bi li se te uvažene zastupnice tako ponašale da su kojim slučajem zastupnice (srpske manjine) u Sloveniji ili Makedoniji?

Naravno da ne bi.

I to ti sve govori o tome koliko one uistinu prihvaćaju hrvatsku državu.

Integracija ... malo morgen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 4/8/2020, 14:39

Sovak wrote:
U ratu sam bio što sam bio, u miru isto, obzirom što sam prošao izgradio sam dobar život, odškolovao djecu, sa ženom odnedavno guštam u mirovini i ne laprdam od jutra do sutra ratne priče i nisam zaboravio pobjedu (koja je i ratna priča, zar ne?).

ja lagano brojim sitno do penzije, a malo ćeš mi prenijet iskustva za decu... joj kad ove dve počnu dovlačit čudne likove s ceste doma... jebat ću im mater.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/8/2020, 14:42

a ovo s djevojčicama s traktora... meni je to, ono, kao ona slavna rečenica iz balkanskog špijuna- "Đura će da ti oprosti što te je tukao.."

2014-04-16

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 4/8/2020, 14:42

Sovak wrote:
kaya wrote:
Eroo wrote:
kaya wrote:
Eroo wrote:
To nije pobjednički.
Pa nije, to je bjedno.
Gdje im je nestao ponos meni nije jasno?
Vulin style meni može biti samo predmet sprdnje, a ne nekakve ravopravne rasprave.
Imam nekoliko objašnjenja, u ratu su imali neke sporedne uloge ili nikakve i nisu kasnije izgradili neki život, laprdaju od jutra do sutra tuđe ratne priče i da bi to imalo smisla ta opasnost , četnička mora trajati stalno. Jer inače nemaju smisao. Tako su zapravo zaboravili da smo pobjedili. A kolovođe , njih vodi želja vlasti i krađom...oni će ih povesti u borbu protiv četnika

Usput s podsmijehom gledam na tvrdnje Mobiusa, Epikura, Hektorovića i još nekih o integraciji Srba (točnije SDSS-a) u hrvatsko društvo i hrvatsku državu.

Toliko su integrirani da ih njihovi koalicijski partner HDZ uz sve dane ustupke i pogodnosti ne može ''natjerati'' (na Jeckov i Šimpragu mislim) da tijekom govora za saborskom govornicom koriste hrvatski standardni jezik što su dužni po Ustavu RH.

Naime Ustav RH u 12. članku određuje hrvatski jezik kao službeni i javnouporabni jezik dok se jezike nacionalnih manjina uz hrvatski jezik može uvesti službeno samo u jedinicama lokalne samouprave ako su se za to stekli zakonski uvjeti.

Hrvatski sabor nije područna tj. lokalna samoupravna jedinica.

Bi li se te uvažene zastupnice tako ponašale da su kojim slučajem zastupnice (srpske manjine) u Sloveniji ili Makedoniji?

Naravno da ne bi.

I to ti sve govori o tome koliko one uistinu prihvaćaju hrvatsku državu.

Integracija ... malo morgen.
X

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 4/8/2020, 14:44

uglavnom sa'ce integracija, prvo ekumena...jos nam aboliciju oprostili nisu

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by kaya 4/8/2020, 14:44

marcellus wrote:
Sovak wrote:

ja lagano brojim sitno do penzije, a malo ćeš mi prenijet iskustva za decu... joj kad ove dve počnu dovlačit čudne likove s ceste doma... jebat ću im mater.
😀
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 4/8/2020, 14:46

Sovak, može jedno pitanje a vezano za službeni hrvatski jezik što je štokavica jel i sabor..
Je li avijun i bija san službeni ?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 4/8/2020, 14:47

kaya wrote:
marcellus wrote:
Sovak wrote:

😀

ma dobro, neću... dovlačile su neke i mene doma :D

kad sam bio glupi klinac. A ono... kad bolje razmislim, možda ću im ipak jebat mater... reda radi

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 4/8/2020, 14:48

marcellus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:
Sovak wrote:

😀

kad sam bio glupi klinac. A ono... kad bolje razmislim, možda ću im ipak jebat mater... reda radi
Ma nećeš..kad su one tatino zlato
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Eroo 4/8/2020, 14:51

Ne znam što vas je upalilo. Vidim da se vam to događa svako nekoliko godina.
Polomio sam se donoseći ovdje teme iz komšiluka, kad je krema hr politike 
(Mesić, Pusićka, Kosor i razni "poznati" hr komentatori, povjesničari) sustavno
lomila svako i hrBH "podizanje glave", a kamo li i pokušaj otpora. Politika se 
ne vodi jedan dan u godini, to je stvar sistematike i planiranja na duži rok. 
Mislite što god hoćete ali tek u ovih par godina se može primijetiti da HR ima
nešto od toga. Samo bih vas podsjetio da je Komšić već treći put bošnjački član 
predsjedništva i prvi put da još nije posjetio Zagreb, niti je tko posjetio Sarajevo. 
Komunikacije sa Sarajevu na tom nivou ne može biti dok god se ne dozovu pameti. 
S te strane treba pohvaliti KGK, a i ovaj trenutni hrvatski državni vrh.
Konačno se zna tko kosi i tko vodu nosi. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 4/8/2020, 14:51

marcellus wrote:
Sovak wrote:

Zapali svijeću na Kamenitim i pomoli se Bogu ak' u njega vjeruješ.

Možeš se truditi maksimalno, ali idiot nađe put.

A možeš se truditi i minimalno ili gotovo pa ništa, a idiot neće imati šanse.

Formule s odličnim ishodom nema.

Usput ... ono što vrijedi mlade lavice brzo razgrabe, a ono što ostane su mamini idioti i pederi.

Što će tvoje cure kad odrastu imati kao raspoloživo za udaju bojim se i primisliti.

Ukidanje vojnog roka je bila velika pogreška.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 4/8/2020, 14:52

"Bok jel nora doma"
(baca joint kroz prozor nabrijane tatine bembure, popravlja šiltericu)
"Nije."
"A kaće bit"
"Nemam pojma"
"Mogu je sačekat"
"Možeš.. sjedni"
"I, sinko, čime se baviš u životu, što radiš"
"Pa znaš ovim i onim... igram warcraft, tak... trenutno sam na svjetskom prvenstvu u igranju warcrafta"
"Aha... "
"A jel to pravi kalaš"
"Ne, to je kalaš igračka, dali su mi ga u ratu ako naletim na četnika igračku... a jesi kad imao pravi posao? Studiraš?"
"Ma ne to je za papke..."
"A jel znaš što je ovo?"
"Lopata, jel... jel to još postoji..."

(malo kasnije u stražnjem dvorištu)

"Striček Marcel, a zakaj moram kopat tu dva metra duboku rupu?"
i kaj će ti taj kalaš?"

"Kopaj, samo kopaj..."

Last edited by marcellus on 4/8/2020, 14:58; edited 1 time in total

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 4/8/2020, 14:55

marcellus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:
Sovak wrote:

😀

Ja sam uvijek inzistirao upravo suprotno: da ih dovede k nama na sok! Da ih pogledam u oči. B-)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by marcellus 4/8/2020, 14:56

Sovak wrote:

je, pisal sam o tome... da ga treba vratit, jer si bar mala gamad nauči oprat usrane gaće i pospremit svoja sranja za sobom, i maknut se mami sa sise... za rat vojni rok nije od koristi, ali budućim suprugama je i te kak

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 4/8/2020, 14:59

kaya wrote:Sovak, može jedno pitanje a vezano za službeni hrvatski jezik što je štokavica jel i sabor..
Je li avijun i bija san službeni ?

U Ustavu se izrijekom spominje hrvatski jezik kao službeni i javnouporaban.

A hrvatski jezik po definiciji jest skup svih jezičnih idioma i govora kojim kao materinskim govore Hrvati.

Tu definiciju ipak treba razlikovati od hrvatskog standardnog jezika.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 4/8/2020, 14:59

marcellus wrote:
Sovak wrote:

je, pisal sam o tome... da ga treba vratit, jer si bar mala gamad nauči oprat usrane gaće i pospremit svoja sranja za sobom, i maknut se mami sa sise... za rat vojni rok nije od koristi, ali budućim suprugama je i te kak

pa unda bolje uvesti predmet u skule "domaćinstvo za muške", ili ih omoh uškopiti i gotovo

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 4/8/2020, 14:59

marcellus wrote:
Sovak wrote:

Upravo to.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/8/2020, 15:01

marcellus wrote:"Bok jel nora doma"
(baca joint kroz prozor nabrijane tatine bembure, popravlja šiltericu)
"Nije."
"A kaće bit"
"Nemam pojma"
"Mogu je sačekat"
"Možeš.. sjedni"
"I, sinko, čime se baviš u životu, što radiš"
"Pa znaš ovim i onim... igram warcraft, tak... trenutno sam na svjetskom prvenstvu u igranju warcrafta"
"Aha... "
"A jel to pravi kalaš"
"Ne, to je kalaš igračka, dali su mi ga u ratu ako naletim na četnika igračku... a jesi kad imao pravi posao? Studiraš?"
"Ma ne to je za papke..."
"A jel znaš što je ovo?"
"Lopata, jel... jel to još postoji..."

(malo kasnije u stražnjem dvorištu)

"Striček Marcel, a zakaj moram kopat tu dva metra duboku rupu?"
i kaj će ti taj kalaš?"

"Kopaj, samo kopaj..."

:^0 :^0 :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 21 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next

Back to top

- Similar topics