Danas kuham...
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Danas kuham...
nisi skužila. tip uzme talijanske jagode i napiše da su vrgoračke. nemam nikaj protiv njih. dapače. bio sam u vrgorcu i pitoresknog li mjesta.dzepna_venera wrote:
A što ne bi? Kakvi su snalažljivi i sposobni, i muda i bubrege i jagode producirat, sve oni mogu.
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:
nisi skužila. tip uzme talijanske jagode i napiše da su vrgoračke. nemam nikaj protiv njih. dapače. bio sam u vrgorcu i pitoresknog li mjesta.
Jes, jesam ja dobro skužila. Vrgorački lik uzme talijanske jagode i napravi deklaraciju tako da ispaden da su vrgoračke (porijeklo mu je ispalo sa deklaracije slučajno ). Dapače, sve točno, d.o.o. je iz Vrgorca, jel.
Da zaključimo: ono što sam ih ja upoznala, prilagode se gdje god da se posade, ne možeš im odokativno odrediti porijeklo, sve dok...a kad kamen progovori, e onda čuješ
Guest- Guest
Vegvísir wrote:
I meni je garam masala jako draga, baš mi paše u hummusu. Al' dobro, ja bih je utrpala u gotovo sve što kuham.
Tako ja imam periode zaljubljenosti u neke od začina, jedno vrijeme sam bila ludila za đumbirom
Doduše, nije da me je skroz prošlo..sad ga kupujem ušećereni u listićima umjesto čokolade pa mi se trgovci smiju jer dok mi uzvraćaju novac ja već jedem, ko trudnica
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:
I meni je garam masala jako draga, baš mi paše u hummusu. Al' dobro, ja bih je utrpala u gotovo sve što kuham.
Tako ja imam periode zaljubljenosti u neke od začina, jedno vrijeme sam bila ludila za đumbirom
Doduše, nije da me je skroz prošlo..sad ga kupujem ušećereni u listićima umjesto čokolade pa mi se trgovci smiju jer dok mi uzvraćaju novac ja već jedem, ko trudnica
Dobar je taj ušećereni, uzmem ga u Mülleru često.
Đumbir isto volim ubaciti u svašta; u povrće iz woka, u krem juhe, u blender kad radim sok, u čaj pa onda grickati komadiće koji ostanu na dnu šalice...
Guest- Guest
Jebla vas integralna riza, tjestenina, bakraci. Jedete li vi domacu hranu? Spek,luk, cvarke, krmetinu?
2014-12-30
Ne jedem jedino nista živo nit insekte...no Way!
Sad u Slavoniji povrće iz bašče i meza....
Sad u Slavoniji povrće iz bašče i meza....
Guest- Guest
Dofuraj malo kulena, moze i sunke. Cvarke, ako ih ima odbaciti necu. :)
2014-12-30
U danasnje gejisokej vrijeme, moze se shvatiti dvojako. Ako je kulen u pitanju, kao mesna preradevina, no frks.
2014-12-30
Vegvísir wrote:
Đumbir isto volim ubaciti u svašta; u povrće iz woka, u krem juhe, u blender kad radim sok, u čaj pa onda grickati komadiće koji ostanu na dnu šalice...
Aiiii...potpis ...ko da sebe čitam, a sebe volim
Ugl..nas dvije bi se u kuhinji dobro zabavile
Guest- Guest
veber_1 wrote:Jebla vas integralna riza, tjestenina, bakraci. Jedete li vi domacu hranu? Spek,luk, cvarke, krmetinu?
Oink Jedeš čak i kućne ljubimce
Znaš onu staru "reci mi što jedeš reći ću ti tko si..."
Guest- Guest
A isati, jel znate napraviti jelo vulgaris? Ono, tipa kiselo zelje i cesnjofke?
2014-12-30
dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:
Aiiii...potpis ...ko da sebe čitam, a sebe volim
Ugl..nas dvije bi se u kuhinji dobro zabavile
:sleazy:
Guest- Guest
Kucne ljubimce drzim da bi ih pojeo, kasnije. Kada vise nisu drazesni, vec jestivi.dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:Jebla vas integralna riza, tjestenina, bakraci. Jedete li vi domacu hranu? Spek,luk, cvarke, krmetinu?
Oink Jedeš čak i kućne ljubimce
Znaš onu staru "reci mi što jedeš reći ću ti tko si..."
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:A isati, jel znate napraviti jelo vulgaris? Ono, tipa kiselo zelje i cesnjofke?
Naravno da znamo, kladim se sve ove puce tu. Ali, ali...pogle svjetske kuhinje! I pored svih mogućih receta po svijetu da uvijek spremamo sarme, kiselo zelje, i masne klobase?
Aaaaaa zato je prije bilo puno više udovica mi naše muške volimo i pazimo na njihove škembice, kolesterol, i potenciju naravno.
Guest- Guest
Debilana, jede se iz podneblja. Ok nesto probat, ali to nije to. Da se razumijemo. Kuham, dobar sam kuhar ali mi ide na kurac pomodarstvo i fensi smensi, qvazi kuhanje. Kiselo zelje je bolje od tih fensismensi sranja, a malo speka ili cesnjofke nikog nije ubilo.
Jednostavno smo podlozni reklamama pa jedemo ananas umijesto jabuke....sto god vi rekli.
Jednostavno smo podlozni reklamama pa jedemo ananas umijesto jabuke....sto god vi rekli.
2014-12-30
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50