Danas kuham...
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Danas kuham...
u hidroponskim nasadima, osim ako nemaš nekog na selu :P
veber- Posts : 53509
2014-12-30
bogomdani wrote:povrtje...yummie..!!!
Ti mi više djeluješ kao zakleti mesožder, pa mogu reći da sam iznenađena
Guest- Guest
veber_1 wrote:u hidroponskim nasadima, osim ako nemaš nekog na selu :P
Naravno da imam, svoje kumice, na svakom placu po dve.
I kume u Konzumu ak nekaj usfali
Guest- Guest
hehehehe..cuj,meso volim,samo ako je na rostilju,i to ne svinja,nego junetina,ghovedina i pitjetina...jestvo mi je u obliku fasiranih snicli,i to je to..povrce istinski obozavam..salata od cikle,ma za izjesti..
Guest- Guest
bogomdani wrote:hehehehe..cuj,meso volim,samo ako je na rostilju,i to ne svinja,nego junetina,ghovedina i pitjetina...jestvo mi je u obliku fasiranih snicli,i to je to..povrce istinski obozavam..salata od cikle,ma za izjesti..
Ajde dobro, važno da si sit i podmirit.
Guest- Guest
je. kumice. Domaća lubenica, super slatka, a iza kutija s natpisom Greek Watermelon :Ddzepna_venera wrote:veber_1 wrote:u hidroponskim nasadima, osim ako nemaš nekog na selu :P
2014-12-30
veber_1 wrote:je. kumice. Domaća lubenica, super slatka, a iza kutija s natpisom Greek Watermelon :Ddzepna_venera wrote:veber_1 wrote:u hidroponskim nasadima, osim ako nemaš nekog na selu :P
Pa kaj si takaf daj Grcima da nekaj delaju.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:Napravila hummus; bit će ujutro kao namaz za doručak ili kao prilog za ručak
Obožavam hummus! Radim ga po ovom receptu
http://wall.hr/wine-and-dine/kako-napraviti-najbolji-hummus/
s time da ja volim ljutkasto pa se moram suzdržavati da mi kajenski papar ne ispadne unutra
Kako ga ti radiš? Ima li neki tajni sastojak
Da, hummus je odličan. Nemam neki poseban recept, ja to odokativno radim.
Ako trebam brzinski napraviti, koristim konzervirani slanutak. Na 200g slanutka stavim malo maslinovog ulja, nascjeckam malo peršina i dva-tri češnja češnjaka, jednu veliku žlicu tahini paste, sok od pola limuna, malo soli, kim ili kumin (ovisno što imam doma), kajenski papar (ili čili) i malo garam masale. Kad radim samo za sebe volim dosta pikantnije, ali ovako kad stignem kod svojih i radim za njih onda se malce suzdržim s paprom i čilijem.
Guest- Guest
jedne od zescih i boljih...u svabiji su te jedino vrijedne zderanja,i uzimam ih samo kod Turaka...vrlo crvene,slatke i hruskave...
Guest- Guest
pa neka delaju, ali nemreš napisati "domaća"....ko i vrgoračke jagode. bemti pa taj vrgorac nema 2hektara sve skupa.dzepna_venera wrote:Pa kaj si takaf daj Grcima da nekaj delaju.
2014-12-30
Vegvísir wrote:dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:Napravila hummus; bit će ujutro kao namaz za doručak ili kao prilog za ručak
s time da ja volim ljutkasto pa se moram suzdržavati da mi kajenski papar ne ispadne unutra
Ako trebam brzinski napraviti, koristim konzervirani slanutak. Na 200g slanutka stavim malo maslinovog ulja, nascjeckam malo peršina i dva-tri češnja češnjaka, jednu veliku žlicu tahini paste, sok od pola limuna, malo soli, kim ili kumin (ovisno što imam doma), kajenski papar (ili čili) i malo garam masale. Kad radim samo za sebe volim dosta pikantnije, ali ovako kad stignem kod svojih i radim za njih onda se malce suzdržim s paprom i čilijem.
Ahaaa...garam masalu obožavam!!! Super tajni sastojak! Tnx
Guest- Guest
veber_1 wrote:pa neka delaju, ali nemreš napisati "domaća"....ko i vrgoračke jagode. bemti pa taj vrgorac nema 2hektara sve skupa.dzepna_venera wrote:Pa kaj si takaf daj Grcima da nekaj delaju.
Šta ti imaš protiv Vrgorca, tamo divni ljudi rastu
Guest- Guest
nikaj, samo velim da nemre toliko jagoda doći iz vrgorca.dzepna_venera wrote:
2014-12-30
veber_1 wrote:nikaj, samo velim da nemre toliko jagoda doći iz vrgorca.dzepna_venera wrote:
A što ne bi? Kakvi su snalažljivi i sposobni, i muda i bubrege i jagode producirat, sve oni mogu.
Guest- Guest
hehehehe,na kraju budes Webera razapela za poticanje mrznje prema vrgorcanima...
Guest- Guest
bogomdani wrote:hehehehe,na kraju budes Webera razapela za poticanje mrznje prema vrgorcanima...
Pa gle, što ima on protiv ljudna otamo, to su ljudi koji mogu go kamen u juvi skuvat, a da kamen nije iz mora, i preživjet.
Ja to cijenim! Nek on!
Guest- Guest
ma respektiram svakog tko zivi od svoje ruke i rada...zemljoradnike posebno
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:Napravila hummus; bit će ujutro kao namaz za doručak ili kao prilog za ručak
Ahaaa...garam masalu obožavam!!! Super tajni sastojak! Tnx
I meni je garam masala jako draga, baš mi paše u hummusu. Al' dobro, ja bih je utrpala u gotovo sve što kuham.
Guest- Guest
bogomdani wrote:ma respektiram svakog tko zivi od svoje ruke i rada...zemljoradnike posebno
Jel tako, a sad se vratimo na temu jer smo je fajn zaspamali.
Odoh dalje, u nove radne pobjede. Ćao!
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50