Danas kuham...
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Danas kuham...
Ja cu sutra ovak nesto.....
Ispricavam se...:D
Ispricavam se...:D
Last edited by Zagy on 28/4/2014, 17:43; edited 1 time in total
Guest- Guest
Dakle,jučer kod sestre ručao neke smiješne mesne smotuljke,punjene,nečim smiješnim,ukupni ukus,kiselo,slatkast..i knedlove od zemela..salata od majuna..
Guest- Guest
Danas radila dinstano crveno zelje, pećenice u pečnici s lukom i bijelim vinom i pire krumpir
aurora73-
2014-04-28
Jucer: snicle od kosana mesa, dinstani krumpir, proljetna povrtna juha, salata od 3 vrste zelene salate sa mladim bijelim i crvenim lukom.............
Danas: odresci svinjskog vrata, rizoto s gljivama, kisele masline, pomidorova juha...
Sutra: ?
Danas: odresci svinjskog vrata, rizoto s gljivama, kisele masline, pomidorova juha...
Sutra: ?
Tudej...krem juha od vrganja i lisičarki,njokovi u umaku od gorgonzole..sve jako fino..
Guest- Guest
to su uglavnom gotova jela?? mislimbogomdani wrote:Tudej...krem juha od vrganja i lisičarki,njokovi u umaku od gorgonzole..sve jako fino..
immortal-
2014-04-16
ovak...grah. E sad ono bitno, dakle crveni luk skupa s bučinim uljem i mal posolit i ostavit par minuta...kako fino pusti sokove, ajme kruh umakat...sad navečer mal palačinki sa sladoledom i nutelom..ajme treba sutra ujutro to ić istrčat...valjda neće kiša..
genitalni_herpes-
2014-04-11
blago tebi ako ti to sve istrčišgenitalni_herpes wrote:ovak...grah. E sad ono bitno, dakle crveni luk skupa s bučinim uljem i mal posolit i ostavit par minuta...kako fino pusti sokove, ajme kruh umakat...sad navečer mal palačinki sa sladoledom i nutelom..ajme treba sutra ujutro to ić istrčat...valjda neće kiša..
ako ti se ne pretvori u masnoće
a i ja sam pridveče palaćinke radila
immortal-
2014-04-16
jok,sam sam od namirnica pravio..malo je potrajalo za njoke,ali oke..mortal-joint wrote:to su uglavnom gotova jela?? mislimbogomdani wrote:Tudej...krem juha od vrganja i lisičarki,njokovi u umaku od gorgonzole..sve jako fino..
Guest- Guest
forabogomdani wrote:jok,sam sam od namirnica pravio..malo je potrajalo za njoke,ali oke..mortal-joint wrote:to su uglavnom gotova jela?? mislimbogomdani wrote:Tudej...krem juha od vrganja i lisičarki,njokovi u umaku od gorgonzole..sve jako fino..
to ni sve žene ne vole raditi
immortal-
2014-04-16
pa,prije Nove godine sam bio u Švabiji i navalio na sve kupovno i gotovo,i tu i tamo koji restoran.Želudac sam razvalio aditivima i ostalom kemijom,zato se sada malo potrudim,ali je rezultat samo tako dobar..gledam što jednostavnije i prirodnije..mortal-joint wrote:forabogomdani wrote:jok,sam sam od namirnica pravio..malo je potrajalo za njoke,ali oke..mortal-joint wrote:to su uglavnom gotova jela?? mislimbogomdani wrote:Tudej...krem juha od vrganja i lisičarki,njokovi u umaku od gorgonzole..sve jako fino..
to ni sve žene ne vole raditi
Guest- Guest
tebe naučim kuhati,i još bitnije da uživaš u tome..Trinity wrote:Ja sam na ovoj temi bez riječi.
Guest- Guest
u kuhanju ili u jelu ?bogomdani wrote:tebe naučim kuhati,i još bitnije da uživaš u tome..Trinity wrote:Ja sam na ovoj temi bez riječi.
Trinity-
2014-04-17
je i zdravijebogomdani wrote: što jednostavnije i prirodnije..
immortal-
2014-04-16
Free of charge ?bogomdani wrote:Ale bajde...(oboje)
Trinity-
2014-04-17
kupujem pijacnim danom,a zamisli gdje se pijaca nalazi,pred samom gradskom vijećnicom,a ona je iz starog srednjeg vijeka...kad se poslažu tamo,kao da si se vratio kroz vrijeme..mortal-joint wrote:je i zdravijebogomdani wrote: što jednostavnije i prirodnije..
Guest- Guest
free..naravno..Trinity wrote:Free of charge ?bogomdani wrote:Ale bajde...(oboje)
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50