Danas kuham...
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Danas kuham...
free..naravno..Trinity wrote:Free of charge ?bogomdani wrote:Ale bajde...(oboje)
Guest- Guest
Daklem, kad ipak kuham, izbjegavam gotova jela...mortal-joint wrote:je i zdravijebogomdani wrote: što jednostavnije i prirodnije..
Trinity-
2014-04-17
nije moguće...razglasit ću po forumu i šire...bogomdani wrote:free..naravno..Trinity wrote:Free of charge ?bogomdani wrote:Ale bajde...(oboje)
Trinity-
2014-04-17
ako uživaš u svemu, lijepši ti je životbogomdani wrote:kupujem pijacnim danom,a zamisli gdje se pijaca nalazi,pred samom gradskom vijećnicom,a ona je iz starog srednjeg vijeka...kad se poslažu tamo,kao da si se vratio kroz vrijeme..mortal-joint wrote:je i zdravijebogomdani wrote: što jednostavnije i prirodnije..
i kao neka garancija da ćeš biti zdraviji i dugovječniji
2014-04-16
nemoj baš...Trinity wrote:nije moguće...razglasit ću po forumu i šire...bogomdani wrote:free..naravno..Trinity wrote:Free of charge ?bogomdani wrote:Ale bajde...(oboje)
Guest- Guest
mortalka, ti neki filozof?mortal-joint wrote:ako uživaš u svemu, lijepši ti je životbogomdani wrote:kupujem pijacnim danom,a zamisli gdje se pijaca nalazi,pred samom gradskom vijećnicom,a ona je iz starog srednjeg vijeka...kad se poslažu tamo,kao da si se vratio kroz vrijeme..mortal-joint wrote:je i zdravijebogomdani wrote: što jednostavnije i prirodnije..
Trinity-
2014-04-17
pa,jako mi je bitno da su ljudi oko mene zadovoljni i sretni,odmah se i ja bolje osjećam,ali i manifestiram i ponašam prema drugima..bitno mi je da se osjećam zdravo,a smrtna vura,kad dojde,nek dojde,ne moram baš 80 godina živjetimortal-joint wrote:ako uživaš u svemu, lijepši ti je životbogomdani wrote:kupujem pijacnim danom,a zamisli gdje se pijaca nalazi,pred samom gradskom vijećnicom,a ona je iz starog srednjeg vijeka...kad se poslažu tamo,kao da si se vratio kroz vrijeme..mortal-joint wrote:je i zdravijebogomdani wrote: što jednostavnije i prirodnije..
Guest- Guest
neću...da ti ne srozam reputacijubogomdani wrote:nemoj baš...Trinity wrote:nije moguće...razglasit ću po forumu i šire...bogomdani wrote:free..naravno..Trinity wrote:Free of charge ?bogomdani wrote:Ale bajde...(oboje)
Trinity-
2014-04-17
ovo već drugi put čujem u ova dva danaTrinity wrote:mortalka, ti neki filozof?mortal-joint wrote:ako uživaš u svemu, lijepši ti je životbogomdani wrote:kupujem pijacnim danom,a zamisli gdje se pijaca nalazi,pred samom gradskom vijećnicom,a ona je iz starog srednjeg vijeka...kad se poslažu tamo,kao da si se vratio kroz vrijeme..mortal-joint wrote:je i zdravijebogomdani wrote: što jednostavnije i prirodnije..
ne znam tko mi je točno rekao
ti možda već drugi put??
2014-04-16
Trinity wrote:neću...da ti ne srozam reputacijubogomdani wrote:nemoj baš...Trinity wrote:nije moguće...razglasit ću po forumu i šire...bogomdani wrote:free..naravno..Trinity wrote:Free of charge ?bogomdani wrote:Ale bajde...(oboje)
Guest- Guest
ooo a s kim točno???Trinity wrote:ovo mi je prvi put
immortal-
2014-04-16
sitne ure lupile u glavumortal-joint wrote:ooo a s kim točno???Trinity wrote:ovo mi je prvi put
Trinity-
2014-04-17
lijepo pišeTrinity wrote:sitne ure lupile u glavumortal-joint wrote:ooo a s kim točno???Trinity wrote:ovo mi je prvi put
immortal-
2014-04-16
to znači da vam pomalo idem na jetricubogomdani wrote:e,ja te jučer nazvah Vilozofkinjom,Mortalka..
immortal-
2014-04-16
laku noć
2014-04-16
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50