Danas kuham...
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Danas kuham...
kod dragog u bolnici je zavrsila cura koja je za dorucak jela samo jaboku i ondas rucala malo, veceru nije imala i pila je zeleni caj...
provela je par dana u bolnici...
osjecala se iscrpljeno, zaspala na satu, nisu je mogli probudit...bila je u nekoj kao nesvjestici
provela je par dana u bolnici...
osjecala se iscrpljeno, zaspala na satu, nisu je mogli probudit...bila je u nekoj kao nesvjestici
Guest- Guest
Teško je to...glupi mediji nam serviraju fotošopirane,nerealne ideale ljepote i mlađe cure često završavaju sa anomalijom u prehrani i opsjednutosti tom nerealnom slikom neke tamo zvijezde iz časopisa i život im se vrti samo oko toga,postići to...a ni ne primijete da su se uhvatile u zamku i da ne vide sebe realno....
U gradu sam par puta vidjela anoreksične žene i to je jednostavno tužno,njima je život borba sa hranom.,..,
U gradu sam par puta vidjela anoreksične žene i to je jednostavno tužno,njima je život borba sa hranom.,..,
Guest- Guest
Danas rižot s kozicama, al ne bijeli nego onako ko na buzaru...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ručak kokošja juha,povrće i kuhano meso
Večera kaiserschmarrn/carski drobljenac sa musom od jabuke
Guest- Guest
Pile i riža
i zelena salata
Zagy wrote:Ručak kokošja juha,povrće i kuhano meso
Zagy, ako imaš neki dobar jednostavan recept za carski drobljenac, daj pliz...
2014-04-14
4 jaja
200 g brašna300 ml mlijeka
30 g šećera
Prstohvat soli
Grožđice po želji
Žumanjak,mlijeko,brašno,šećer i sol izmutiti,bjelanjke posebno istući i pomiješati...ja inace ne dodajem grožđice jer muz ne voli ti dodaš u tijesto....
Pečem na maslacu,izlijem debelo,kad se zapeče isječem na 4 dijela i onda okrenem svaki,i onda sjeckam sve na sitno kad se malo i druga strana zapeče...pospeš šećerom u prahu ili stevijom u prahu i služiš sa musom voćnim...:)
Guest- Guest
Thx, isprobat ću. Nisam nikad probala, al znam da je gore kod vas to popularno...
2014-04-14
Ručala u menzi juhu od brokule i pire krumpir s graškom u umaku od rajčice.
Za večeru napravila salatu od rikule, cherry rajčica, dva tvrdo kuhana jaja, grana padana s malo maslinovog ulja i začina.
Za večeru napravila salatu od rikule, cherry rajčica, dva tvrdo kuhana jaja, grana padana s malo maslinovog ulja i začina.
Guest- Guest
Već sam se pobojala da su svi prestali kuhati.
Danas tjestenina u umaku od pelata, šampinjona i parmezana. Tek za večeru.
Ćerce se otskitala, pa kad se vrati.
Danas tjestenina u umaku od pelata, šampinjona i parmezana. Tek za večeru.
Ćerce se otskitala, pa kad se vrati.
Trinity-
2014-04-17
Danas ostata mješavine riže, pira i ječma s povrćem...
Fino je bilo.
Fino je bilo.
2014-04-14
Danas ću još napravit umak od boba, pa ga zaledit za neku tjesteninu u bližoj budućnosti...
2014-04-14
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50