Sirija
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Sirija
A neka su tu...nikad se ne zna iduci razvoj situacije..marcus-t wrote:Onda se nisu ni trebali jebatati s dovlačenjem toga u Siriju. Koji će im kurac?bogomdani wrote:e sad...cinjenica jest,da kome srokaju avion,objavili su zvanicno rat..marcus-t wrote:Rusi su propustili priliku da zagospodare Sirijskim nebom. Kad su tek postavljeni S300 i S400 sistemi nitko se nije usudio poletit. A sad leti tko kuda hoćebogomdani wrote:Pa Israel je nes drugo u potpunosti..Osim toga Rusija i Israel imaju dil na mnogo podrucja,i sigirno se nece klati radi sitne boranijemarcus-t wrote:Je baš Siriji sad treba zaoštravanje odnosa s Izraelom. Dajme najme. I ti Rusi su zakurac. Koji će im kurac S400 kad leti tko kad i gdje hoće iznad Sirije.bogomdani wrote:Pa zato postoji obavjestajna sluzba..jedna od najzescih u svom poselu..marcus-t wrote:Od kad je sirijska vojska Hesbolah? Koliko ja znam čitati piše da su napali sirijsku vojsku kod Damaska. Oni znali da će to oni dati Hesbolahu? Dajme najme.Yehudi wrote:
Izrael je rekao daneće dopustiti naoružavanje -hezboaha-
jačim oružjima a naročito raketama. Rusija je takodjer rekla
da neće davati oružje hezbolahu.
Dakle Izrael ne pomaže nikomu nego štiti sebe.
kao da ih i nema. Umjesto da obore prvog koji je naletio bez pardona. Budale. Zasraše nakon dobrog poteza.
Guest- Guest
Sirijcima za turske, saudijske i sl. avione. Jer su oni lajali
kako će uletiti tamo.
kako će uletiti tamo.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
nista specijalno,posla ima samo treba zasukati rukave i raditi,mada nema nikakavih znacajnih pomaka ni na bolje ni na gorebogomdani wrote:Medo,kako je situejšn u Juesej??..da ne kazem ekonomska,jel ista bolje?
2014-04-14
cinjenica jest da sirijski pzo sa s300 jos nije postavljen a rusi ne identifikuju izraelske avione kao prijetnju za njih pa ih zaboli kuratz isto kao sto izrael zabole kuratz za ruske avione jer znaju da im nisu prijetnja, , cim s300 postane operativan pravila ce se promjenit, znaci nema nenajavljenih upada u sirijski zracni prostor onima koji predstavljaju ikakovu prijetnju po SAA, tu spadaju za sada izrael i turci, s300 nije roba iz ikea asortimana pa nece biti ni brzo postavljen, to zahtijeva umrezenje postojecih sustava jer s300 sam za sebe ne znaci nista ako nema pantzir kao zastitu, Ruski s400 je dostavljen u siriju nakon par dana kako je srusen suhoj i trebalo im je par dana da ga postavebogomdani wrote:e sad...cinjenica jest,da kome srokaju avion,objavili su zvanicno rat..marcus-t wrote:Rusi su propustili priliku da zagospodare Sirijskim nebom. Kad su tek postavljeni S300 i S400 sistemi nitko se nije usudio poletit. A sad leti tko kuda hoćebogomdani wrote:Pa Israel je nes drugo u potpunosti..Osim toga Rusija i Israel imaju dil na mnogo podrucja,i sigirno se nece klati radi sitne boranijemarcus-t wrote:Je baš Siriji sad treba zaoštravanje odnosa s Izraelom. Dajme najme. I ti Rusi su zakurac. Koji će im kurac S400 kad leti tko kad i gdje hoće iznad Sirije.bogomdani wrote:Pa zato postoji obavjestajna sluzba..jedna od najzescih u svom poselu..marcus-t wrote:Od kad je sirijska vojska Hesbolah? Koliko ja znam čitati piše da su napali sirijsku vojsku kod Damaska. Oni znali da će to oni dati Hesbolahu? Dajme najme.Yehudi wrote:
kao da ih i nema. Umjesto da obore prvog koji je naletio bez pardona. Budale. Zasraše nakon dobrog poteza.
a i nije mu namjena stiti sirijsko nebo nego ruse, sto ima domet 400 km ne znaci nista ako na periferijinje njegovog dometa dojde do nekakvih sranja, prvenstveno je namjenjen da rjesava ciljeve koji bi eventualno bili prijetnja po aerodrom a odredjuju se na osnovu trajektorije i pretpostavljenog cilja, s300 je slicno koncipiran ali da bi pokrili sirijsko nebo mora biti postavljen na razlicitim lokacijama, umrezen sa radarima i ostalim protuzracnim sistemima, nije to klipic s yubita gdje vidis kamion kako se parkira na livadi i puca, ti s300 sa yubita su vec umrezeni i treba im desetak minuta da postanu operativni
sto se tice rata, sirija je jos u ratu sa izraelom jer primirje nikad nije potpisano tako da imaju pravo da ruse izraelske avione ukoliko imaju mogucnosti isto sto izrael eksploatira tu situaciju kad bombardira po siriji, oni ne vrse agresiju na neku drzavu, oni su s tom drzavom u ratu, otprilike za 2 tjedna ce imati no fly zone iznad sirije, mislim da ce biti upitno i ucestvovanje francuza i ostalih koji nisu sluzbeno tamo osim ako budu trazili dozvolu sirijskih vlasti,
Rusi preuzimaju Kurde kao saveznike,Kurdi znaju da su ih ameri ne jednom nego nekoliko puta ostavili na cijedilu i najblaze receno nepouzadani su kao saveznici,prvi put su ih ostavili Huseinu da ih potruje sa bojnim otrovima onda ih ostavili Turcima da ih tamane kao zeceve + naoruzavali mudzahedine u islamskoj drzavi
2014-04-14
Jesi li ti promjenio bransu dosadasnju?Winter is coming wrote:nista specijalno,posla ima samo treba zasukati rukave i raditi,mada nema nikakavih znacajnih pomaka ni na bolje ni na gorebogomdani wrote:Medo,kako je situejšn u Juesej??..da ne kazem ekonomska,jel ista bolje?
Guest- Guest
ja mislim da ce izrael uskoro imati prejebenih problema i bez sirije, toliko su se zasrali sa petljanjem i smutnjama da nema boga koji ih moze izvadit, ne dajem im vise od maksimalno 20 godina, karma je kuckabogomdani wrote:Poanta je upravo u tome..svatko tumaci objavu rata na nacin kako njemu odgovara..EmberSpirit wrote:čekaj objava rata obaranje tuđega aviona u svom teritoriju lol?
od kada?
zar nije logičnija objava rata kada ti napadneš drugu zemlju i bombardiraš.
Inače SAA bi trebao gađati balističkim raketama(ako im je ostalo šta) Izrael, jer nema više smisla da ih Izrael svako malo bombardira bez posljedica.. ovako imaju Ruse iza sebe
SAA zna da ne valja vuci vraga za rogove i stvarno dozivjeti vrhunski picvajz..ne bi bilo prvi put,ali bi bilo opet rizik da opet malo izgube teritorija..cisto naknada za dushevne boli...
Mda..zanimljivo si napisao...dakle malo jos cekamo---Leviathan2 wrote:cinjenica jest da sirijski pzo sa s300 jos nije postavljen a rusi ne identifikuju izraelske avione kao prijetnju za njih pa ih zaboli kuratz isto kao sto izrael zabole kuratz za ruske avione jer znaju da im nisu prijetnja, , cim s300 postane operativan pravila ce se promjenit, znaci nema nenajavljenih upada u sirijski zracni prostor onima koji predstavljaju ikakovu prijetnju po SAA, tu spadaju za sada izrael i turci, s300 nije roba iz ikea asortimana pa nece biti ni brzo postavljen, to zahtijeva umrezenje postojecih sustava jer s300 sam za sebe ne znaci nista ako nema pantzir kao zastitu, Ruski s400 je dostavljen u siriju nakon par dana kako je srusen suhoj i trebalo im je par dana da ga postavebogomdani wrote:e sad...cinjenica jest,da kome srokaju avion,objavili su zvanicno rat..marcus-t wrote:Rusi su propustili priliku da zagospodare Sirijskim nebom. Kad su tek postavljeni S300 i S400 sistemi nitko se nije usudio poletit. A sad leti tko kuda hoćebogomdani wrote:Pa Israel je nes drugo u potpunosti..Osim toga Rusija i Israel imaju dil na mnogo podrucja,i sigirno se nece klati radi sitne boranijemarcus-t wrote:Je baš Siriji sad treba zaoštravanje odnosa s Izraelom. Dajme najme. I ti Rusi su zakurac. Koji će im kurac S400 kad leti tko kad i gdje hoće iznad Sirije.bogomdani wrote:Pa zato postoji obavjestajna sluzba..jedna od najzescih u svom poselu..marcus-t wrote:Od kad je sirijska vojska Hesbolah? Koliko ja znam čitati piše da su napali sirijsku vojsku kod Damaska. Oni znali da će to oni dati Hesbolahu? Dajme najme.Yehudi wrote:
a i nije mu namjena stiti sirijsko nebo nego ruse, sto ima domet 400 km ne znaci nista ako na periferijinje njegovog dometa dojde do nekakvih sranja, prvenstveno je namjenjen da rjesava ciljeve koji bi eventualno bili prijetnja po aerodrom a odredjuju se na osnovu trajektorije i pretpostavljenog cilja, s300 je slicno koncipiran ali da bi pokrili sirijsko nebo mora biti postavljen na razlicitim lokacijama, umrezen sa radarima i ostalim protuzracnim sistemima, nije to klipic s yubita gdje vidis kamion kako se parkira na livadi i puca, ti s300 sa yubita su vec umrezeni i treba im desetak minuta da postanu operativni
sto se tice rata, sirija je jos u ratu sa izraelom jer primirje nikad nije potpisano tako da imaju pravo da ruse izraelske avione ukoliko imaju mogucnosti isto sto izrael eksploatira tu situaciju kad bombardira po siriji, oni ne vrse agresiju na neku drzavu, oni su s tom drzavom u ratu, otprilike za 2 tjedna ce imati no fly zone iznad sirije, mislim da ce biti upitno i ucestvovanje francuza i ostalih koji nisu sluzbeno tamo osim ako budu trazili dozvolu sirijskih vlasti,
Guest- Guest
de, turci vise ne smiju prismrdit tamo, cak su i skoro obustavili patroliranja prema siriji, ruje ih cekaju strpljivo, prvi turak koji uleti u tursku tamo ce i ostat, sto se tice sauda, a jebote, dis naso njih , pa yebu ih hutiji ko mujo magarca, spickali im 15 aviona, par apacha i oklopa na kamare, ima da se obogate na prodaji starog zeljeza i izrazili su zelju da oslobode meccu :face:Yehudi wrote:Sirijcima za turske, saudijske i sl. avione. Jer su oni lajali
kako će uletiti tamo.
saudi su qrc za ratovanje...bolje gonjaju one Bugatije,Ferarije i Lambose..Leviathan2 wrote:de, turci vise ne smiju prismrdit tamo, cak su i skoro obustavili patroliranja prema siriji, ruje ih cekaju strpljivo, prvi turak koji uleti u tursku tamo ce i ostat, sto se tice sauda, a jebote, dis naso njih , pa yebu ih hutiji ko mujo magarca, spickali im 15 aviona, par apacha i oklopa na kamare, ima da se obogate na prodaji starog zeljeza i izrazili su zelju da oslobode meccu :face:Yehudi wrote:Sirijcima za turske, saudijske i sl. avione. Jer su oni lajali
kako će uletiti tamo.
Guest- Guest
otprilike tako, prouci malo kako sljakaju s300 s400 sistemi, jedina kavaka je sto su sirijci traljavi pa bi sjebali i nakovanj tako da s300 moze ostat neupotrebljen ili razvaljen zbog traljavog rukovanja, neucinkovitog koristenja pa ih sroka antiradar raketljin i slicno,bogomdani wrote:Mda..zanimljivo si napisao...dakle malo jos cekamo---
pratio sam od pocetka rata razvoj situacije i kako im je vojska neucinkovita, umjesto da uzmu issama i tigera u komandni centar da razradjuju operacije oni jos uvijek imaju debele mamlaze koji neznaju kako puska izgleda a kamoli bojno polje, istina jest da kozojebi imaju sponzore id svukud i svih fela ali ni sirijska armija nije macji kasalj i imali su i jos imaju tehnicku nadmoc daleko iznad kozojeba ali goli kuratz od taktike, neznam jesi li primjetio isto kod alepa, 104 mehanizirana i hezbolah ociste podrucje i odu u ispomoc tigerovim forcama a ovi koje su ostavili se zaseru ko grlice i izgube osvojeno, los komandni kadar, lose procjene i neiskoristivo oruzje,
jesi vidio sta im rade oni cobani iz jemena ja sramote u pmbogomdani wrote:saudi su qrc za ratovanje...bolje gonjaju one Bugatije,Ferarije i Lambose..Leviathan2 wrote:de, turci vise ne smiju prismrdit tamo, cak su i skoro obustavili patroliranja prema siriji, ruje ih cekaju strpljivo, prvi turak koji uleti u tursku tamo ce i ostat, sto se tice sauda, a jebote, dis naso njih , pa yebu ih hutiji ko mujo magarca, spickali im 15 aviona, par apacha i oklopa na kamare, ima da se obogate na prodaji starog zeljeza i izrazili su zelju da oslobode meccu :face:Yehudi wrote:Sirijcima za turske, saudijske i sl. avione. Jer su oni lajali
kako će uletiti tamo.
aha sad sam u drugom biznisu nesto dosta bolje placenobogomdani wrote:Jesi li ti promjenio bransu dosadasnju?Winter is coming wrote:nista specijalno,posla ima samo treba zasukati rukave i raditi,mada nema nikakavih znacajnih pomaka ni na bolje ni na gorebogomdani wrote:Medo,kako je situejšn u Juesej??..da ne kazem ekonomska,jel ista bolje?
2014-04-14
Jemenci su ima navodno unistili 450 tenkova i par hiljada ljudi poslali u vjecna lovista
2014-04-14
vidis,Ruje imaju potpuno suprotan nacin kontrole neba i rusenja neprijateljskih raketa,nego primjer Israel..Leviathan2 wrote:otprilike tako, prouci malo kako sljakaju s300 s400 sistemi, jedina kavaka je sto su sirijci traljavi pa bi sjebali i nakovanj tako da s300 moze ostat neupotrebljen ili razvaljen zbog traljavog rukovanja, neucinkovitog koristenja pa ih sroka antiradar raketljin i slicno,bogomdani wrote:Mda..zanimljivo si napisao...dakle malo jos cekamo---
pratio sam od pocetka rata razvoj situacije i kako im je vojska neucinkovita, umjesto da uzmu issama i tigera u komandni centar da razradjuju operacije oni jos uvijek imaju debele mamlaze koji neznaju kako puska izgleda a kamoli bojno polje, istina jest da kozojebi imaju sponzore id svukud i svih fela ali ni sirijska armija nije macji kasalj i imali su i jos imaju tehnicku nadmoc daleko iznad kozojeba ali goli kuratz od taktike, neznam jesi li primjetio isto kod alepa, 104 mehanizirana i hezbolah ociste podrucje i odu u ispomoc tigerovim forcama a ovi koje su ostavili se zaseru ko grlice i izgube osvojeno, los komandni kadar, lose procjene i neiskoristivo oruzje,
Ruje imaju velike sustave,koji idu na brutalnu snagu i domet,dok israelski Spyder sustav je umrezen preko cijelog Israela i ako netko uleti,izgledat ce mu kao da ga svi odasvud i odjednom gadjaju..uletis i nema ti izlaska..nisu to velike rakretline,ali su opako brze i ne ostavljaju trag mottora za sobom,a imaju i sustav za cloacking od radara sa aviona...malo prouci taj sustav,u biti je jako zanimljiv..
Guest- Guest
A dobro je,tako i treba..ja u poznim godinama morao pohadjati umšulunge i dovrsavati skole...ali eto,napokon mi krenulo kako zasluzujujem..Winter is coming wrote:aha sad sam u drugom biznisu nesto dosta bolje placenobogomdani wrote:Jesi li ti promjenio bransu dosadasnju?Winter is coming wrote:nista specijalno,posla ima samo treba zasukati rukave i raditi,mada nema nikakavih znacajnih pomaka ni na bolje ni na gorebogomdani wrote:Medo,kako je situejšn u Juesej??..da ne kazem ekonomska,jel ista bolje?
Guest- Guest
proucio sam ne brini, al spajderom nemos gadjat turcina :face: , sasvim druga mu je namjena od s300 i 400, ruski sistemi su projektirani da pokrivaju veliko podrucje dok je spajder projektiran da pokriva izrael kojem s300 u biti nije potrebna kao ni cipru jer im protivnici nemaju krstarece projektile, za pokrivanje izraela je dobar i pantzir recimo, rusi sve sto leti osim malih letecih medvjedica i ako je u pravim rukamai umrezen onda je preopaka stvar, medjutim kako ruska vojna tehnologija nije kompatibilna sa izraelskom sumnjam da ce ih izrael ikad umrezavat al sirija ima patsire koji su im beskorisni recimo, da su ih srbi imali za vrijeme bombardovanja sumnjam da bi se ameri kurcili onoliko, ionako su im srbi naksidali poprilicno aviona sa zastarjelom tehnikombogomdani wrote:vidis,Ruje imaju potpuno suprotan nacin kontrole neba i rusenja neprijateljskih raketa,nego primjer Israel..Leviathan2 wrote:otprilike tako, prouci malo kako sljakaju s300 s400 sistemi, jedina kavaka je sto su sirijci traljavi pa bi sjebali i nakovanj tako da s300 moze ostat neupotrebljen ili razvaljen zbog traljavog rukovanja, neucinkovitog koristenja pa ih sroka antiradar raketljin i slicno,bogomdani wrote:Mda..zanimljivo si napisao...dakle malo jos cekamo---
Ruje imaju velike sustave,koji idu na brutalnu snagu i domet,dok israelski Spyder sustav je umrezen preko cijelog Israela i ako netko uleti,izgledat ce mu kao da ga svi odasvud i odjednom gadjaju..uletis i nema ti izlaska..nisu to velike rakretline,ali su opako brze i ne ostavljaju trag mottora za sobom,a imaju i sustav za cloacking od radara sa aviona...malo prouci taj sustav,u biti je jako zanimljiv..
vrhunska gerila..nije iznenadjenje,dok su Saudi prilicno napuhani bogatuncici..Leviathan2 wrote:jesi vidio sta im rade oni cobani iz jemena ja sramote u pmbogomdani wrote:saudi su qrc za ratovanje...bolje gonjaju one Bugatije,Ferarije i Lambose..Leviathan2 wrote:de, turci vise ne smiju prismrdit tamo, cak su i skoro obustavili patroliranja prema siriji, ruje ih cekaju strpljivo, prvi turak koji uleti u tursku tamo ce i ostat, sto se tice sauda, a jebote, dis naso njih , pa yebu ih hutiji ko mujo magarca, spickali im 15 aviona, par apacha i oklopa na kamare, ima da se obogate na prodaji starog zeljeza i izrazili su zelju da oslobode meccu :face:Yehudi wrote:Sirijcima za turske, saudijske i sl. avione. Jer su oni lajali
kako će uletiti tamo.
Guest- Guest
ono, vise te sef na bausteli ne zajebava zbog postovanja prema godinama ko i menebogomdani wrote:A dobro je,tako i treba..ja u poznim godinama morao pohadjati umšulunge i dovrsavati skole...ali eto,napokon mi krenulo kako zasluzujujem..Winter is coming wrote:aha sad sam u drugom biznisu nesto dosta bolje placenobogomdani wrote:Jesi li ti promjenio bransu dosadasnju?Winter is coming wrote:nista specijalno,posla ima samo treba zasukati rukave i raditi,mada nema nikakavih znacajnih pomaka ni na bolje ni na gorebogomdani wrote:Medo,kako je situejšn u Juesej??..da ne kazem ekonomska,jel ista bolje?
Prije bih krepao od gladi nego na baustelu isao..autoindustrija majka..Leviathan2 wrote:ono, vise te sef na bausteli ne zajebava zbog postovanja prema godinama ko i menebogomdani wrote:A dobro je,tako i treba..ja u poznim godinama morao pohadjati umšulunge i dovrsavati skole...ali eto,napokon mi krenulo kako zasluzujujem..Winter is coming wrote:aha sad sam u drugom biznisu nesto dosta bolje placenobogomdani wrote:Jesi li ti promjenio bransu dosadasnju?Winter is coming wrote:nista specijalno,posla ima samo treba zasukati rukave i raditi,mada nema nikakavih znacajnih pomaka ni na bolje ni na gorebogomdani wrote:Medo,kako je situejšn u Juesej??..da ne kazem ekonomska,jel ista bolje?
Guest- Guest
cuj cuj, sto smo fini a, nebi na baustelu, a sta ako krepa autoindustrija a, , i moj rodjo radi u autoindustriji, stavlja ziceve u audijubogomdani wrote:Prije bih krepao od gladi nego na baustelu isao..autoindustrija majka..Leviathan2 wrote:ono, vise te sef na bausteli ne zajebava zbog postovanja prema godinama ko i menebogomdani wrote:A dobro je,tako i treba..ja u poznim godinama morao pohadjati umšulunge i dovrsavati skole...ali eto,napokon mi krenulo kako zasluzujujem..Winter is coming wrote:aha sad sam u drugom biznisu nesto dosta bolje placenobogomdani wrote:Jesi li ti promjenio bransu dosadasnju?Winter is coming wrote:nista specijalno,posla ima samo treba zasukati rukave i raditi,mada nema nikakavih znacajnih pomaka ni na bolje ni na gorebogomdani wrote:Medo,kako je situejšn u Juesej??..da ne kazem ekonomska,jel ista bolje?