Sirija
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Sirija
Pusti ga, ljut je na Mormone....smanjili mu socijalnu. Nije ni Amerika što je nekad bila.bogomdani wrote:Medo,kako je situejšn u Juesej??..da ne kazem ekonomska,jel ista bolje?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero,ma ja mislio da dolari listaju na zimzelenom i regularnom drvecu,svi sretni i zadovoljni,nitko ne radi kao u filmovima 70tih i 80tih,samo idu šopingovati i visiti po bezbolnim utakmicama,a onda samo idu na izlete i ljetovanja..Ero wrote:Pusti ga, ljut je na Mormone....smanjili mu socijalnu. Nije ni Amerika što je nekad bila.bogomdani wrote:Medo,kako je situejšn u Juesej??..da ne kazem ekonomska,jel ista bolje?
Guest- Guest
Izrael je rekao daneće dopustiti naoružavanje -hezboaha-
jačim oružjima a naročito raketama. Rusija je takodjer rekla
da neće davati oružje hezbolahu.
Dakle Izrael ne pomaže nikomu nego štiti sebe.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Od kad je sirijska vojska Hesbolah? Koliko ja znam čitati piše da su napali sirijsku vojsku kod Damaska. Oni znali da će to oni dati Hesbolahu? Dajme najme.Yehudi wrote:
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Pa zato postoji obavjestajna sluzba..jedna od najzescih u svom poselu..marcus-t wrote:Od kad je sirijska vojska Hesbolah? Koliko ja znam čitati piše da su napali sirijsku vojsku kod Damaska. Oni znali da će to oni dati Hesbolahu? Dajme najme.Yehudi wrote:
Guest- Guest
Je baš Siriji sad treba zaoštravanje odnosa s Izraelom. Dajme najme. I ti Rusi su zakurac. Koji će im kurac S400 kad leti tko kad i gdje hoće iznad Sirije.bogomdani wrote:Pa zato postoji obavjestajna sluzba..jedna od najzescih u svom poselu..marcus-t wrote:Od kad je sirijska vojska Hesbolah? Koliko ja znam čitati piše da su napali sirijsku vojsku kod Damaska. Oni znali da će to oni dati Hesbolahu? Dajme najme.Yehudi wrote:
2015-10-07
Danas je izraelski ministar odbrane kukao kako amerika dopušta jačanje iransko-ruskog utjecaja u regionu, što je okarakterizirao kao direktnom prijetnjom po Izrael. Uskoro će taj iranski utjecaj još više ojačati, sa napredovanjem Iranaca i Hezbollaha u Siriji.
jebate, gledam one hutije, meci udaraju oko njih i to ih uopce ne jebe, oni idu , al najbolje mi je da se ponasaju kao da su posli u setnju, oprema im je ajme, valjda se oblace u onosto skupe od pobjeglih sauda, i prejebeno trijebe saude, par erpegeova i minobacaca i pokretljivost, yebu im nanu gdje se god pojaveWinter is coming wrote:: 5. decembar 2015.
DEBAKL: Saudijska Arabija izgubila 2000 vojnika i 450 tenkova u Jemenu! (VIDEO)Vojna karta Jemena koji je pod kontrolom Hutu milicijaU seriji tvitova koju je preko ove društvene mreže postavio najpoznatiji saudijski tviteraš poznat pod imenom “@Mujtahidd”¹, nalaze se poverljive informacije do kojih je on došao, a koje se kriju od javnosti kada su u pitanju gubici saudijske vojske u operacijima u Jemenu.Izvor koji je u ovom članku uzet kao referenca, u široj tviteraškoj zajednici koja prati situaciju u vezi sa Saudijskom Arabijom i njenim ratom u Jemenu, važi kao dobro obavešten i veoma pouzdan.Naime prema tim izvorima, ukupni gubici saudijske vojske u živoj sili iznose 2,000 poginulih vojnika, dok ih je 4,850 teže ili lakše ranjeno.U sudaru sa veoma pokretljivim i žilavim Hutu milicijama, izgubljeno je čak 450 tenkova i drugih oklopnih sredstava, 4 napadna helikoptera “Apache”, kao i 15 vazduhoplovnih letelica (ne navodi se o kojim se tipovima letelica radi).Pored ovih poražavajućih cifara, uništena su još i 3 broda, dejstvom protiv-brodskog raketnog kompleksa sovjetskog porekla P-15 “Termit”, koji se nalazi u opremi Vojske Jemena.Takođe spominju se i troškovi ove jedne avanture kojoj se ne vidi izlaz na kraju tunela, a koji Saudijsku Arabiju u ukupnom zbiru koštaju već desetine mlrd us dolara…Izvor: BORBENI EFEKTIVI
Navodno se sprema aerodrom Tiyas za Irance. Meni to izgleda kao znanstvena fantastika, nakon S 4oo dovlačenje i iranskih borbenih aviona kao pritisak na najvećeg američkog saveznika...AlfaOmega wrote: Uskoro će taj iranski utjecaj još više ojačati, sa napredovanjem Iranaca i Hezbollaha u Siriji.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa činjenica je da će tad iranski zrakoplovi biti bliži Izraelu nego ikad prije. A i navodno će Rusi te njihove zrakoplove opremiti modernim raketama.
Pa Israel je nes drugo u potpunosti..Osim toga Rusija i Israel imaju dil na mnogo podrucja,i sigirno se nece klati radi sitne boranijemarcus-t wrote:Je baš Siriji sad treba zaoštravanje odnosa s Izraelom. Dajme najme. I ti Rusi su zakurac. Koji će im kurac S400 kad leti tko kad i gdje hoće iznad Sirije.bogomdani wrote:Pa zato postoji obavjestajna sluzba..jedna od najzescih u svom poselu..marcus-t wrote:Od kad je sirijska vojska Hesbolah? Koliko ja znam čitati piše da su napali sirijsku vojsku kod Damaska. Oni znali da će to oni dati Hesbolahu? Dajme najme.Yehudi wrote:
Guest- Guest
čemu služe S400 sustavi onda? i odakle Izraelu uopće točni podaci da je to "pomoć Hezbollahu"? Možda je to oružje za SAA vojsku ili čak Hezbollah koji su recimo trebali se zaputiti oslobađati Palmiru pa su ih onda zidovi sjebali..marcus-t wrote:Israel Claims Airstrikes on Damascus
Israeli jets carried out several raids North of Damascus overnight Thursday-Friday, Israel's Channel 2 claimed, citing foreign reports.
There were no immediate reports of casualties, the Times of Israel claimed.
The airstrikes were said to have targeted a four-truck Syrian army convoy, loaded with ballistic missiles.
The Israeli planes struck the vehicles after they left an army base, the reports claimed.
The Israeli Air Force also reportedly hit a gas supply, sparking massive explosions.
Israeli airstrikes in Syria have been widely reported over the last almost five years of the country’s crisis in support of the Takfiri terrorists.
Eto Yehudi, i tvoji pomažu kozojebima i glavosjecima. Pa ti reci da to sve nije američko i izraelsko maslo.
kao par puta kada bi ISIS iz Sirije bacio par granata na Izrael(koje nebi nanjeli nikakvu štetu) a onda bi Izrael za "uzvrat" bombardirao SAA vojsku?
Inače jeli ova informacija točna, jedna slična vijest prije koji tjedan je bila netočna
Guest- Guest
Rusi su propustili priliku da zagospodare Sirijskim nebom. Kad su tek postavljeni S300 i S400 sistemi nitko se nije usudio poletit. A sad leti tko kuda hoćebogomdani wrote:Pa Israel je nes drugo u potpunosti..Osim toga Rusija i Israel imaju dil na mnogo podrucja,i sigirno se nece klati radi sitne boranijemarcus-t wrote:Je baš Siriji sad treba zaoštravanje odnosa s Izraelom. Dajme najme. I ti Rusi su zakurac. Koji će im kurac S400 kad leti tko kad i gdje hoće iznad Sirije.bogomdani wrote:Pa zato postoji obavjestajna sluzba..jedna od najzescih u svom poselu..marcus-t wrote:Od kad je sirijska vojska Hesbolah? Koliko ja znam čitati piše da su napali sirijsku vojsku kod Damaska. Oni znali da će to oni dati Hesbolahu? Dajme najme.Yehudi wrote:
kao da ih i nema. Umjesto da obore prvog koji je naletio bez pardona. Budale. Zasraše nakon dobrog poteza.
2015-10-07
e sad...cinjenica jest,da kome srokaju avion,objavili su zvanicno rat..marcus-t wrote:Rusi su propustili priliku da zagospodare Sirijskim nebom. Kad su tek postavljeni S300 i S400 sistemi nitko se nije usudio poletit. A sad leti tko kuda hoćebogomdani wrote:Pa Israel je nes drugo u potpunosti..Osim toga Rusija i Israel imaju dil na mnogo podrucja,i sigirno se nece klati radi sitne boranijemarcus-t wrote:Je baš Siriji sad treba zaoštravanje odnosa s Izraelom. Dajme najme. I ti Rusi su zakurac. Koji će im kurac S400 kad leti tko kad i gdje hoće iznad Sirije.bogomdani wrote:Pa zato postoji obavjestajna sluzba..jedna od najzescih u svom poselu..marcus-t wrote:Od kad je sirijska vojska Hesbolah? Koliko ja znam čitati piše da su napali sirijsku vojsku kod Damaska. Oni znali da će to oni dati Hesbolahu? Dajme najme.Yehudi wrote:
kao da ih i nema. Umjesto da obore prvog koji je naletio bez pardona. Budale. Zasraše nakon dobrog poteza.
Guest- Guest
Ma ne ide to tako.
I Ameri su obnovili jednu pistu u Siriji, blizu granice sa Irakom,
pa je koriste za neke svoje letjelice. To je vidim nepoznato.
A nemoguće je da Rusi i Sirijci ne znaju za to......jeli?
I Ameri su obnovili jednu pistu u Siriji, blizu granice sa Irakom,
pa je koriste za neke svoje letjelice. To je vidim nepoznato.
A nemoguće je da Rusi i Sirijci ne znaju za to......jeli?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
čekaj objava rata obaranje tuđega aviona u svom teritoriju lol?
od kada?
zar nije logičnija objava rata kada ti napadneš drugu zemlju i bombardiraš.
Inače SAA bi trebao gađati balističkim raketama(ako im je ostalo šta) Izrael, jer nema više smisla da ih Izrael svako malo bombardira bez posljedica.. ovako imaju Ruse iza sebe
od kada?
Inače SAA bi trebao gađati balističkim raketama(ako im je ostalo šta) Izrael, jer nema više smisla da ih Izrael svako malo bombardira bez posljedica.. ovako imaju Ruse iza sebe
Guest- Guest
Onda se nisu ni trebali jebatati s dovlačenjem toga u Siriju. Koji će im kurac?bogomdani wrote:e sad...cinjenica jest,da kome srokaju avion,objavili su zvanicno rat..marcus-t wrote:Rusi su propustili priliku da zagospodare Sirijskim nebom. Kad su tek postavljeni S300 i S400 sistemi nitko se nije usudio poletit. A sad leti tko kuda hoćebogomdani wrote:Pa Israel je nes drugo u potpunosti..Osim toga Rusija i Israel imaju dil na mnogo podrucja,i sigirno se nece klati radi sitne boranijemarcus-t wrote:Je baš Siriji sad treba zaoštravanje odnosa s Izraelom. Dajme najme. I ti Rusi su zakurac. Koji će im kurac S400 kad leti tko kad i gdje hoće iznad Sirije.bogomdani wrote:Pa zato postoji obavjestajna sluzba..jedna od najzescih u svom poselu..marcus-t wrote:Od kad je sirijska vojska Hesbolah? Koliko ja znam čitati piše da su napali sirijsku vojsku kod Damaska. Oni znali da će to oni dati Hesbolahu? Dajme najme.Yehudi wrote:
2015-10-07
Poanta je upravo u tome..svatko tumaci objavu rata na nacin kako njemu odgovara..EmberSpirit wrote:čekaj objava rata obaranje tuđega aviona u svom teritoriju lol?
od kada?
SAA zna da ne valja vuci vraga za rogove i stvarno dozivjeti vrhunski picvajz..ne bi bilo prvi put,ali bi bilo opet rizik da opet malo izgube teritorija..cisto naknada za dushevne boli...
Guest- Guest
A neka su tu...nikad se ne zna iduci razvoj situacije..marcus-t wrote:Onda se nisu ni trebali jebatati s dovlačenjem toga u Siriju. Koji će im kurac?bogomdani wrote:e sad...cinjenica jest,da kome srokaju avion,objavili su zvanicno rat..marcus-t wrote:Rusi su propustili priliku da zagospodare Sirijskim nebom. Kad su tek postavljeni S300 i S400 sistemi nitko se nije usudio poletit. A sad leti tko kuda hoćebogomdani wrote:Pa Israel je nes drugo u potpunosti..Osim toga Rusija i Israel imaju dil na mnogo podrucja,i sigirno se nece klati radi sitne boranijemarcus-t wrote:Je baš Siriji sad treba zaoštravanje odnosa s Izraelom. Dajme najme. I ti Rusi su zakurac. Koji će im kurac S400 kad leti tko kad i gdje hoće iznad Sirije.bogomdani wrote:Pa zato postoji obavjestajna sluzba..jedna od najzescih u svom poselu..marcus-t wrote:Od kad je sirijska vojska Hesbolah? Koliko ja znam čitati piše da su napali sirijsku vojsku kod Damaska. Oni znali da će to oni dati Hesbolahu? Dajme najme.Yehudi wrote:
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50