Hase prc Milojko
Page 1 of 1
Hase prc Milojko
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hasanbegovic-pupovac-ni-ove-ni-bilo-koje-druge-godine-ne-mora-u-knin/2201398.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hase prc Milojko
hase li ga kuri na finjaka...kao olfo brani pupija za zapapri plenkiju...sad ce pupi namjerno doci u knin zato jer je hase rekao da ne mora pa je hase sa druge strane zakurio sulji
2015-09-08
ma jebe s ehasetu..zabrinut sam za pupija upao je u klasicnu sacekusu sa tri strane..epikur37 wrote:tko je tu u pravu bošnjak ili srbin....
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma jebe s ehasetu..zabrinut sam za pupija upao je u klasicnu sacekusu sa tri strane..epikur37 wrote:tko je tu u pravu bošnjak ili srbin....
je ali pupi je inteligentniji od hasančeta, ima više iskustva i više poluga....
pratimo dalje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
p hase mu je lijepo odgovorio kao pdopredsjednik odbora za nacionalne i vjerske manjine kojem predsjedava pupi...pupi ne moras ici ako neces...sa druge strane plenki skrguce pupi moras doci makar tvoj zamjenik inace bumo obojic imali rafalnu paljbu...sa trece strane dacic i kompanija porucuju ljutito..poslusas li plenkija i odes u knin...pustamo te niz vodu sam si...sto odluciti?..sto?...kome god popusti najebo jeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ma jebe s ehasetu..zabrinut sam za pupija upao je u klasicnu sacekusu sa tri strane..epikur37 wrote:tko je tu u pravu bošnjak ili srbin....
je ali pupi je inteligentniji od hasančeta, ima više iskustva i više poluga....
pratimo dalje
2015-09-08
uglavnom...pupi ce reci...ako ne odem na oluju doci cu sto posto u vukovar u kolonu sjecanja..majke mi...plenki mogu na frusku goru kod sulje?
2015-09-08
Kakvo je to pitanjeepikur37 wrote:tko je tu u pravu bošnjak ili srbin....
PA Hase je zakletva ovih pravaških budaletina
A ne kontaju da on radi za Bakira ... kreteni pravaški
Evo vučinanašsadinare na primjer, on bi ga najradije pušio HAsetu ... to mu idol
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Prc Milojko :D
» ISRAEL
» Milojko Pantić:Gotovi smo!
» Milojko: Dragi Brate Dzeki Cen...
» Milojko Pantić:'Braća Sinković u Top pet olimpijskih pobjednika svih vremena' L
» ISRAEL
» Milojko Pantić:Gotovi smo!
» Milojko: Dragi Brate Dzeki Cen...
» Milojko Pantić:'Braća Sinković u Top pet olimpijskih pobjednika svih vremena' L
Page 1 of 1