Prc Milojko :D
Page 1 of 1
Prc Milojko :D
Varšava: Postojanje Ukrajine nije nužno za slobodnu Poljsku
https://www.logicno.com/politika/varsava-postojanje-ukrajine-nije-nuzno-za-slobodnu-poljsku.html
Postojanje Ukrajine nije nužan uvjet za postojanje slobodne Poljske, jer Kijev treba Varšavu, rekao je Jan Paris, čelnik političkog kabineta poljskog Ministarstva vanjskih poslova.
“Želio bih jasno reći da je snažna i neovisna Ukrajina važna za Poljsku, ali je laž da je postojanje Ukrajine nužan uvjet za postojanje slobodne Poljske”, izjavio je poljski dužnosnik, prenosi ukrajinski list Strana.https://www.logicno.com/politika/varsava-postojanje-ukrajine-nije-nuzno-za-slobodnu-poljsku.html
nebitni ste :D
kako bi longi rekao
nebitni ste :D
Ma to ti je neki problem vezan uz komemoraciju poginulim Poljacima u zapadnom dijelu Ukrajine pa ovi nisu dali pa Poljacima puka film pa ih odjebali.... kontaju Poljaci Ma tko vas jebe raspadnite se Rusi nek uzmu istok a mi ćemo zapad ili ćemo barem imat duplo manjeg susjeda koji puše na nas
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Prc Milojko :D
ak pocne komadanji racunaj i madjare , i oni isto imaju neke pretenzije :DRayMabus wrote:Ma to ti je neki problem vezan uz komemoraciju poginulim Poljacima u zapadnom dijelu Ukrajine pa ovi nisu dali pa Poljacima puka film pa ih odjebali.... kontaju Poljaci Ma tko vas jebe raspadnite se Rusi nek uzmu istok a mi ćemo zapad ili ćemo barem imat duplo manjeg susjeda koji puše na nas
picvajz od drzave
ufffff...kako podijelimo fine prikladne Ukrajinke??? ..kad raspasoj krene,mi u trecem valu,kao torbari,kad je Jug Amerike pao..samo dolazimo i za sitno prisvajamo..-Leviathan2 wrote:ak pocne komadanji racunaj i madjare , i oni isto imaju neke pretenzije :DRayMabus wrote:Ma to ti je neki problem vezan uz komemoraciju poginulim Poljacima u zapadnom dijelu Ukrajine pa ovi nisu dali pa Poljacima puka film pa ih odjebali.... kontaju Poljaci Ma tko vas jebe raspadnite se Rusi nek uzmu istok a mi ćemo zapad ili ćemo barem imat duplo manjeg susjeda koji puše na nas
picvajz od drzave
Guest- Guest
Zakapartje, miljon i dvjesto pedeset tisuća stanovnika, 12% Mađari i sve uz granicu općineLeviathan2 wrote:ak pocne komadanji racunaj i madjare , i oni isto imaju neke pretenzije :DRayMabus wrote:Ma to ti je neki problem vezan uz komemoraciju poginulim Poljacima u zapadnom dijelu Ukrajine pa ovi nisu dali pa Poljacima puka film pa ih odjebali.... kontaju Poljaci Ma tko vas jebe raspadnite se Rusi nek uzmu istok a mi ćemo zapad ili ćemo barem imat duplo manjeg susjeda koji puše na nas
picvajz od drzave
Prije par dana su se posvađali jer su Ukrajinci mijenjali neki zakon iz SSSRa vezan uz jezike nacionalnih manjina u školama pa Budimpešta oštru reakciju napravila, nisu baš u najboljim odnosnima
2014-04-11
RayMabus wrote:Ma to ti je neki problem vezan uz komemoraciju poginulim Poljacima u zapadnom dijelu Ukrajine pa ovi nisu dali pa Poljacima puka film pa ih odjebali.... kontaju Poljaci Ma tko vas jebe raspadnite se Rusi nek uzmu istok a mi ćemo zapad ili ćemo barem imat duplo manjeg susjeda koji puše na nas
To je taj dio zapadne skrajine pripojen Kraljevini Rusiji a ona ga poklonila skrajini.
Tamo su ukri tijekom WW II , masakrirali Poljake, civile, žene, dicu, masovno
Lvov je bio Poljski a danas utočište ukro naci hulja
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Lavov
Osnovali Ukrajinci pa vladali Poljaci, malo skupa ratovali malo protiv, kupus multikulti
Osnovali Ukrajinci pa vladali Poljaci, malo skupa ratovali malo protiv, kupus multikulti
2014-04-11
To je pogranični grad, neka rijeka je granica, osnovali Ukrajinci poslije preuzeli Poljaci, razvio se u multikulti, došao ww dva, nacistička Njemačka našla saveznike u ukrajinskim nacionalistima, holokaust Židova te očito i brutalno etničko čišćenje Poljska u gradu
Ne izgleda mi da će zaratiti ali jebavanja majke bude
Ne izgleda mi da će zaratiti ali jebavanja majke bude
2014-04-11
U ovoj geopolitičkoj situaciji stvari su postavljene prema Putinovoj Rusiji tako da Ukri će se više gledati preko nišana sa Budimpeštom jer Orban šuruje sa Putinom
Doduše mogu im ga popušiti, Mađarska je EU i NATO
Doduše mogu im ga popušiti, Mađarska je EU i NATO
2014-04-11
Orban po meni ima jako lošu politiku prema istoku Europe, šuruje s Putinom i stvara od Ukrajine i Rumunjske neprijatelja
Zatim ona nuklearna elektrana koju će mu radit Rusi, Austrija ulaže veto, to se može gledati i kao putinova atomska bomba u srcu srednje Europe
Moga bi mini rat u Moldaviji
Ukrajinci, Moldavci, Rumunji i NATO vs šačica Rusa
Orban pod pritiskom, ništa od atomske centrale bar ne putinove
Zatim ona nuklearna elektrana koju će mu radit Rusi, Austrija ulaže veto, to se može gledati i kao putinova atomska bomba u srcu srednje Europe
2014-04-11
Židove si zaboravio. A oni su tamo masovno masakrirani. Isto kao i u Baltičkim republikama.Yehudi wrote:RayMabus wrote:Ma to ti je neki problem vezan uz komemoraciju poginulim Poljacima u zapadnom dijelu Ukrajine pa ovi nisu dali pa Poljacima puka film pa ih odjebali.... kontaju Poljaci Ma tko vas jebe raspadnite se Rusi nek uzmu istok a mi ćemo zapad ili ćemo barem imat duplo manjeg susjeda koji puše na nas
To je taj dio zapadne skrajine pripojen Kraljevini Rusiji a ona ga poklonila skrajini.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Moldavija već ima proruskog Predsjednika a uskoro idu i izbori za Parlament i ako ne bude namještanja Predsjednik Dodon će dobiti većinu u Parlamentu.RayMabus wrote:Orban po meni ima jako lošu politiku prema istoku Europe, šuruje s Putinom i stvara od Ukrajine i Rumunjske neprijatelja
Svima je sve više pun kurac laži, obmana i velikih riječi pod kojima se skriva kolonizacija.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Židove si zaboravio. A oni su tamo masovno masakrirani. Isto kao i u Baltičkim republikama.Yehudi wrote:RayMabus wrote:Ma to ti je neki problem vezan uz komemoraciju poginulim Poljacima u zapadnom dijelu Ukrajine pa ovi nisu dali pa Poljacima puka film pa ih odjebali.... kontaju Poljaci Ma tko vas jebe raspadnite se Rusi nek uzmu istok a mi ćemo zapad ili ćemo barem imat duplo manjeg susjeda koji puše na nas
Znam ja za Babin jar i druga stratišta koja su organizirali naci ukri pod onim smradom - stevanom banderom pederčinom
ali namjerno nisam spomenio kako nebi bilo reakcija naci kvazi ustaša tu
Ispalo bi da sam samo samo radi toga protiv naci skrajine
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ma šta imaš biti obziran prema tim mamlazima, ko ih jebe.Yehudi wrote:Ringo10 wrote:Židove si zaboravio. A oni su tamo masovno masakrirani. Isto kao i u Baltičkim republikama.Yehudi wrote:RayMabus wrote:Ma to ti je neki problem vezan uz komemoraciju poginulim Poljacima u zapadnom dijelu Ukrajine pa ovi nisu dali pa Poljacima puka film pa ih odjebali.... kontaju Poljaci Ma tko vas jebe raspadnite se Rusi nek uzmu istok a mi ćemo zapad ili ćemo barem imat duplo manjeg susjeda koji puše na nas
Znam ja za Babin jar i druga stratišta koja su organizirali naci ukri pod onim smradom - stevanom banderom pederčinom
ali namjerno nisam spomenio kako nebi bilo reakcija naci kvazi ustaša tu
Ispalo bi da sam samo samo radi toga protiv naci skrajine
2015-09-24
Similar topics
» Hase prc Milojko
» ISRAEL
» Milojko Pantić:Gotovi smo!
» Milojko: Dragi Brate Dzeki Cen...
» Milojko Pantic o vezama Sulje sa Veljom Nevoljom i navijacima kriminalcima
» ISRAEL
» Milojko Pantić:Gotovi smo!