Milojko: Dragi Brate Dzeki Cen...
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Milojko: Dragi Brate Dzeki Cen...
[size=30]Obavestite da Srbija nikad nije bila u težoj situaciji"[/size]
Predsednik Aleksandar Adem Vuchiqi i premijerka Ana Brnabić zamolili su ambasadora Kine da prenese kineskom rukovodstvu da Srbija nikad nije bila u težoj situaciji.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=11&dd=23&nav_category=11&nav_id=1473146
Predsednik Aleksandar Adem Vuchiqi i premijerka Ana Brnabić zamolili su ambasadora Kine da prenese kineskom rukovodstvu da Srbija nikad nije bila u težoj situaciji.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=11&dd=23&nav_category=11&nav_id=1473146
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
Re: Milojko: Dragi Brate Dzeki Cen...
si đi ping 'iducih dana ce nesto reci o ovom problemu' zakljucak kineskog veleposlanika..ko ziv ko mrtav iducih dana
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Gospode :(
Last edited by pizzon on 23/11/2018, 13:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kad je tesko, Dzeki Cen.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
Džaba Beograd galami i talasa, samo bez veze dramatiziraju stvari, Šiptari ništa ne rade sami nego po nalogu i nagovoru Amerikanaca.
Amerika stoji iza svega toga. I zato im je beskorisno ovo histeriziranje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dok pronađete vozda sa mudimapizzon wrote:dokle ce
da Y srbiju ?
2015-09-08
neko mora da odgovoriRingo10 wrote:Džaba Beograd galami i talasa, samo bez veze dramatiziraju stvari, Šiptari ništa ne rade sami nego po nalogu i nagovoru Amerikanaca.
srpskom narodu zasto
radimo naopako ?
ne verujem da je iko glup
da ne razume tealnost.
Guest- Guest
mene nesto jedno cudi kod sulje..pa kako je mogao izjaviti ovakvu glupost 'srbija nije bila nikad u ovako teskoj situaciji'...a 1914,1941,1995,1999...cuo on za to...
2015-09-08
nevuksadinare wrote:dok pronađete vozda sa mudimapizzon wrote:dokle ce
da Y srbiju ?
nama treba vozd koji vise
voli srpski narod i ceni srbiju
od svojih licnih pol. stavova
i naklonosti stranama sveta.
Guest- Guest
ma da si suljo makar vojsku i policju izveo na granicu ili bar koji kilometar od granice..ma ni to suljo...kebote bog sta ce da te putin mlati kurcom po celu..pa i sam sebe..'pa kojem sam ja mlatimudanu uvalio oruzje bolje da sam ga darovao onom plemenu sentinelu koji ima muda strelama napasti indijsku mornaricu'
2015-09-08
Sve dok Amerika ne ode u kurac krasni.pizzon wrote:dokle ce
da Y srbiju ?
A dotle ćete se načekati.
Vama je najpametnije preseliti te Srbe sa Kosova, istjerati one Šipce iz tri južne općine, i prema Kosovu udariti totalnu blokadu i prekid svih veza. Sagraditi zid ako treba.
Onda totalno zabraniti bilo kakve kupnje nekretnina po Srbiji od strane Šiptara.
I nastaviti živjeti tako, fokusirati se na ekonomiju i jačanje oružanih snaga.
Gledao bih na sve načine normalizirati odnose sa okruženjem a posebno sa zemljama bivše SFRJ. A posebno bi prestao da ulazim u bespotrebne konflikte sa Hrvatskom.
A kad i AKO vam se poklope geostrateške i geopolitičke okolnosti, onda popričati sa Šipcima.
To je ono što bih ja uradio da sam na vašem mjestu. Ali vi to ne možete, vi jednostavno ne možete da ne zakuhavate sa Hrvatima i da postavljate JAsenovac i endehaziju kao top prioritet u tim odnosima.
2015-09-24
Zasto Srbi nemaju mooda za gerilske ratove??..ono,vlast neoficijelno potrpa narodu oruzje i municiju u ruke i kaze...sto radite mi ne vidimo...jel..pa opleti i po Šjipcima i po onim tamo americkim placenicima...Kostat ce puno u krvi,ali nema Slobode bez krvi..jel...
Guest- Guest
meni na koncu opet najvise zao stanojka..covek mora opet vratiti cokule u ormar a izvadit kanapce i loj
2015-09-08
koje gerislke ratove..pa vidis da suljo se boji vojsku izvesti makar blizu granice sa kosovom...a lažanski vec spreman napet ko strela lezi na polozaju kod crkve u sremskoj kamenicipismejker wrote:Zasto Srbi nemaju mooda za gerilske ratove??..ono,vlast neoficijelno potrpa narodu oruzje i municiju u ruke i kaze...sto radite mi ne vidimo...jel..pa opleti i po Šjipcima i po onim tamo americkim placenicima...Kostat ce puno u krvi,ali nema Slobode bez krvi..jel...
2015-09-08
MA ne mogu to uraditi nije tu stvar u mudima.pismejker wrote:Zasto Srbi nemaju mooda za gerilske ratove??..ono,vlast neoficijelno potrpa narodu oruzje i municiju u ruke i kaze...sto radite mi ne vidimo...jel..pa opleti i po Šjipcima i po onim tamo americkim placenicima...Kostat ce puno u krvi,ali nema Slobode bez krvi..jel...
Opet kažem, Šipci ništa n e rade na svoju ruku. Ovo je sve američka osveta Srbiji za nepriznavanje Kosova i za odbijanje raskida sa Rusijom i Kinom.
Americi kosovo i Šipci sluše kao faktor destabilizacije u regiji jer to njima treba da vladaju situacijom. A Šipci su im skoro savršen alat za to.
Mislim da će dugoročno Albanci platiti veliku cijenu ali za sada dobro sluše svrsi.
Srbija jako griješi u političkoj strategiji.
2015-09-24
..inace ovo je realno losa poruka i za srbe u bh-a..ako nisu u stanju sa sipcima izaci na kraj sto imaju onda suljo i ekipa pokusavat nesto u svezi bosne...dodatno ovim su nasiljilji kurcice i sarajevu..eno vidim na bh-a portalima mujici cvjetaju
2015-09-08
Cvjetaju na svojih 23%.vuksadinare wrote:..inace ovo je realno losa poruka i za srbe u bh-a..ako nisu u stanju sa sipcima izaci na kraj sto imaju onda suljo i ekipa pokusavat nesto u svezi bosne...dodatno ovim su nasiljilji kurcice i sarajevu..eno vidim na bh-a portalima mujici cvjetaju
2015-09-24
Zanimljiv komentar na telegrafu.rs
Srbija je pokazala da ne sme pisnuti,da ne sme preduzeti nikakve mere,a o zastiti gradjana da ne govorim.Gotovi smo.
Srbija je pokazala da ne sme pisnuti,da ne sme preduzeti nikakve mere,a o zastiti gradjana da ne govorim.Gotovi smo.
2015-09-08
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ujka: Dragi moj Čedo, brate moj...
» Prc Milojko :D
» Hase prc Milojko
» ISRAEL
» Milojko Pantić:Gotovi smo!
» Prc Milojko :D
» Hase prc Milojko
» ISRAEL