Da remiziramo...
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Da remiziramo...
Rujan može biti gadan u državama koje su imale strogu karantenu... Ili ako državljani nisu bili u Dalmaciji na ljetovanju...michaellcmacha wrote:Rujan će biti šokantan jer će biti uvertira u raspade pojedinih zdravstvenih sustava... Imam neki filing da bi Indija mogla eksplodirati i da bi od nje mogao krenuti ršum...veber wrote:kolega ja se sjećam. sulji sam rekao da će udar biti krajem rujna.michaellcmacha wrote:Sjetim se kako je Ero kad sam rekao da će početkom rujna biti 25 milijuna pitao kojom računicom... Aj da ponovim do kraja godine oboljelih preko 50 milijuna, a umrlih oko 2,2 milijuna...
safet je kuvertirao, kaj go to značilo.
Ja ne znam koji vam je... Priča se ispuhala, korona je od baba roge postala prehlada s kojom ćemo živjeti, a švedski model koji starcima daje opijum da umru i pušta ih niz kanalizaciju postao je odjednom model za cijeli svijet...
Na kraju će, još je rano, svi preuzet bjeloruski model...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ti ne znaš korjen iz dva, ne znaš ni treču nepoznanicu, daj objasni kaj je šranciger?, ne koristim drveni metar već laser. s kojeg prebaciš na pc.Eroo wrote:Kosnik, klopu i safeta si zaboravio naglasit...da sad šracinger i drveni metar u zadnjem džepu i ne spominjem.veber wrote:čekamo sulju da kuvertira. pravi se bedast i ignorira vlastite upise.
ja sam safetu napisao u lipnju da nas čeka pick point u rujnu.
safet je kuvertirao što god to značilo.
ali ti ne koristiš računalo osim kada tipkaš za službu.
2014-12-30
ma ja velim da je safet stavio 25€ u kuvertu, a ta nominacija ne postoji. da je barem stavio 20mutava baštarda wrote:Rujan može biti gadan u državama koje su imale strogu karantenu... Ili ako državljani nisu bili u Dalmaciji na ljetovanju...michaellcmacha wrote:Rujan će biti šokantan jer će biti uvertira u raspade pojedinih zdravstvenih sustava... Imam neki filing da bi Indija mogla eksplodirati i da bi od nje mogao krenuti ršum...veber wrote:kolega ja se sjećam. sulji sam rekao da će udar biti krajem rujna.michaellcmacha wrote:Sjetim se kako je Ero kad sam rekao da će početkom rujna biti 25 milijuna pitao kojom računicom... Aj da ponovim do kraja godine oboljelih preko 50 milijuna, a umrlih oko 2,2 milijuna...
safet je kuvertirao, kaj go to značilo.
Ja ne znam koji vam je... Priča se ispuhala, korona je od baba roge postala prehlada s kojom ćemo živjeti, a švedski model koji starcima daje opijum da umru i pušta ih niz kanalizaciju postao je odjednom model za cijeli svijet...
Na kraju će, još je rano, svi preuzet bjeloruski model...
2014-12-30
Ra wrote:Još remizirate?
https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/
Ne treba ići u Kinu Bergamo je tu, u komšiluku.
Tu vam je sva mudrost kad je korona virus u pitanju.
I usput, Bergamo provincija ima tek 1,12 milijuna stanovnika,
što će reći oko 3.7x je manji od HR.
PS: Bože nas sačuvaj od nesposobnih, a marljivih ljudi.
Danas opći pad novozaraženih na +146.
Značajan pad i u Slitu na +31 i u Zagrebu na +46.
U zadru +22...Epi još uvijek slavi dobru sezonu.
Pad broja aktivnih slučajeva na 2,649 slučajeva.
Zapadna i Istočna Hercegovina corona-free.
Zanimljivo...a onoliki turizam u Neumu.
Turistični radnici su se očigledno znali zaštiti.
Mate, Jure i Ante dezinficijense koriste samo oralno...Eroo wrote:Zapadna i Istočna Hercegovina corona-free.
"... Najjači su mi ovi šta sad plaču jer je ograničilo rad njihovim omiljenim wine&dineovima, lounge barovima, finger-food restAČima, sushi&shrimpovima, yoga centrima, fitnessima, crossfitevima i ostalim čudima zapada.
Zanimljivo kako ništa nisu naučili od Imoćana, Drnišana i Sinjana jer naše gostjon'ce i zogovi za balote uredno operiraju, a ima i razlog zašto.
Prva stvar, vlaj Mate može imat temperaturu veću od broja cipela, kašljat toliko jako da ga čuju s druge strane granice i iz pluća izbacivat mješavinu mazuta i kaučuka - ali taj ti u doktora neće.
Pravi vlaj bi i sidu prileža u tri dana, a di neće ovaj neki kovid. A ako Matu kojim slučajem baš ono obori da ne može do 10 ujutro posjeći hektar državne šume (tj. prije nego se lugar vrati s kave na posao), tek tada će ga zabrinuta rodbina odvuć do grada u dotura.
Kad su ga već na silu dovukli tamo i ustanovili da ima kovid, nema šanse da pravi vlaj Mate utopi ekipu.
Zna on dobro da će ga dežurni "pedijemiolog" pitat dva pitanja:
1. Di si bija zadnjih pet dana?
2. S kim si bija zadnjih pet dana?
"NISAM BIJA NIGDI I NISAM BIJA SU NIKIM" - lakonski će kratko odgovorit vlaj, znajući da ne smije ispast papak i utopit cilu ekipu iz gost'jone i sa balota, jerbo kakva bi sramota bila da Capak zbog njega zatvori jedina dva mista seoske razbibrige.
Ima i još jedan razlog, fala Bogu - uredno je Mate ženi svaki dan govorija da iza posla ide otuć faturetu ili nalit rodijaku Stipi zero zida i ploču za garažu, a u biti su rodijak Stipe i on svaki dan nalivali glavu i ostavljali dnevnicu na kartama i balotama.
I baš zbog toga čitate dnevne izvještaje koji glase otprilike ovako - Runovići jedan zaražen, Grubine jedan, Košute jedan, Zmijavci jedan, Hrvace jedan...
Nijedan brajo nije cinka di je bija ni s kim je bija, pa onaj jadni "pedijemiolog" nema koga ni testirat niti išta zatvarat.
A šta rade fina splitska gospoda? Malo se dama zakašljuca i ima temperaturu 37.1 pa se odma ide testirat. Normalno, ispadne da je pozitivna iako joj praktički nije ništa, ali zna ona zašto je došla.
Uljudna doktorica epidemiologije pita gospođu s kim je sve bila, a ova nabroji sve žive koje ima na fejsu posebno naglašavajući imena profesora, doktora, direktora gradskih firmi, voditeljica s radija i tako dalje - čisto da se pohvali kakve ona sve face u ovom gradu poznaje.
Pravi cirkus zapravo nastaje kad je epidemiologinja pita DI JE sve bila.
Asti cirkusa, naša sredovječna pokondirena tikva je dočekala svojih pet minuta slave. "Sushi bar, wine&dine&swine, lounge-slow food, soup-bar, cocktail club, sat Yoge, crossfit, fitness i tako dalje", nabraja gospođa sva ta fensi imena puna ponosa i sreće jer će konačno i u službenom dokumentu, na kojem je udaren državni pečat, pisat di je sve ona bila i s kakvom kremom se druži.
I na kraju, kad vam epidemiolozi sve živo pozatvaraju, čudom ćete se čudit kako je došlo do toga i krivit jadnog Capaka.
Mi ćemo, s druge strane, udarat po gemištu u seoskoj gostioni i bacit na balote s okladom u janjca. Moji večerašnji favoriti su Mate i Stipe, kažu da je kovid ka doping, a računaju da će im i suparnici zero popustit jer su junački otrpili ispitivanje dektive, tj. dotura pedijemijologa.
P.S. - Ne cinkavajte doturima di su Mate i Stipe.
Tko izda.. "
joso karta s mojom šogoricom, ja s kolegicom. veli ona, kaj da pokažem 4 deve ili da idu lišo? oni su imali 20 do kralja.mutava baštarda wrote:Mate, Jure i Ante dezinficijense koriste samo oralno...Eroo wrote:Zapadna i Istočna Hercegovina corona-free.
"... Najjači su mi ovi šta sad plaču jer je ograničilo rad njihovim omiljenim wine&dineovima, lounge barovima, finger-food restAČima, sushi&shrimpovima, yoga centrima, fitnessima, crossfitevima i ostalim čudima zapada.
Zanimljivo kako ništa nisu naučili od Imoćana, Drnišana i Sinjana jer naše gostjon'ce i zogovi za balote uredno operiraju, a ima i razlog zašto.
Prva stvar, vlaj Mate može imat temperaturu veću od broja cipela, kašljat toliko jako da ga čuju s druge strane granice i iz pluća izbacivat mješavinu mazuta i kaučuka - ali taj ti u doktora neće.
Pravi vlaj bi i sidu prileža u tri dana, a di neće ovaj neki kovid. A ako Matu kojim slučajem baš ono obori da ne može do 10 ujutro posjeći hektar državne šume (tj. prije nego se lugar vrati s kave na posao), tek tada će ga zabrinuta rodbina odvuć do grada u dotura.
Kad su ga već na silu dovukli tamo i ustanovili da ima kovid, nema šanse da pravi vlaj Mate utopi ekipu.
"NISAM BIJA NIGDI I NISAM BIJA SU NIKIM" - lakonski će kratko odgovorit vlaj, znajući da ne smije ispast papak i utopit cilu ekipu iz gost'jone i sa balota, jerbo kakva bi sramota bila da Capak zbog njega zatvori jedina dva mista seoske razbibrige.
Ima i još jedan razlog, fala Bogu - uredno je Mate ženi svaki dan govorija da iza posla ide otuć faturetu ili nalit rodijaku Stipi zero zida i ploču za garažu, a u biti su rodijak Stipe i on svaki dan nalivali glavu i ostavljali dnevnicu na kartama i balotama.
I baš zbog toga čitate dnevne izvještaje koji glase otprilike ovako - Runovići jedan zaražen, Grubine jedan, Košute jedan, Zmijavci jedan, Hrvace jedan...
Nijedan brajo nije cinka di je bija ni s kim je bija, pa onaj jadni "pedijemiolog" nema koga ni testirat niti išta zatvarat.
A šta rade fina splitska gospoda? Malo se dama zakašljuca i ima temperaturu 37.1 pa se odma ide testirat. Normalno, ispadne da je pozitivna iako joj praktički nije ništa, ali zna ona zašto je došla.
Uljudna doktorica epidemiologije pita gospođu s kim je sve bila, a ova nabroji sve žive koje ima na fejsu posebno naglašavajući imena profesora, doktora, direktora gradskih firmi, voditeljica s radija i tako dalje - čisto da se pohvali kakve ona sve face u ovom gradu poznaje.
Asti cirkusa, naša sredovječna pokondirena tikva je dočekala svojih pet minuta slave. "Sushi bar, wine&dine&swine, lounge-slow food, soup-bar, cocktail club, sat Yoge, crossfit, fitness i tako dalje", nabraja gospođa sva ta fensi imena puna ponosa i sreće jer će konačno i u službenom dokumentu, na kojem je udaren državni pečat, pisat di je sve ona bila i s kakvom kremom se druži.
I na kraju, kad vam epidemiolozi sve živo pozatvaraju, čudom ćete se čudit kako je došlo do toga i krivit jadnog Capaka.
Mi ćemo, s druge strane, udarat po gemištu u seoskoj gostioni i bacit na balote s okladom u janjca. Moji večerašnji favoriti su Mate i Stipe, kažu da je kovid ka doping, a računaju da će im i suparnici zero popustit jer su junački otrpili ispitivanje dektive, tj. dotura pedijemijologa.
Tko izda.. "
onda čuješ od jose; jebatiisusmetr da ti jeba ja nemrem dečka naći a ti četiri deve imaš.
onda smo ukinuli zvanja, samo bela.
ali desi se, jebatisusmater da ti jeba i cenera imaš.
2014-12-30
kasnije smo mu rekli da je super imati dečka, ali bi ga mogli u imockom malo klepit. bolje da babe traži.
2014-12-30
A unda 'ko živ 'ko mrtav.Čovik mora od nečega umrit.mutava baštarda wrote:Mate, Jure i Ante dezinficijense koriste samo oralno...Eroo wrote:Zapadna i Istočna Hercegovina corona-free.
Tko izda.. "
"Bolje jedno vruće pivo, nego četri ladnaveber wrote:kasnije smo mu rekli da je super imati dečka, ali bi ga mogli u imockom malo klepit. bolje da babe traži.
Bolje stara baba, nego djeva bajna....
Ne vjerujete stožeru ni političaruma"
joso je životopisan lik.mutava baštarda wrote:"Bolje jedno vruće pivo, nego četri ladnaveber wrote:kasnije smo mu rekli da je super imati dečka, ali bi ga mogli u imockom malo klepit. bolje da babe traži.
Bolje stara baba, nego djeva bajna....
Ne vjerujete stožeru ni političaruma"
sere ko i ti poeziju.
ali nemre gubit u beli. ne da nemre nego ne voli.
poludi kada otvorim karte. isus i gospa se stiltaju
jednom sam ga pitao kako se to napiješ gospine krvi?
zaštekao je. zamisli scenu tri karte ima svatko i ja ga to pitam.
onda softver zakaže i čuješ jebatiisusmaterdatijebagospinekrvisenapijem.
2014-12-30
Eroo wrote:Danas opći pad novozaraženih na +146.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
jednom skočila fibra s 37.3, na 37,8... Čekamo javljanje stožera oće li mu spuštati fibru...AssadNaPodmornici wrote:i koliko danas hrvata ima prehladu?
Badnjak će uskoro, spustite još te brojke zaraženih. Barem na prosjek HR....što će reći +15/dan.mutava baštarda wrote:jednom skočila fibra s 37.3, na 37,8... Čekamo javljanje stožera oće li mu spuštati fibru...AssadNaPodmornici wrote:i koliko danas hrvata ima prehladu?
možda safet opet izvadi kuvertu.AssadNaPodmornici wrote:i koliko danas hrvata ima prehladu?
garant s 48mim hanibalusom nestane korona.
tko je reko?
safet je reko.
ali ima prosera na preko 200 stranica
šerif mubarak oslo hajli salasi rahmetli jovan i tito partija se kličem bosanac.
2014-12-30
Jebiga, nismo svi polagali za kv zavarivače kao ti.veber wrote:ti ne znaš korjen iz dva, ne znaš ni treču nepoznanicu, daj objasni kaj je šranciger?, ne koristim drveni metar već laser. s kojeg prebaciš na pc.Eroo wrote:Kosnik, klopu i safeta si zaboravio naglasit...da sad šracinger i drveni metar u zadnjem džepu i ne spominjem.veber wrote:čekamo sulju da kuvertira. pravi se bedast i ignorira vlastite upise.
ja sam safetu napisao u lipnju da nas čeka pick point u rujnu.
safet je kuvertirao što god to značilo.
ali ti ne koristiš računalo osim kada tipkaš za službu.
Ne sjećam se da bi bio neki poseban problem s trećom nepoznanicom ...
U Gaussovoj metodi eliminacije se ne spominje...treća ili enta, svejedno je.
šta fali meštrima. u RH meštri zarađuju bolje od inžinjera, i to često sa faturetama meštri izlaze mjesečno sa duplo više para nego inžinjeri, (kojih ima na lopate trenutno) , a ruganje sa meštrima ovdje
Ne rugam se ja s meštrima, oni su zlata vrijedni.AssadNaPodmornici wrote:šta fali meštrima. u RH meštri zarađuju bolje od inžinjera, i to često sa faturetama meštri izlaze mjesečno sa duplo više para nego inžinjeri, (kojih ima na lopate trenutno) , a ruganje sa meštrima ovdje
Problem nastane kad se počmu raspravljati o stvarima koje ne poznaju.
Posebno mi idu na qratz oni koji se hvale kako je on "tako radio u Njemačkoj"
i pokušava izigravati projekt. Onaj "meštar" gore spominje "drugi korjen i treću nepoznanicu"...niđe veze s vezom.
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Page 38 of 50