Da remiziramo...
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Da remiziramo...
Oboljelih i umrlih će biti, testirao netestirao.Njih se ne povećava niti smanjuje zbog toga.Pirate wrote:Boli nas dupe, smanjit cemo testiranja i bit ce manje zarazenih. Vjerodostojno.
Testiranje nije lijek, jebote...
Last edited by Eroo on Wed 12 Aug - 8:38; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Prošvercaj vakcinu iz Rusije pa si miran...Eroo wrote:Zašto ja? Zaustavite stožer!michaellcmacha wrote:al ga ti ero lupetaš.... :)
Ja čekam tu jebenu Koronu da me više pogodi dok prštim imunitetom
Starce pustiš nizvodu i riješio si problem.mutava baštarda wrote:Prošvercaj vakcinu iz Rusije pa si miran...Eroo wrote:Zašto ja? Zaustavite stožer!michaellcmacha wrote:al ga ti ero lupetaš.... :)
Vidim ja da ti slabo kuzis sarkazam, steta :)Eroo wrote:Oboljelih i umrlih će biti, testirao netestirao.Njih se ne povećava niti smanjuje zbog toga.Pirate wrote:Boli nas dupe, smanjit cemo testiranja i bit ce manje zarazenih. Vjerodostojno.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
ali je modus kako manipulirati sa brojevimaEroo wrote:Oboljelih i umrlih će biti, testirao netestirao.Njih se ne povećava niti smanjuje zbog toga.Pirate wrote:Boli nas dupe, smanjit cemo testiranja i bit ce manje zarazenih. Vjerodostojno.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ali je modus kako manipulirati sa brojevimaEroo wrote:Oboljelih i umrlih će biti, testirao netestirao.Njih se ne povećava niti smanjuje zbog toga.Pirate wrote:Boli nas dupe, smanjit cemo testiranja i bit ce manje zarazenih. Vjerodostojno.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Onaj tko misli da su mu starci ugroženi, ima vakcinaEroo wrote:Starce pustiš nizvodu i riješio si problem.mutava baštarda wrote:Prošvercaj vakcinu iz Rusije pa si miran...Eroo wrote:Zašto ja? Zaustavite stožer!michaellcmacha wrote:al ga ti ero lupetaš.... :)
Zaigrati će ruski rulet
Najprije Srbi, pa tje da vidime...Idemo na sigurno.mutava baštarda wrote:Onaj tko misli da su mu starci ugroženi, ima vakcinaEroo wrote:Starce pustiš nizvodu i riješio si problem.mutava baštarda wrote:Prošvercaj vakcinu iz Rusije pa si miran...Eroo wrote:Zašto ja? Zaustavite stožer!michaellcmacha wrote:al ga ti ero lupetaš.... :)
Zaigrati će ruski rulet
Mogli bi uvoziti vakcinisane Srbe sezonce da nam rade u ugostiteljstvu, a naše radnike staviti na sigurno u izolaciju...Eroo wrote:Najprije Srbi, pa tje da vidime...Idemo na sigurno.mutava baštarda wrote:Onaj tko misli da su mu starci ugroženi, ima vakcinaEroo wrote:Starce pustiš nizvodu i riješio si problem.mutava baštarda wrote:Prošvercaj vakcinu iz Rusije pa si miran...Eroo wrote:
Zašto ja? Zaustavite stožer!
Zaigrati će ruski rulet
S oboljelima i preminulima se ne može manipulirati.michaellcmacha wrote:ali je modus kako manipulirati sa brojevimaEroo wrote:Oboljelih i umrlih će biti, testirao netestirao.Njih se ne povećava niti smanjuje zbog toga.Pirate wrote:Boli nas dupe, smanjit cemo testiranja i bit ce manje zarazenih. Vjerodostojno.
Te brojke su takve kakve jesu, a sve ostalo je manje bitno.
https://www.worldometers.info/coronavirus/michaellcmacha wrote:ali je modus kako manipulirati sa brojevimaEroo wrote:Oboljelih i umrlih će biti, testirao netestirao.Njih se ne povećava niti smanjuje zbog toga.Pirate wrote:Boli nas dupe, smanjit cemo testiranja i bit ce manje zarazenih. Vjerodostojno.
Najednostavnije je ako broj aktivnih podijeliš sa sto dobit ćeš približan broj oboljelih na respiratoru.
To je negdje oko 1%, a u stvarnosti se taj broj može kretati od 0.5 do 2%, ovisno o tome koliko
su bili zaštićeni starački domovi i općenito o kvaliteti javnog zdravstva.
Tamo gdje u podacima stoji N/A ili prazno, odmah znaš koliko je sati.
Razlika od "+1" se stalno vuče u podacima...Eroo wrote:S današnjim danom Hr ima 14 dnevnu učestalost 19.9(-26%).
Granica je 20, što ćznači 14 dnevnu kumulativu od +821 zaražen.
Hoće li države odlučiti da im turisti na povratku kući moraju
u karantenu ja to ne znam...Često je automatizirano.
Danas (12.08.) vam broj novozaraženih ne bi smio biti veći od +81.
Poslije toga vam slijedi još jedan osjetljiv dan, a nakon njega
(5-6 dana nakon 1.8.) ulazite u zonu s manjim brojem zaraženih,
kad se lakše diše. 14 dnevna kumulativa se započinje smanjivati
sljedećih 5-6 dana.
Ovo dolje se odnosi na jučerašnji dan, danas ste bliže 21. Idem preračunat.
14 dnevna učestalost 21.4/100,000 stanovnika, smanjenje u odnsu na prethodnih 14 dana -16.5%.Eroo wrote:
Ovo dolje se odnosi na jučerašnji dan, danas ste bliže 21. Idem preračunat.
Matematičko modeliranje: Projekcija za duže razdoblje!
Matematičkim putem je moguće predvidjeti donju i gornju granicu (u zagradi!),
koje imaju 95% vjerojatnosti da se neće dogoditi. Vjerojatnost stvarnog događanja
je između 30 i 70%.
Zadnji red prikazuje vjerojatnost događaja ako bi se pridržavali svih propisanih mjera.
Matematičkim putem je moguće predvidjeti donju i gornju granicu (u zagradi!),
koje imaju 95% vjerojatnosti da se neće dogoditi. Vjerojatnost stvarnog događanja
je između 30 i 70%.
Zadnji red prikazuje vjerojatnost događaja ako bi se pridržavali svih propisanih mjera.
Projekcija potrebnih Jedinica za itezivnu njegu, u odnosu na raspololožljivi broj.
Kako vidimo niti u najgorem scenariju ne bi bili iskorišteni postojeći kapaciteti
više od cca 11%. Sad je jasnije zašto je smrtnost u HR toliko niska.
Kako vidimo niti u najgorem scenariju ne bi bili iskorišteni postojeći kapaciteti
više od cca 11%. Sad je jasnije zašto je smrtnost u HR toliko niska.
PS:
Jedna Švedska ima upola manje ICU na raspolaganju. Zato i jesu treći na svijetu po smrtnosti od COVID-19.
Nisu bili u stanju nuditi kvalitetnu (ako uopće) uslugu oboljelim.
Jedna Švedska ima upola manje ICU na raspolaganju. Zato i jesu treći na svijetu po smrtnosti od COVID-19.
poznato je da je naš zdravstveni sustav najbolji u Evropi...Eroo wrote:PS:
Javno udravstvo vam je svakako među najboljima. Rang lista vas svrstava zasigurno među 30 najboljih na svijetu.mutava baštarda wrote:poznato je da je naš zdravstveni sustav najbolji u Evropi...Eroo wrote:PS:
Slovenski je, na primjer, na 13. mjestu. Čak i srpsko dosta visoko kotira. Mene to uopće nije iznenadilo.
180 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 115 osoba
U protekla 24 sata zabilježeno je 180 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 811. Među njima je 115 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 10 pacijenata. U protekla 24 sata testirana je 1.201 osoba.
14 dnevna učestalost +23.9/100,000 stanovnika, smanjenje(još uvijek) u odnsu na prethodnih 14 dana -5.9%.
opet panika...cudnog li naroda....nama treba rat svakih 5 do 10 godina da sjebemo paniku i ocvrstimo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50