ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 10 Empty Re: Da remiziramo...

Post by Guest Wed 29 Jul - 21:52

Hektorović wrote:
Noor wrote:
Eroo wrote:
Noor wrote:
Eroo wrote:Je li ovo naznaka za novi "Bergamo"?

Da remiziramo... - Page 10 1-2
Ero, ti to pratiš...postoji li podatak koliko je u stvari ljudi pomrlo u Italiji ove godine, a koliko ih pomre inače...pa da vidimo na bazi 6 mjeseci koji su to brojevi
Mislim da sam baš na ovoj temi postavio dijagrame na kojima se vidi upravo to što pitaš.
Valjda se radi o oxfordskim istraživanjima za više država.  Najprije se na horizontalu  i
vertikalu nanese umrljivost tijekom 5 godina, onda se na statistički prosjek nanesu umrli
u ovoj godini do sada. Za sada se u izabranim državama iskazuje povećanje od 40 do 60%.
U Lombardiji cca 200%, a u provinciji Bergamo samo u mjesecu travnju 590%.
strahota!
hvala :)

Bergamo je u biti što se dogodi kad Korona krene u pohod.

BiH je na putu da bude Lombardija. A u BiH su vlasti sada totalno paralizirane, nitko ne zna što je činiti, stuka očajava jer scenarij koji se odvija je gori od loših projekcija... dosta lokalnih vlasti ignorira upute stožera Ministarstva Zdravstva (ima toga što su stožer uglavnom Hrvati).

kolaps sistema, kao u Beogradu i Novom Pazaru pre 3 nedelje.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 29 Jul - 22:02

Brat Brale wrote:

da, da. nažalost imam nekoliko prijatelja lekara u KC, a jedan od njih je šef jednog od timova u covid centru. npr. ako jave da je u Srbiji u prethodna 24 časa umrlo petoro ljudi, samo u KC Niš je umrlo 15. pre neki dan je bio rekord 26 umrlih za 24 časa. doduše, nisu svi ti umrli ljudi iz niša jer KC niš pokriva teritoriju od 2.5 miliona ljudi, sve južnije od kragujevca do makedonske i bugarske granice plus kosovo, ali da ga lažu-lažu ga na angro. trenutno vranje najviše strada i sa brojem zaraženih i sa brojem umrlih.

a za ovog tvog radnika-taki smo ti mi, meraklije-ljudi velikog srca.  king
Pa ljudi, neka liječnici traže pomoć od EU kolega i institucija, da dobijete dobre testove, kvalitetnu opremu, tu su Liječnici bez granica...

Može se zaobići i stožer i vlast, otelo se kontroli, oni ne znaju što bi, osim smanjivali brojke. Pa nije ovo 1623. da možeš sakriti na desetine mrtvih za jednu regiju u Srbiji.

Neka liječnici i građani izravno zatraže pomoć, drugo ne vidim, ovo će ići samo na gore dok se krivulja prirodno ne izravna.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Wed 29 Jul - 22:06

https://www.facebook.com/LekaMusliuEntertainment2/videos/283626956403387/

Da remiziramo... - Page 10 1f602

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Wed 29 Jul - 22:09

mobiu$ wrote:
Brat Brale wrote:

da, da. nažalost imam nekoliko prijatelja lekara u KC, a jedan od njih je šef jednog od timova u covid centru. npr. ako jave da je u Srbiji u prethodna 24 časa umrlo petoro ljudi, samo u KC Niš je umrlo 15. pre neki dan je bio rekord 26 umrlih za 24 časa. doduše, nisu svi ti umrli ljudi iz niša jer KC niš pokriva teritoriju od 2.5 miliona ljudi, sve južnije od kragujevca do makedonske i bugarske granice plus kosovo, ali da ga lažu-lažu ga na angro. trenutno vranje najviše strada i sa brojem zaraženih i sa brojem umrlih.

Pa ljudi, neka liječnici traže pomoć od EU kolega i institucija, da dobijete dobre testove, kvalitetnu opremu, tu su Liječnici bez granica...

Može se zaobići i stožer i vlast, otelo se kontroli, oni ne znaju što bi, osim smanjivali brojke. Pa nije ovo 1623. da možeš sakriti na desetine mrtvih za jednu regiju u Srbiji.

Neka liječnici i građani izravno zatraže pomoć, drugo ne vidim, ovo će ići samo na gore dok se krivulja prirodno ne izravna.

pobunili su se i referentni sindikati medicinara, a i proglas počeo da se potpisuje od strane lekara. trenutno je preko 2.800 lekara potpisalo proglas za smenu kriznog štaba i reorganizaciju borbe protiv COVID-a. Situacija se krajem maja zaista stabilizovala i bilo bi sve kako treba da kreten nije po svaku cenu hteo da održi izbore. Proglasila se ,,pobeda'' nad coronom, otvorile se diskoteke, kafane, dozvolila se publika na utkamicama, predizborni skupovi, sami izbori, što je sve dovelo da COVID opet udari da je EU poslala kao ispomoć 200 lekara. 

Shvatam da u početku nisi mogao da se boriš kako treba, jer niti je bilo opreme, niti ima dovoljno kreveta, respiratora itd. (jbg, i mnogim jačim zemljama je pukao zdravstveni sistem, a neće srbiji), ali jebem mu mater-ako si u kriznom štabu, pobuni se protiv naglog ukidanja mera. Ali jbg, ovde je ovaj radikalski sociopata sve podredio rejtingu, pa makar svi crkli.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pizzon Wed 29 Jul - 22:44

Polako
kc nis pokriva skoro polovinu c.srbije
plus, kosovo
taj podatak je verovatno tacan
u samom gradu stanje je bolje
nego u bg ili ns, neuporedivo
pizzon
pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by Guest Wed 29 Jul - 22:50

Brat Brale wrote:

pobunili su se i referentni sindikati medicinara, a i proglas počeo da se potpisuje od strane lekara. trenutno je preko 2.800 lekara potpisalo proglas za smenu kriznog štaba i reorganizaciju borbe protiv COVID-a. Situacija se krajem maja zaista stabilizovala i bilo bi sve kako treba da kreten nije po svaku cenu hteo da održi izbore. Proglasila se ,,pobeda'' nad coronom, otvorile se diskoteke, kafane, dozvolila se publika na utkamicama, predizborni skupovi, sami izbori, što je sve dovelo da COVID opet udari da je EU poslala kao ispomoć 200 lekara. 

Shvatam da u početku nisi mogao da se boriš kako treba, jer niti je bilo opreme, niti ima dovoljno kreveta, respiratora itd. (jbg, i mnogim jačim zemljama je pukao zdravstveni sistem, a neće srbiji), ali jebem mu mater-ako si u kriznom štabu, pobuni se protiv naglog ukidanja mera. Ali jbg, ovde je ovaj radikalski sociopata sve podredio rejtingu, pa makar svi crkli.
Kad jednom nešto napraviš, slijedeći puta je samo lakše.

Slagao je svoj narod još u Glini 1995. Jednom kada je probio tu barijeru, da nije on tu da služi narodu, nego je narod tu da služi njemu, pa, ako i treba, gadno nastrada, onda ga je to dalje definiralo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Wed 29 Jul - 23:05

MaximusDecimusMiridije wrote:To je u nas davno otišlo u 3pm. Potpuno hebeno nenormalno. Nema mi veće muke nego kad me netko u svatove zove, znam ja hoće proslaviti i sve to, ali zar nije ugodnije svima da ja pošaljem lijepo poklon i zahvalim se i oni em uštedili em ih počastio ja. A meni muka manje na pameti.

Doduše ja sam imao mišljenje da većina ljudi ne voli pireve, ali zapravo ima fin broj ljudi koji stvarno uživaju u tome svemu. Ja se jedino rižotu veselim u tome čitavom cirkusu, ajde i lešadi  :D
safet se fali, kak bi bio kao nekaj.
u novom mestu.
radiš feštu za ljude koji su ti uži krug, ne za čobana iz makedonije ili safeta od novog mesta.

lik skompleksiran čefurstvom i odbijanjem društva.

ako nekaj mrzim su bosanske svadbe.

jebga, saft se pogubio u životu.

ne bi se ni javljao, ali dok se kokoši spreme....

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 29 Jul - 23:32

Noor wrote:https://www.facebook.com/LekaMusliuEntertainment2/videos/283626956403387/

=AZVvNtXJWiTFlyO_vYqavmFMTgtxOq3-B67Z3xGrhnfEEg6m2f4HEUJj3yCLax5zQQvzvIelPCEdmskGG6DnLIS9Umz4D069ND0wtzYY1kslPiLq-XDc0bvI6Gv3kj1blr5SdEmyBSAJar1VpUuEYxutC5mMxC5YWnjdhTKdxXRb7g&__tn__=R]Srdjan Kotur

Ne ocenjuje se propast nego prirast. Objasnite mu.

=AZVvNtXJWiTFlyO_vYqavmFMTgtxOq3-B67Z3xGrhnfEEg6m2f4HEUJj3yCLax5zQQvzvIelPCEdmskGG6DnLIS9Umz4D069ND0wtzYY1kslPiLq-XDc0bvI6Gv3kj1blr5SdEmyBSAJar1VpUuEYxutC5mMxC5YWnjdhTKdxXRb7g&__tn__=R]Zoran Ristic

Немаш ти уста смрдино већ на шупак баљезгаш, нећемо вређати пицу јер је то нешто лепо а ти си у дупе направљен.

pizzon malo sapleće jezik

=AZVvNtXJWiTFlyO_vYqavmFMTgtxOq3-B67Z3xGrhnfEEg6m2f4HEUJj3yCLax5zQQvzvIelPCEdmskGG6DnLIS9Umz4D069ND0wtzYY1kslPiLq-XDc0bvI6Gv3kj1blr5SdEmyBSAJar1VpUuEYxutC5mMxC5YWnjdhTKdxXRb7g&__tn__=R]ptavi prrsednik fo ssda stodmo imali svi nptoziv jega su ssmo oni niz prosle vlade i nnihovi clanovi koji su krali i osiromasili stbiju n=AZVvNtXJWiTFlyO_vYqavmFMTgtxOq3-B67Z3xGrhnfEEg6m2f4HEUJj3yCLax5zQQvzvIelPCEdmskGG6DnLIS9Umz4D069ND0wtzYY1kslPiLq-XDc0bvI6Gv3kj1blr5SdEmyBSAJar1VpUuEYxutC5mMxC5YWnjdhTKdxXRb7g&__tn__=R]
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Wed 29 Jul - 23:49

Brat Brale wrote:
mobiu$ wrote:
Brat Brale wrote:

Pomoći ćemo vam da srušite Vucića, ali pod uvjetom da vam mi Hrvati postavimo slijedećeg predsjednika.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 30 Jul - 0:13

u stvari kad čovjek malo bolje sagleda cjelokupnu situaciju, za vas srbe bi najbolje bilo da mi reintegriramo cijelu srbiju, vi da se vratite na katoličanstvo, od nas bi dobili punu kulturnu autonomiju, mi bi vam pomogli u preuređenju crkava i manastira  da budu u rimokatoličkom štihu kako i priliči starom katoličkom narodu... predsednika si sami izaberite... može Dodu, kad se preseli u beligrad

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 30 Jul - 0:14

on je ionako "naš", bar po imetku oko dugog sela i božjakovine

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Thu 30 Jul - 0:16

michaellcmacha wrote:u stvari kad čovjek malo bolje sagleda cjelokupnu situaciju, za vas srbe bi najbolje bilo da mi reintegriramo cijelu srbiju, vi da se vratite na katoličanstvo, od nas bi dobili punu kulturnu autonomiju, mi bi vam pomogli u preuređenju crkava i manastira  da budu u rimokatoličkom štihu kako i priliči starom katoličkom narodu... predsednika si sami izaberite... može Dodu, kad se preseli u beligrad

Brat Brale se slaže, i ja isto, evo i ti, ali treba nas još.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 30 Jul - 2:20

mala je vjerojatnost da bi vi uspjeli ispuniti zadane uvjete.... ove za ulazak u EU da ispunite trebat će vam 50 godina

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 30 Jul - 5:40

Brat Brale wrote:
Eroo wrote:
Brat Brale wrote:
Eroo wrote:Da remiziramo... - Page 10 1-2

Komentar na Blic portalu:

15:04 29.07.2020
Nakon "zakrivljavanja" prave, sada zaravnjavamo krivu... Igrala se "struka"...

:D

sa brojkama iz srbije možeš slobodno bulju da obrišeš. to je sve šarena laža...
Pola pije pola šarcu daje...OJXAaaa... :)

https://javno.rs/analiza/korona-broj-umrlih-i-zarazenih-visestruko-veci-od-zvanicno-saopstenog

informacija koju sam čuo danas-KC niš od 01.07. do danas umrlo 153 ljudi od COVID19...

Evo sam pročitao članak o jednom primjeru mladog pacijenta s COVID-19, vozali su ga s kraja na kraj Srbije,
tako da  obitelj uopće nije znala gdje je. Nakon dužeg istraživanja (preko bolničkih šofera, vratara i sestara po bolnicama) doznali su da je u KC u BG.Kad su došli tamo rekli su im da je dečko stabilno. Kroz dva dana im donese policajac smrtovnicu da je umro.
Nepodpisanu i od doktora neovjerenu smrtnovnicu.Koliko ja mogu procijeniti situaciju Srbija je trenutno u fazi premorenosti zdravstva,
što je samo korak do urušavanja. Ljudi rade po 16 sati, bez odmora, odvojeni od obitelji mjesecima,,strah da se i sami mogu razboliti...

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 30 Jul - 5:50

U nekim državama (politika) nisu uopće razumjeli  situaciju u kojoj su se našli, a posebno ne epidemiološku. Virus se nije širio istovremeno u svim država, tako da su neke već bile skoro na izlasku iz epidemije. Naš premijer je to i službeno objavio, ali ga je struka ipak uvjerila da stvar nije tako jednostavna i zadržali smo neke ključne mere do danas. Ni danas ne možeš otići liječniku bez telefonske najave...Lijepo dođeš u određenu uru, vani je red s distancom, maske, dezinfekcija...I kad dođe na tebe red pozovu te. U čekaonici nema nikoga. I tako jedan po jedan. Ne pada na pamet nikome da bi se nešto bunio.

PS:
Ah, da, šta san tija reć...Opustili smo neke mjere kako bi olakšali pokretanje gospodarstva.
Bih je to učinio istovremeno, iako su im brojevi bili u porastu. U Srbiji su pobedili virus nakon
što su u jednom danu smanjili broj zaraženi za nekih 4,000+, a ostale dane su rezultate šišali
na ravnomjernu mjeru, da se je iz aviona vidilo da tu nešto ne štima...ne po broijevima dnevno
zaraženih i ne po brojevima umrlih.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 30 Jul - 6:06

Da remiziramo... - Page 10 1-2

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Noor Thu 30 Jul - 6:16

michaellcmacha wrote:
Noor wrote:https://www.facebook.com/LekaMusliuEntertainment2/videos/283626956403387/

=AZVvNtXJWiTFlyO_vYqavmFMTgtxOq3-B67Z3xGrhnfEEg6m2f4HEUJj3yCLax5zQQvzvIelPCEdmskGG6DnLIS9Umz4D069ND0wtzYY1kslPiLq-XDc0bvI6Gv3kj1blr5SdEmyBSAJar1VpUuEYxutC5mMxC5YWnjdhTKdxXRb7g&__tn__=R]Srdjan Kotur

Ne ocenjuje se propast nego prirast. Objasnite mu.

=AZVvNtXJWiTFlyO_vYqavmFMTgtxOq3-B67Z3xGrhnfEEg6m2f4HEUJj3yCLax5zQQvzvIelPCEdmskGG6DnLIS9Umz4D069ND0wtzYY1kslPiLq-XDc0bvI6Gv3kj1blr5SdEmyBSAJar1VpUuEYxutC5mMxC5YWnjdhTKdxXRb7g&__tn__=R]Zoran Ristic

Немаш ти уста смрдино већ на шупак баљезгаш, нећемо вређати пицу јер је то нешто лепо а ти си у дупе направљен.

pizzon malo sapleće jezik

=AZVvNtXJWiTFlyO_vYqavmFMTgtxOq3-B67Z3xGrhnfEEg6m2f4HEUJj3yCLax5zQQvzvIelPCEdmskGG6DnLIS9Umz4D069ND0wtzYY1kslPiLq-XDc0bvI6Gv3kj1blr5SdEmyBSAJar1VpUuEYxutC5mMxC5YWnjdhTKdxXRb7g&__tn__=R]ptavi prrsednik fo ssda stodmo imali svi nptoziv jega su ssmo oni niz prosle vlade i nnihovi clanovi koji su krali i osiromasili stbiju n=AZVvNtXJWiTFlyO_vYqavmFMTgtxOq3-B67Z3xGrhnfEEg6m2f4HEUJj3yCLax5zQQvzvIelPCEdmskGG6DnLIS9Umz4D069ND0wtzYY1kslPiLq-XDc0bvI6Gv3kj1blr5SdEmyBSAJar1VpUuEYxutC5mMxC5YWnjdhTKdxXRb7g&__tn__=R]
"u dupe napravljen" 😂

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 30 Jul - 6:19

Da remiziramo... - Page 10 1-3

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Noor Thu 30 Jul - 6:22

Ozdravili svi u jednom danu

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 30 Jul - 6:47

Postotak oboljelih je na respiratoru cca 1%  od trenutno ukupno  pozitivnih (prosječni podatak za svijet na Worldometers platformi).
HR:
Tako je u HR od 1% od 753 pozitivna = 7.53 = ~8 , a toliko ih trenutno imate na respiratorima.
SRB:
Trenutno aktivnih 10,287. 1% od toga je cca 103, što je daleko manje od broja oboljelih na respiratoru = 143!
Pazi sad vamo! Ako prikazanim ukupnim pozitivnim pribrojimo i smanjeni dio ozdarvljenih u "jednom danu" = 4,189,
onda imamo stvarni broj trenutno pozitivnih: 10,287 + 4,189 = 14,476. -->1% od 14,476 = 144.8 što je ~143 na respiratoru. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 30 Jul - 7:28

veber wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:To je u nas davno otišlo u 3pm. Potpuno hebeno nenormalno. Nema mi veće muke nego kad me netko u svatove zove, znam ja hoće proslaviti i sve to, ali zar nije ugodnije svima da ja pošaljem lijepo poklon i zahvalim se i oni em uštedili em ih počastio ja. A meni muka manje na pameti.

Doduše ja sam imao mišljenje da većina ljudi ne voli pireve, ali zapravo ima fin broj ljudi koji stvarno uživaju u tome svemu. Ja se jedino rižotu veselim u tome čitavom cirkusu, ajde i lešadi  :D
safet se fali, kak bi bio kao nekaj.
u novom mestu.
radiš feštu za ljude koji su ti uži krug, ne za čobana iz makedonije ili safeta od novog mesta.

lik skompleksiran čefurstvom i odbijanjem društva.

ako nekaj mrzim su bosanske svadbe.

jebga, saft se pogubio u životu.

ne bi se ni javljao, ali dok se kokoši spreme....

Sociopat

Sociopat je naziv za osobu oboljelu od antisocijalnog poremećaja ličnosti. Oni nisu psihički ili fizički bolesni, već imaju kriva moralna i ostala uvjerenja. Nepoznati su im osjećaji krivnje, sućuti, kajanja itd. Ako se otkrije na vrijeme, poremećaj se može ispraviti.
Simptomi su okrutnost prema životinjama, piromanija, te okrutnost prema drugima
Opis psihopata ili sociopata:

1. napasni i arogantni prema žrtvama, a prema ostalima dragi i ljubazni
  2. hladni i proračunati
  3. dobri su glumci, za njih ne vrijede zakoni i moralne norme
  4. često ih se može uhvatiti u nekim kriminalnim aktivnostima
  5. oni koji ih otkriju odmah postaju njihove žrtve i sva svoja (ne)djela prebacuju na njih
  6. ne pokazuju empatiju, sažaljenje i krivnju.
  7. vole lamentirati, od općepoznatih činjenica razvijati "dubokoumne" teme, biti u centru pažnje; pamte tuđe ideje te iste ponavljaju i predstavljaju kao svoje.
  8. vole svoj glas; u društvu su najglasniji; prema ljudima su ljubazni samo kad od istih imaju korist, u svim drugim odnosima su arogantni; sociopat je u stanju, prema istoj osobi, u jednom danu nekoliko puta u potpunosti promjeniti način komunikacije, pa čak i boju glasa.
  9. protokom vremena sve teže kontroliraju laži koje se gomilaju
  10. ljude koji ih smatraju prijateljima u stanju su besramno prevariti; sjediti za istim stolom i činiti nešto loše ("iza leđa") kao npr: laganje, potkradanje, razaranje braka, ogovaranje itd.
  11. često moraliziraju ili se kriju iza neke humanitarne ili vjerske udruge

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics