Da remiziramo...
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Da remiziramo...
AssadNaPodmornici wrote:https://experience.arcgis.com/experience/09f821667ce64bf7be6f9f87457ed9aa
pali su sa rekordnih dana gdje su znali imati i +100 mrtvih, na 3-4 mrtvih po danu
dakle na primjeru švedske (čiji model mi pratimo) vidimo da virus ipak ubija, ali nije toliko prestrašan, malo opasniji od gripe.
ali sreća svih nas, brzo dolazi cijepivo, pa čak nećemo morati proći niti švedsku golgotu, tako ako dođe cijepivo brzo, ispast će da su šveđani ispali i glupi.. mogli su u odnosu na broj stanovnika imati i 3puta manje žrtava
Bolivija / Horor: Policija na ulicama skuplja tijela preminulih od COVID-19
22. 07. 2020. u 10:23:00 Radiosarajevo.ba
Posebna policijska jedinica prikupila je 420 tijela u prethodnih pet dana u dva bolivijska grada.
Smatra se da je 80 do 90 posto pokojnika zapravo podleglo zbog posljedica novog soja koronavirusa, objavile su vlasti u utorak.
Pukovnik Ivan Rojas, direktor specijalnih snaga za borbu protiv kriminala, rekao je da su njegovi službenici nosili tijela s ulica, iz vozila i kuća u glavnom gradu La Pazu i u najvećem gradu Bolivije, Santa Cruzu, prenosi ABC News.
Institut za forenzičke istrage u Boliviji rekao je da su od 1. aprila do nedjelje njihovi zaposlenici pronašli 3.016 tijela ljudi.
Andrés Flores, direktor agencije, rekao je da je odjel Santa Cruz, koji uključuje grad s tim imenom, imao najveći broj umrlih, a slijedi Cochabamba.
Dužnosnici su saopćili da je Bolivija zabilježila 60.991 potvrđenih slučajeva infekcije COVID-19 i 2.218 smrtnih slučajeva od COVID-19.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
108 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 143 osobe
3.278 osoba se oporavilo, a dosad je preminulo stotinu dvadeset i pet osoba.
U protekla 24 sata zabilježeno je 108 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 1.127. 143 osobe su na bolničkom liječenju, s devet pacijenata na respiratoru. U protekla 24 sata testirano je 1279 osoba.
Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas je ukupno zabilježeno 4.530 osoba zaraženih novim koronavirusom, od čega 108 u protekla 24 sata.3.278 osoba se oporavilo, a dosad je preminulo stotinu dvadeset i pet osoba.
Šta je ono na Zrću? Upropastit ćete turizam.
Rumunjska : 1030 novozaraženih u jednom danu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rumunjska-zabiljezila-rekordnih-1030-dnevnih-zaraza-koronavirusom-situacija-je-eskalirala-15009652
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rumunjska-zabiljezila-rekordnih-1030-dnevnih-zaraza-koronavirusom-situacija-je-eskalirala-15009652
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
426
https://www.klix.ba/magazin/srbija-jucer-testirala-cak-11-521-osobu-novozarazenih-426/200722102
Aaauuuuuu
https://www.klix.ba/magazin/srbija-jucer-testirala-cak-11-521-osobu-novozarazenih-426/200722102
Aaauuuuuu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Od novozaraženih u zadnjih mjesec se oporavilo 81% .
Ovo je svakako parametar s kojim se može računati u budućem vremenu,
kad se projektiraju zdravstveni kapaciteti.
Ovo je svakako parametar s kojim se može računati u budućem vremenu,
kad se projektiraju zdravstveni kapaciteti.
što je sa Erom... 3 dana ništa ne remiziramo
2015-08-08
petak, subota, nedjelja, fata je doma.
nema remize, samo okretište.
nema remize, samo okretište.
2014-12-30
nemoj zajebavat, možda čovjeku nije dobro...
2015-08-08
i kaj bi mu ja?michaellcmacha wrote:nemoj zajebavat, možda čovjeku nije dobro...
2014-12-30
Eve sam stigo sa šire obiteljske zabave (5 obitelji). Pošto nas je bilo puno više od 10 onda treba spisak,michaellcmacha wrote:što je sa Erom... 3 dana ništa ne remiziramo
maske baš i ne, distanca po volji, dezinfekcija na svakom koraku. Mlađi princ je upravo stigao s jednog
vašeg otoka, s preporukom da drži distancu dok ne prođe 5 dana.
Imali su jedan vaš otočić sami za sebe, ali ipak kao treba paziti. Jebiga, malo smo se pazili,
a malo i nismo...pa šta Bog da.
A to, da me nema 3 dana? Pa nema, imate vebera, on je majstor za sve...
....švajs aparat, kladivo, kliješta, šrafcinger i to, on ovlada 300 na sat.
neka tebe, kak si ono reko trebaju te tvoji još neko vrijeme... prije neg odešEroo wrote:Eve sam stigo sa šire obiteljske zabave (5 obitelji). Pošto nas je bilo puno više od 10 onda treba spisak,michaellcmacha wrote:što je sa Erom... 3 dana ništa ne remiziramo
maske baš i ne, distanca po volji, dezinfekcija na svakom koraku. Mlađi princ je upravo stigao s jednog
Imali su jedan vaš otočić sami za sebe, ali ipak kao treba paziti. Jebiga, malo smo se pazili,
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ustvari, bolje rečeno trebamo se. Krasno smo povezani međusobno.michaellcmacha wrote:neka tebe, kak si ono reko trebaju te tvoji još neko vrijeme... prije neg odešEroo wrote:Eve sam stigo sa šire obiteljske zabave (5 obitelji). Pošto nas je bilo puno više od 10 onda treba spisak,michaellcmacha wrote:što je sa Erom... 3 dana ništa ne remiziramo
Želim svakome isto, jer je i to jedan od bitnih razloga zašto živimo.
Odlasci su prirodna pojava. Za sebe volim reć da sam vječan, imajući
u vidu gene koje sam podijelio ovima koji će ostati iza mene.
Eroo wrote:Ustvari, bolje rečeno trebamo se. Krasno smo povezani međusobno.michaellcmacha wrote:neka tebe, kak si ono reko trebaju te tvoji još neko vrijeme... prije neg odešEroo wrote:Eve sam stigo sa šire obiteljske zabave (5 obitelji). Pošto nas je bilo puno više od 10 onda treba spisak,michaellcmacha wrote:što je sa Erom... 3 dana ništa ne remiziramo
baš lijepo :)
Ne nazivam ja slučajno moje potomke princezama i prinčevima, ja imam debele razloge za to.Noor wrote:Eroo wrote:Ustvari, bolje rečeno trebamo se. Krasno smo povezani međusobno.michaellcmacha wrote:neka tebe, kak si ono reko trebaju te tvoji još neko vrijeme... prije neg odešEroo wrote:Eve sam stigo sa šire obiteljske zabave (5 obitelji). Pošto nas je bilo puno više od 10 onda treba spisak,michaellcmacha wrote:što je sa Erom... 3 dana ništa ne remiziramo
baš lijepo :)
Šteta što ne mogu više o ovome...a bilo bi itekako poučno i korisno za ovaj mlađi svijet.
ero do konca mjeseca evo nas na 17 milijuna oboljelih... samo večeras za par sati je broj narastao za 100 000.... nemoj izgubiti iz vida onu moju tvrdnju da ćemo do kraja godine imati preko 50 milijuna oboljelih i preko 2 milijuna umrlih (mrtvih)... i nažalost kod nas će se situacija bitno pogoršati...
2015-08-08
gle, ti si običan čefur.
djeca kao djeca, uvijek će nam biti djeca. u tvojim godinama imaš i unuke.
pišeš stalno o nekim obiteljskim okupljanjima i nekim feštama 5 obitelji kao iz kuma.
normalno je da se obitelj nađe, fešta i odeš na krizmu.
ali tvoje ponavljanje o skupu obitelji, druženjima s obitelji ukazuje da te se obitelj malo, odrekla.
rekli bi distancirala.
djeca kao djeca, uvijek će nam biti djeca. u tvojim godinama imaš i unuke.
pišeš stalno o nekim obiteljskim okupljanjima i nekim feštama 5 obitelji kao iz kuma.
normalno je da se obitelj nađe, fešta i odeš na krizmu.
ali tvoje ponavljanje o skupu obitelji, druženjima s obitelji ukazuje da te se obitelj malo, odrekla.
rekli bi distancirala.
2014-12-30
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50