srbija:-nabavljamo 20 bombardera
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: srbija:-nabavljamo 20 bombardera
michaellcmacha wrote:tako ste i vi srušili jedan zrakoplov i proglasili pobedu nad OTAN-omcrvenkasti wrote:Kad čuješ da neka mala zemlja kupuje ratne avione, pomisliš koji će im kurac avioni, kad protivnička strana ima stotine puta više aviona i to boljih od njihovih.
Kad je Hitler 1940. počeo s bomardiranjem Velike Britanije i Londona, Čerčil je odmah poslao svoje bombardere koji su već 7. srpnja 1940 prvi put bombardirali Berlin.
Hitlerova propaganda je spriječila da se išta čuje o tom prvom napadu na Berlin.
Bombardiranje glavnog grada Velikog Reicha je bila velika sramota, posebno i stoga jer se Hermann Göring, ministar zrakoplovstva hvalio prije rata, "Ako bilo koja bomba padne na Reich, promijenit ću ime u Maier." (Suprotno uvriježenom mišljenju, ovo nije antisemitska izjava: Maier je uobičajeno njemačko ime, osobito u Bavarskoj, a Göring je nagovještavao da će on biti samo „nitko.“)
Za sve vrijeme zračne bitke za Englesku koja je spasila Engleze, Čečil je sve vrijeme slao svoje bombardere na Njemačku. Oni su zapravo u početku nanosili malo ili nikakvu štetu, a imali su ogromne gubitke. Uloga je im je više bila moralna.
Ali da tada RAF nije imao bombardere koji mogli doletjeti do Berlina, možda bi sve ispalo drugačije.
Zašto mi se obraćaš? Opet ćeš se iznervirati.
Znaš da imaš slabo srce.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
ja sam se složio sa tvojim tvrdnjama koje si potkrijepio činjenicama i tomu dodao još jednu tvrdnju koja je takđer činjenično točna... nema razloga da se svađamo u konkretnom slučaju...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:tako ste i vi srušili jedan zrakoplov i proglasili pobedu nad OTAN-omcrvenkasti wrote:Kad čuješ da neka mala zemlja kupuje ratne avione, pomisliš koji će im kurac avioni, kad protivnička strana ima stotine puta više aviona i to boljih od njihovih.
Kad je Hitler 1940. počeo s bomardiranjem Velike Britanije i Londona, Čerčil je odmah poslao svoje bombardere koji su već 7. srpnja 1940 prvi put bombardirali Berlin.
Hitlerova propaganda je spriječila da se išta čuje o tom prvom napadu na Berlin.
Bombardiranje glavnog grada Velikog Reicha je bila velika sramota, posebno i stoga jer se Hermann Göring, ministar zrakoplovstva hvalio prije rata, "Ako bilo koja bomba padne na Reich, promijenit ću ime u Maier." (Suprotno uvriježenom mišljenju, ovo nije antisemitska izjava: Maier je uobičajeno njemačko ime, osobito u Bavarskoj, a Göring je nagovještavao da će on biti samo „nitko.“)
Za sve vrijeme zračne bitke za Englesku koja je spasila Engleze, Čečil je sve vrijeme slao svoje bombardere na Njemačku. Oni su zapravo u početku nanosili malo ili nikakvu štetu, a imali su ogromne gubitke. Uloga je im je više bila moralna.
Ali da tada RAF nije imao bombardere koji mogli doletjeti do Berlina, možda bi sve ispalo drugačije.
Znaš da imaš slabo srce.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ja sam se složio sa tvojim tvrdnjama koje si potkrijepio činjenicama i tomu dodao još jednu tvrdnju koja je takđer činjenično točna... nema razloga da se svađamo u konkretnom slučaju...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:tako ste i vi srušili jedan zrakoplov i proglasili pobedu nad OTAN-omcrvenkasti wrote:Kad čuješ da neka mala zemlja kupuje ratne avione, pomisliš koji će im kurac avioni, kad protivnička strana ima stotine puta više aviona i to boljih od njihovih.
Znaš da imaš slabo srce.
Tako i ja s tobom najnormalnije pričam, kad ti bez ikakvog razloga popizdiš i počneš mi psovati mrtvu majku.
Jel to taj pitiespi ili što ti je?
crvenkasti-
2014-04-17
Bolje nemoj ti pričat sa mnom.
Iznervirat ćeš se, dobiti infarkt ili taj neki kurac na srcu, i onda ću ti biti kriv kad umreš.
Iznervirat ćeš se, dobiti infarkt ili taj neki kurac na srcu, i onda ću ti biti kriv kad umreš.
crvenkasti-
2014-04-17
eto sory, jeben je taj ptsp, ako što znači ispričavam se, i ubuduće ću pripaziti da ne popizdim...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja sam se složio sa tvojim tvrdnjama koje si potkrijepio činjenicama i tomu dodao još jednu tvrdnju koja je takđer činjenično točna... nema razloga da se svađamo u konkretnom slučaju...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:tako ste i vi srušili jedan zrakoplov i proglasili pobedu nad OTAN-omcrvenkasti wrote:Kad čuješ da neka mala zemlja kupuje ratne avione, pomisliš koji će im kurac avioni, kad protivnička strana ima stotine puta više aviona i to boljih od njihovih.
Znaš da imaš slabo srce.
Tako i ja s tobom najnormalnije pričam, kad ti bez ikakvog razloga popizdiš i počneš mi psovati mrtvu majku.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:eto sory, jeben je taj ptsp, ako što znači ispričavam se, i ubuduće ću pripaziti da ne popizdim...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja sam se složio sa tvojim tvrdnjama koje si potkrijepio činjenicama i tomu dodao još jednu tvrdnju koja je takđer činjenično točna... nema razloga da se svađamo u konkretnom slučaju...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
tako ste i vi srušili jedan zrakoplov i proglasili pobedu nad OTAN-om
Znaš da imaš slabo srce.
Ni znači mi ništa, kao što mi ne znači ni kad psuješ ili blebećeš
ali whatever.
crvenkasti-
2014-04-17
ma znači kako ne bi značilo kao što i meni znači kad netko od vas se zajebe pa počne normalno razmišljati... mi ljudi pa čak i vi srbi u većem broju želimo mir i stabilno okruženje...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:eto sory, jeben je taj ptsp, ako što znači ispričavam se, i ubuduće ću pripaziti da ne popizdim...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja sam se složio sa tvojim tvrdnjama koje si potkrijepio činjenicama i tomu dodao još jednu tvrdnju koja je takđer činjenično točna... nema razloga da se svađamo u konkretnom slučaju...crvenkasti wrote:
Znaš da imaš slabo srce.
Ni znači mi ništa, kao što mi ne znači ni kad psuješ ili blebećeš
ali whatever.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:mi ljudi pa čak i vi srbi u većem broju želimo mir
Infantilno, plitkoumno, jadno.
Moja kćerka od 11 godina ima više duha i mašte.
crvenkasti-
2014-04-17
kako to misliš... pa i vas sam svrstao u ljude... zašto bi to bilo infantilno...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:mi ljudi pa čak i vi srbi u većem broju želimo mir
Infantilno, plitkoumno, jadno.
Moja kćerka od 11 godina ima više duha i mašte.
2015-08-08
moraš se prvo kompletirati, stavi avatar, položi prisegu a onda opleti po plećima nejakima i umornimaMaximusDecimusMiridije wrote:Banirat ću vas obojicu.
2015-08-08
Noor wrote:mobiu$ wrote:Inače, prekjučer: Zračna luka u Trebinju.
Jučer: Metro u BG.
Danas: Bombarderi.
Jedva čekam da se sutra probudim.
a ovo si zaboravio??
Srbija po statističkim podacima privredni šampion Evrope
Nisam ni vidio, zavukli i to?
Guest- Guest
izgleda od cijelog naroda jedino crvenkasti normalan... a pitanje jel bi i on bio da se nije prešalto u hrvatluk...mobiu$ wrote:Noor wrote:mobiu$ wrote:Inače, prekjučer: Zračna luka u Trebinju.
a ovo si zaboravio??
2015-08-08
michaellcmacha wrote:izgleda od cijelog naroda jedino crvenkasti normalan... a pitanje jel bi i on bio da se nije prešalto u hrvatluk...mobiu$ wrote:Noor wrote:mobiu$ wrote:Inače, prekjučer: Zračna luka u Trebinju.
a ovo si zaboravio??
Satira spašava mentalnu higijenu i zdrav razum, pa kad nas podjebava, ja se rado nasmijem na njegove upise.
Guest- Guest
Hektorović wrote:marcellus wrote:inače vijest je iz informera, što znači da je istinita koliko i vijest da g5 mreža uzrokuje koronu. Za 20 lovaca bombardera nemate love, kad bi vam ih ameri i htjeli prodat, a i s rusima ima kvaka - oni isto traže lovu za avione.
Svodi se na staru anegdotu kad je knjaz miloš slao svog prvog veleposlanika u Tursku, pa mu rekao, "Treba da znaš kako ćeš štititi naše interese. Turci ti vole zlata i dupeta, a mi zlata nemamo."
Hoće A-10 koje Ameri povlače iz uporabe.
ne povlače ih, nevjerojatno su učinkoviti, vojska je tražila da ostanu jer im f35 nije dobra zamjena. A10 nije striktno bombarder nego je lovac tenkova i namijenjen je djelovanju po živoj sili na zemlji s malih visina, nešto slično. Iskreno, radije bi da imamo njih nego nešto drugo, jer to je ono što bi nam u praksi prije moglo zatrebat
ali mislim da se u slučaju srbije ne radi o tome, mislim da je vijest u informeru čista izmišljotina, vučićev obavještajni kanal kojim on tako šalje "poruku" amerima na koju će se oni grohotom nasmijati
https://www.alo.rs/kosovsko-pitanje/jelena-milic-otkrila-bez-koga-nece-biti-sporazuma-beograda-i-pristine/324018/amp
jelena, bila bi, ubedljivo,
najbolji ministar s.posliva
na prostoru balkana
jelena, bila bi, ubedljivo,
najbolji ministar s.posliva
na prostoru balkana
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:inače vijest je iz informera, što znači da je istinita koliko i vijest da g5 mreža uzrokuje koronu. Za 20 lovaca bombardera nemate love, kad bi vam ih ameri i htjeli prodat, a i s rusima ima kvaka - oni isto traže lovu za avione.
Svodi se na staru anegdotu kad je knjaz miloš slao svog prvog veleposlanika u Tursku, pa mu rekao, "Treba da znaš kako ćeš štititi naše interese. Turci ti vole zlata i dupeta, a mi zlata nemamo."
ne povlače ih, nevjerojatno su učinkoviti, vojska je tražila da ostanu jer im f35 nije dobra zamjena. A10 nije striktno bombarder nego je lovac tenkova i namijenjen je djelovanju po živoj sili na zemlji s malih visina, nešto slično. Iskreno, radije bi da imamo njih nego nešto drugo, jer to je ono što bi nam u praksi prije moglo zatrebat
ali mislim da se u slučaju srbije ne radi o tome, mislim da je vijest u informeru čista izmišljotina, vučićev obavještajni kanal kojim on tako šalje "poruku" amerima na koju će se oni grohotom nasmijati
o tome nam kenjate vi,
koji ste pobili sve saveznicke vojnike
2020-04-21
Alo bre panglu, nismo mi srušili helikopter UNa i nismo mi vezali UNove vojnike za vojne ciljeve.pizzon wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:inače vijest je iz informera, što znači da je istinita koliko i vijest da g5 mreža uzrokuje koronu. Za 20 lovaca bombardera nemate love, kad bi vam ih ameri i htjeli prodat, a i s rusima ima kvaka - oni isto traže lovu za avione.
o tome nam kenjate vi,
alotre wrote:Alo bre panglu, nismo mi srušili helikopter UNa i nismo mi vezali UNove vojnike za vojne ciljeve.pizzon wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:inače vijest je iz informera, što znači da je istinita koliko i vijest da g5 mreža uzrokuje koronu. Za 20 lovaca bombardera nemate love, kad bi vam ih ameri i htjeli prodat, a i s rusima ima kvaka - oni isto traže lovu za avione.
o tome nam kenjate vi,
500 vracenih pilota
i clanova posade
to, sto ti pises
to je igraonica iz bosne
mi smo vratili i neke usa vojnike
koji su 99. zalutali oko granice
sa makedonijom na nasu stranu
2020-04-21
Od koga, vas jedino izbomba nato a tu vam i tako ništa ne može pomoći.pizzon wrote:crvenkasti wrote:hahaha. Kog bute bombardirali?
da branimo sebe
aktivna odbrana
ako zatreba
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
eto saveznici nam to nikad nisu oprostili, jedino eto su nam dali najbolji sustav za prisluškivanje, pripomogli diplomatski da raskućimo pobunjenike, poslije nas primili u nato, pa poslije izvršili opet diplomatski pritisak na alpske srbe, značajno nas vojno potpomažu... o kojim ti bizone saveznicima pričaš...
2015-08-08
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Putin: Krećemo u masovnu nabavku Su-57, umjesto 16 nabavljamo 76 do 2028
» UZNEMIRUJUĆE Pilot ruskog bombardera ubijen
» Rusija formirala novu diviziju teških bombardera
» Erdogan izrazio žaljenje zbog rušenja ruskog bombardera
» Užas u SAD: prestaje pomoć Ukrajini i ništa od nevidljivh bombardera
» UZNEMIRUJUĆE Pilot ruskog bombardera ubijen
» Rusija formirala novu diviziju teških bombardera
» Erdogan izrazio žaljenje zbog rušenja ruskog bombardera
» Užas u SAD: prestaje pomoć Ukrajini i ništa od nevidljivh bombardera