srbija:-nabavljamo 20 bombardera
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: srbija:-nabavljamo 20 bombardera
vuksadinare wrote:Bili smo goli kurac '91 pa ste kurac napravili...ne povlaci lava za reppizzon wrote::)
:)
bez nato pakta
svi ste vi za nas
qoli qurac :)
tesko da ce sweini smeti
da krenu u solo napad na
na srbiju. tu bi nastao haos.
od zidanog mosta do makedonije
i albanske obale.
ko voli nek izvoli !?
nas, niste ni videli
napali ste napustene lokalne srbe
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Kako mos biti takav kreten..opet te moram argumentima u kucicu poslatpizzon wrote:vuksadinare wrote:Bili smo goli kurac '91 pa ste kurac napravili...ne povlaci lava za reppizzon wrote::)
bez nato pakta
svi ste vi za nas
tesko da ce sweini smeti
da krenu u solo napad na
i albanske obale.
ko voli nek izvoli !?
nas, niste ni videli
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://youtu.be/Xz42ucCGunU
2015-09-08
to je bilo legalno prisustvo jna
sve do medj.priznanja hrvatske
nakon toga jna se pivukla
na zahtev m.z.
na zahtev m.z.
2020-04-21
to nema veze sa 95.
2020-04-21
nije bilo legalno prisustvo niških specijalaca... ali ok porokali smo ih na novigradskom groblju i dozvolili da ih dođete pokupiti... to mi je bila najbolja rokačina četnika u cijelom ratu... ako crvenkastog još zanima tu sam potvrđeno skinuo 6 srbijanaca a svi zajedno smo ih riješili oko 50... a prije toga pokojni naglaš i brebrić i mužić su na prilaznoj cesti riješili njih trideset uglavnom neki srbijanski dragovoljci koji su došli iz bosne sa onim vukovima s vučjaka čijeg smo im zapovjednika ubili...pizzon wrote:to je bilo legalno prisustvo jna
na zahtev m.z.
ove što sam ja okinuo, skidam im kapu, nisu ni tražili a istina i Bog... ni dobili opciju da se predaju... eto vidi sa nekim iz jso koji je bio tu kod nas u zadarskom zaleđu nek prepriča kakav su pokolj doživjeli i rijetki preživjeli... uglavnom to su bili ti tvoji kojih bi se mi kak ti trebali bojati...;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:nije bilo legalno prisustvo niških specijalaca... ali ok porokali smo ih na novigradskom groblju i dozvolili da ih dođete pokupiti... to mi je bila najbolja rokačina četnika u cijelom ratu... ako crvenkastog još zanima tu sam potvrđeno skinuo 6 srbijanaca a svi zajedno smo ih riješili oko 50... a prije toga pokojni naglaš i brebrić i mužić su na prilaznoj cesti riješili njih trideset uglavnom neki srbijanski dragovoljci koji su došli iz bosne sa onim vukovima s vučjaka čijeg smo im zapovjednika ubili...pizzon wrote:to je bilo legalno prisustvo jna
na zahtev m.z.
ove što sam ja okinuo, skidam im kapu, nisu ni tražili a istina i Bog... ni dobili opciju da se predaju... eto vidi sa nekim iz jso koji je bio tu kod nas u zadarskom zaleđu nek prepriča kakav su pokolj doživjeli i rijetki preživjeli... uglavnom to su bili ti tvoji kojih bi se mi kak ti trebali bojati...;)
Krenuli se kurčit dobili po nosu
iako su bili stručni za mrcvarenje civila i krađu frižidera
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
nu ga opet, pa nitko u vašem okruženju nema napadačke namjere, sve što se događa već stotinama godina u rikverc je samo reakcija na vaša velikosrpska sranja, da vas nema Balkan bi bio Bogom dan za životpizzon wrote::)
bez nato pakta
svi ste vi za nas
tesko da ce sweini smeti
da krenu u solo napad na
i albanske obale.
ko voli nek izvoli !?
a grob te jebo koja si ti budaletinapizzon wrote:vuksadinare wrote:Bili smo goli kurac '91 pa ste kurac napravili...ne povlaci lava za reppizzon wrote::)
bez nato pakta
svi ste vi za nas
tesko da ce sweini smeti
da krenu u solo napad na
i albanske obale.
ko voli nek izvoli !?
nas, niste ni videli
pizzon wrote:michaellcmacha wrote:pa i jesmo bolje naoružani i imamo bolji vojni kadar od vas, sad da dođe do vojnog sukoba između hrvatske i srbije, hrvatska vojska bi satrala vrs. ovih 12 panzerhovitzera u kombinaciji sa mlrs bi u 3 dana satralo tih nekoliko srbijanskih gradova u blizini granice i još nekoliko u dubini srbijanskog teritorija što vi niste u stanju napraviti nama... takvim djelovanjem po prednjoj liniji i po dubini kod vas bi nastao totalni kolaps, gori nego kad vas je nato bombardirao, plus potencijalna mogućnost da do punog izražaja dođe oklopno mehanizirana sastavnica hv-a koja je neusporedivo kvalitetnija i ubojitija od srbijanskih oklopnjaka i mehaniziranog pješaštva...pizzon wrote:vucko, ne kenjaj
juce si lupao u serpe
da ste bolje naouruzani od stbije
sta sad lupetas
bravo
zato ne kenjajte
kad mi kupimo 20tak
pracki
Pa ovdje nitko niti kenja niti se pretjerano zabrinjava oko tih stvari. Pa ona tvoja đukela od predsjednika nas spominje. I onda ti ponosno dođeš ovdje otvarati teme o tome, do tog blaženog trenutka to nitko nije ni spomenuo. Samo okej, tebi to spada pod dijagnozu pa se ne treba previše nervirati oko tvojih škrabotina. Ti si to što jesi jebiga...nisi ti kriv što otac nije kondom nosio kad je trebalo.
Guest- Guest
navuko ga luđo prek glave... ali izgleda i preko nosa...MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:michaellcmacha wrote:pa i jesmo bolje naoružani i imamo bolji vojni kadar od vas, sad da dođe do vojnog sukoba između hrvatske i srbije, hrvatska vojska bi satrala vrs. ovih 12 panzerhovitzera u kombinaciji sa mlrs bi u 3 dana satralo tih nekoliko srbijanskih gradova u blizini granice i još nekoliko u dubini srbijanskog teritorija što vi niste u stanju napraviti nama... takvim djelovanjem po prednjoj liniji i po dubini kod vas bi nastao totalni kolaps, gori nego kad vas je nato bombardirao, plus potencijalna mogućnost da do punog izražaja dođe oklopno mehanizirana sastavnica hv-a koja je neusporedivo kvalitetnija i ubojitija od srbijanskih oklopnjaka i mehaniziranog pješaštva...pizzon wrote:vucko, ne kenjaj
juce si lupao u serpe
da ste bolje naouruzani od stbije
sta sad lupetas
bravo
zato ne kenjajte
kad mi kupimo 20tak
pracki
Pa ovdje nitko niti kenja niti se pretjerano zabrinjava oko tih stvari. Pa ona tvoja đukela od predsjednika nas spominje. I onda ti ponosno dođeš ovdje otvarati teme o tome, do tog blaženog trenutka to nitko nije ni spomenuo. Samo okej, tebi to spada pod dijagnozu pa se ne treba previše nervirati oko tvojih škrabotina. Ti si to što jesi jebiga...nisi ti kriv što otac nije kondom nosio kad je trebalo.
2015-08-08
Kontrateža i kurvanje megadegenerika sa amerikancima-uzeli smo mig29 od rusa na ,,poklon”, a sada ćemo orlove i g4 da menjamo američkim kakntama, ili nekim švedsko-američkim igračkama.
Guest- Guest
Stvarno? I usput u Srebrenicu svratili na kavu, a?pizzon wrote:to je bilo legalno prisustvo jna
na zahtev m.z.
Eroo wrote:Stvarno? I usput u Srebrenicu svratili na kavu, a?pizzon wrote:to je bilo legalno prisustvo jna
na zahtev m.z.
jel,
ne kenjaj
nabijem vas sve na qurac
za razliku od tebe
mene interesuje gde su srbi
iz okoline te vase srebrenice
srebrenica se dogodila,
a nije smela, nakon sto su pobijeni
srbi po selima oko srebrenice.
zato, nikad necemo prihvatiti
selektivno zaljenje na tom
prostoru.
i ko vas jebe !
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
a preko 400 djece koje ste pobili u Hrvatskoj ste pobili zato što...pizzon wrote:Eroo wrote:Stvarno? I usput u Srebrenicu svratili na kavu, a?pizzon wrote:to je bilo legalno prisustvo jna
na zahtev m.z.
jel,
ne kenjaj
nabijem vas sve na qurac
za razliku od tebe
srebrenica se dogodila,
prostoru.
i ko vas jebe !
A ranjenike iz Vu bolnice ste pobili zato što...
A Vukovar ste razorili zato što...
A Županju ste gađali preko 3 godine zato što...
Ana dječiju bolnicu u Zg ste spucali Orkan zato što...
...
Vjerojatno za sve ovo imate opravdanje inače vi to jadni nikada ne bi napravili.
I ima li kolektivnog kajanja za ovo?
retoričko pitanje kad vam je Šljivančanin nacionalni heroj kao i mile petarda itd.
jbg i Oluja se dogodila nakon 4 godine četničkog derneka i orgijanja, ali za razliku od Srebrenice ona se dogodila i trebala je da se dogodi, i ne pada nam na pamet da vas žalimo... eventualno da vam u narednom razdoblju pošaljemo još pol milijuna srba, ovih krajiških... i pokojeg našeg u tipu milorada i šimpragepizzon wrote:Eroo wrote:Stvarno? I usput u Srebrenicu svratili na kavu, a?pizzon wrote:to je bilo legalno prisustvo jna
na zahtev m.z.
jel,
ne kenjaj
nabijem vas sve na qurac
za razliku od tebe
srebrenica se dogodila,
prostoru.
i ko vas jebe !
2015-08-08
daj ljudi pizzon je sendvicar to mu je u opisu posla..ne javlja se dok se gazda ne javi..onda tu postavlja teme...pa onda kad upadne u zrendu nestane...pa opet jovo nanovo...dovoljno je da blebece o onom u sto ni sma ne vjeruje ali eto mora kad je zadaca dobijena
2015-09-08
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Putin: Krećemo u masovnu nabavku Su-57, umjesto 16 nabavljamo 76 do 2028
» UZNEMIRUJUĆE Pilot ruskog bombardera ubijen
» Rusija formirala novu diviziju teških bombardera
» Erdogan izrazio žaljenje zbog rušenja ruskog bombardera
» Užas u SAD: prestaje pomoć Ukrajini i ništa od nevidljivh bombardera
» UZNEMIRUJUĆE Pilot ruskog bombardera ubijen
» Rusija formirala novu diviziju teških bombardera
» Erdogan izrazio žaljenje zbog rušenja ruskog bombardera