Erdogan izrazio žaljenje zbog rušenja ruskog bombardera
Page 1 of 1
Erdogan izrazio žaljenje zbog rušenja ruskog bombardera
Piše: T.T.
Objavljeno prije 5 minuta
Foto: Hina
TURSKI predsjednik danas mijenja retoriku prema Rusiji, pa je svojim poklonicima rekao da ga "rastužuje" rušenje ruskog lovca-bombardera.
Recep Tayyip Erdogan je u današnjem govoru ponovno branio akciju turskog ratnog zrakoplovstva, ali u osjetno pomirljivijem tonu.
"Mi bismo voljeli da se to nikad nije dogodilo, ali se dogodilo. Ja se nadam da se nešto poput ovog više neće ponoviti," rekao je i dodao da bi obje strane pitanju trebale pristupiti na pozitivan način.
Predsjednik je izrazio nadu da će susret s Putinom tijekom konferencije o klimatskim promjenama u Parizu biti prilika da se prevladaju napetosti, prenosi CBC News.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/erdogan-izrazio-zaljenje-zbog-rusenja-ruskog-bombardera-/858981.aspx
Plačeš pičko? A tek ćeš plakati.
Objavljeno prije 5 minuta
Foto: Hina
TURSKI predsjednik danas mijenja retoriku prema Rusiji, pa je svojim poklonicima rekao da ga "rastužuje" rušenje ruskog lovca-bombardera.
Recep Tayyip Erdogan je u današnjem govoru ponovno branio akciju turskog ratnog zrakoplovstva, ali u osjetno pomirljivijem tonu.
"Mi bismo voljeli da se to nikad nije dogodilo, ali se dogodilo. Ja se nadam da se nešto poput ovog više neće ponoviti," rekao je i dodao da bi obje strane pitanju trebale pristupiti na pozitivan način.
Predsjednik je izrazio nadu da će susret s Putinom tijekom konferencije o klimatskim promjenama u Parizu biti prilika da se prevladaju napetosti, prenosi CBC News.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/erdogan-izrazio-zaljenje-zbog-rusenja-ruskog-bombardera-/858981.aspx
Plačeš pičko? A tek ćeš plakati.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: Erdogan izrazio žaljenje zbog rušenja ruskog bombardera
Popustio ga captagon :)
a je sere..ako gledaš po internet komentarima svi turci slave što su ubili nevjernika.. slavi i ovaj, nego koristi islamsku šemu gdje laže da bi ostvario interes nad nejvernicima
Guest- Guest
Radi turksa guza ko' meduza :)
-ja sam pricao sa nekim turcima,i gotovo da se sprdaju sa onih 130 u Parizu,ono smiju se i rugaju..EmberSpirit wrote:a je sere..ako gledaš po internet komentarima svi turci slave što su ubili nevjernika.. slavi i ovaj, nego koristi islamsku šemu gdje laže da bi ostvario interes nad nejvernicima
Guest- Guest
Kmeeee.....kmeeeee....prži ga Putin na laganoj vatri. Još jedan konvoj "humanitarne pomoći" otišao u pepeo. Očekuje se nestašica municije i captagona - ISILovci nervozni od ovisničke krize. Lova sve manje kapa Redži i Redžinom sinu. Još malo će ljubit Putinu noge samo da prestane.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Similar topics
» UZNEMIRUJUĆE Pilot ruskog bombardera ubijen
» Plenkovič izrazio sućut Francuskoj zbog terorističkog napada
» Papa izrazio veliku tugu zbog pedofilskog skandala u Crkvi u Francuskoj
» Erdogan: Rekao sam Trumpu da ne možemo odustati od kupnje ruskog oružja
» Sukob slovačke vladajuće koalicije zbog ruskog cjepiva
» Plenkovič izrazio sućut Francuskoj zbog terorističkog napada
» Papa izrazio veliku tugu zbog pedofilskog skandala u Crkvi u Francuskoj
» Erdogan: Rekao sam Trumpu da ne možemo odustati od kupnje ruskog oružja
» Sukob slovačke vladajuće koalicije zbog ruskog cjepiva