srbija:-nabavljamo 20 bombardera
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: srbija:-nabavljamo 20 bombardera
nabroji mi te hrvate koji prijetepizzon wrote:svaki drugi hrvat preti zapadnom delu r.srpske.
cim vi krenete tenkovima i sl. mi avionima i tenkovima
treba u bosni napraviti
veci broj mobilnih punktova
posebno u granicnim oblastima
oko trebinja i b.luke
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa i jesmo bolje naoružani i imamo bolji vojni kadar od vas, sad da dođe do vojnog sukoba između hrvatske i srbije, hrvatska vojska bi satrala vrs. ovih 12 panzerhovitzera u kombinaciji sa mlrs bi u 3 dana satralo tih nekoliko srbijanskih gradova u blizini granice i još nekoliko u dubini srbijanskog teritorija što vi niste u stanju napraviti nama... takvim djelovanjem po prednjoj liniji i po dubini kod vas bi nastao totalni kolaps, gori nego kad vas je nato bombardirao, plus potencijalna mogućnost da do punog izražaja dođe oklopno mehanizirana sastavnica hv-a koja je neusporedivo kvalitetnija i ubojitija od srbijanskih oklopnjaka i mehaniziranog pješaštva...pizzon wrote:vucko, ne kenjaj
juce si lupao u serpe
da ste bolje naouruzani od stbije
sta sad lupetas
2015-08-08
što se ti koji kurac kretenu opravdavaš...vuksadinare wrote:nabroji mi te hrvate koji prijetepizzon wrote:svaki drugi hrvat preti zapadnom delu r.srpske.
treba u bosni napraviti
oko trebinja i b.luke
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
br.1 -picula
br.2. 'm.granic
br.3-mesic
veci broj forumasa
tesko da je neko uzdrzan
br.2. 'm.granic
br.3-mesic
veci broj forumasa
tesko da je neko uzdrzan
2020-04-21
michaellcmacha wrote:što se ti koji kurac kretenu opravdavaš...vuksadinare wrote:nabroji mi te hrvate koji prijetepizzon wrote:svaki drugi hrvat preti zapadnom delu r.srpske.
treba u bosni napraviti
oko trebinja i b.luke
sta tebe boli qurac
jebi se tamo
ja tebe ne komentarisem
skini mi se sa qurca
kretenu
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
da bi oni krenuli na nas treba im direktna pomoc rusa ne samo u oruzju vec u ljudstvu i to bar nekoliko ruskih divizija...sto naravno nece doci do toga mozda jedino u slucjau globalnog rata rusija vs nato...problem im je i kosovo i tek ce im biti jer svabe dobrano naoruzavaju albance narocito protuzrakolovnim i protuoklopnim sistemima...a uvalit ce im i nesto oklopa...i zato suljo najvis ezbog toga divlja...jer zna da je zakasnio sa nekom vojnom intervencijom uzdajuci s eu trumpa kojeg sada par mjeseci prije americkih izbora boli kiki za kosovo a vjerojatno ce ga demokrat naslijediti koji je tek uz albance...michaellcmacha wrote:pa i jesmo bolje naoružani i imamo bolji vojni kadar od vas, sad da dođe do vojnog sukoba između hrvatske i srbije, hrvatska vojska bi satrala vrs. ovih 12 panzerhovitzera u kombinaciji sa mlrs bi u 3 dana satralo tih nekoliko srbijanskih gradova u blizini granice i još nekoliko u dubini srbijanskog teritorija što vi niste u stanju napraviti nama... takvim djelovanjem po prednjoj liniji i po dubini kod vas bi nastao totalni kolaps, gori nego kad vas je nato bombardirao, plus potencijalna mogućnost da do punog izražaja dođe oklopno mehanizirana sastavnica hv-a koja je neusporedivo kvalitetnija i ubojitija od srbijanskih oklopnjaka i mehaniziranog pješaštva...pizzon wrote:vucko, ne kenjaj
juce si lupao u serpe
sta sad lupetas
2015-09-08
u jebote sve bas neki koji stvarno odlucju hoce li biti pizdarija narocito metuzalem mesic i tonino piculapizzon wrote:br.1 -picula
br.2. 'm.granic
br.3-mesic
veci broj forumasa
tesko da je neko uzdrzan
2015-09-08
michaellcmacha wrote:pa i jesmo bolje naoružani i imamo bolji vojni kadar od vas, sad da dođe do vojnog sukoba između hrvatske i srbije, hrvatska vojska bi satrala vrs. ovih 12 panzerhovitzera u kombinaciji sa mlrs bi u 3 dana satralo tih nekoliko srbijanskih gradova u blizini granice i još nekoliko u dubini srbijanskog teritorija što vi niste u stanju napraviti nama... takvim djelovanjem po prednjoj liniji i po dubini kod vas bi nastao totalni kolaps, gori nego kad vas je nato bombardirao, plus potencijalna mogućnost da do punog izražaja dođe oklopno mehanizirana sastavnica hv-a koja je neusporedivo kvalitetnija i ubojitija od srbijanskih oklopnjaka i mehaniziranog pješaštva...pizzon wrote:vucko, ne kenjaj
juce si lupao u serpe
sta sad lupetas
bravo
zato ne kenjajte
kad mi kupimo 20tak
pracki
2020-04-21
nije to opravdanje nego pitanje kad je vec spomenuo 'neke hrvate'michaellcmacha wrote:što se ti koji kurac kretenu opravdavaš...vuksadinare wrote:nabroji mi te hrvate koji prijetepizzon wrote:svaki drugi hrvat preti zapadnom delu r.srpske.
treba u bosni napraviti
oko trebinja i b.luke
2015-09-08
vuksadinare wrote:u jebote sve bas neki koji stvarno odlucju hoce li biti pizdarija narocito metuzalem mesic i tonino piculapizzon wrote:br.1 -picula
br.2. 'm.granic
br.3-mesic
veci broj forumasa
tesko da je neko uzdrzan
kod nas nema ni budala
koji prete regionu
2020-04-21
nemate vi para da kupite bilo kakve praćkepizzon wrote:michaellcmacha wrote:pa i jesmo bolje naoružani i imamo bolji vojni kadar od vas, sad da dođe do vojnog sukoba između hrvatske i srbije, hrvatska vojska bi satrala vrs. ovih 12 panzerhovitzera u kombinaciji sa mlrs bi u 3 dana satralo tih nekoliko srbijanskih gradova u blizini granice i još nekoliko u dubini srbijanskog teritorija što vi niste u stanju napraviti nama... takvim djelovanjem po prednjoj liniji i po dubini kod vas bi nastao totalni kolaps, gori nego kad vas je nato bombardirao, plus potencijalna mogućnost da do punog izražaja dođe oklopno mehanizirana sastavnica hv-a koja je neusporedivo kvalitetnija i ubojitija od srbijanskih oklopnjaka i mehaniziranog pješaštva...pizzon wrote:vucko, ne kenjaj
juce si lupao u serpe
sta sad lupetas
bravo
zato ne kenjajte
kad mi kupimo 20tak
pracki
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
e jebote provale....niti mesic niti picula niti granic nisu prijetili oruzjem...a sa vase strane da spomenem samo vulina dovoljno jepizzon wrote:vuksadinare wrote:u jebote sve bas neki koji stvarno odlucju hoce li biti pizdarija narocito metuzalem mesic i tonino piculapizzon wrote:br.1 -picula
br.2. 'm.granic
br.3-mesic
veci broj forumasa
tesko da je neko uzdrzan
kod nas nema ni budala
koji prete regionu
2015-09-08
A vi valjda bombardere namjeravate koristiti za zaprašivanje komaraca. Niste rekli ali se podrazumeva.pizzon wrote:vuksadinare wrote:u jebote sve bas neki koji stvarno odlucju hoce li biti pizdarija narocito metuzalem mesic i tonino piculapizzon wrote:br.1 -picula
br.2. 'm.granic
br.3-mesic
veci broj forumasa
tesko da je neko uzdrzan
kod nas nema ni budala
koji prete regionu
michaellcmacha wrote:pa i jesmo bolje naoružani i imamo bolji vojni kadar od vas, sad da dođe do vojnog sukoba između hrvatske i srbije, hrvatska vojska bi satrala vrs. ovih 12 panzerhovitzera u kombinaciji sa mlrs bi u 3 dana satralo tih nekoliko srbijanskih gradova u blizini granice i još nekoliko u dubini srbijanskog teritorija što vi niste u stanju napraviti nama... takvim djelovanjem po prednjoj liniji i po dubini kod vas bi nastao totalni kolaps, gori nego kad vas je nato bombardirao, plus potencijalna mogućnost da do punog izražaja dođe oklopno mehanizirana sastavnica hv-a koja je neusporedivo kvalitetnija i ubojitija od srbijanskih oklopnjaka i mehaniziranog pješaštva...pizzon wrote:vucko, ne kenjaj
juce si lupao u serpe
sta sad lupetas
Vidi ovoga, sve zna. Što si ti, natporučnik, dvobojnik, trobojnik, satnik? Neki kurac?
crvenkasti-
2014-04-17
vulin nije dostojan funkcijevuksadinare wrote:e jebote provale....niti mesic niti picula niti granic nisu prijetili oruzjem...a sa vase strane da spomenem samo vulina dovoljno jepizzon wrote:vuksadinare wrote:u jebote sve bas neki koji stvarno odlucju hoce li biti pizdarija narocito metuzalem mesic i tonino piculapizzon wrote:br.1 -picula
br.2. 'm.granic
br.3-mesic
veci broj forumasa
tesko da je neko uzdrzan
kod nas nema ni budala
koji prete regionu
on lupeta, ali ne preti
2020-04-21
opet ćeš morat gibat samo je pitanje kuda... ti i pizzon bi se mogli skriti u neki podrum dok 155-ica dejstvujecrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa i jesmo bolje naoružani i imamo bolji vojni kadar od vas, sad da dođe do vojnog sukoba između hrvatske i srbije, hrvatska vojska bi satrala vrs. ovih 12 panzerhovitzera u kombinaciji sa mlrs bi u 3 dana satralo tih nekoliko srbijanskih gradova u blizini granice i još nekoliko u dubini srbijanskog teritorija što vi niste u stanju napraviti nama... takvim djelovanjem po prednjoj liniji i po dubini kod vas bi nastao totalni kolaps, gori nego kad vas je nato bombardirao, plus potencijalna mogućnost da do punog izražaja dođe oklopno mehanizirana sastavnica hv-a koja je neusporedivo kvalitetnija i ubojitija od srbijanskih oklopnjaka i mehaniziranog pješaštva...pizzon wrote:vucko, ne kenjaj
juce si lupao u serpe
sta sad lupetas
Vidi ovoga, sve zna. Što si ti, natporučnik, dvobojnik, trobojnik, satnik? Neki kurac?
2015-08-08
pa sto je npr.picula prijetio ili mate granic?..vojnom intervencijom?..ako si ti takav možđan negdje cuo navedi primjer a nemoj s etu blamirati glupostima i biserimapizzon wrote:vulin nije dostojan funkcijevuksadinare wrote:e jebote provale....niti mesic niti picula niti granic nisu prijetili oruzjem...a sa vase strane da spomenem samo vulina dovoljno jepizzon wrote:vuksadinare wrote:u jebote sve bas neki koji stvarno odlucju hoce li biti pizdarija narocito metuzalem mesic i tonino piculapizzon wrote:br.1 -picula
br.2. 'm.granic
br.3-mesic
veci broj forumasa
tesko da je neko uzdrzan
kod nas nema ni budala
koji prete regionu
on lupeta, ali ne preti
2015-09-08
michaellcmacha wrote:opet ćeš morat gibat samo je pitanje kuda... ti i pizzon bi se mogli skriti u neki podrum dok 155-ica dejstvujecrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa i jesmo bolje naoružani i imamo bolji vojni kadar od vas, sad da dođe do vojnog sukoba između hrvatske i srbije, hrvatska vojska bi satrala vrs. ovih 12 panzerhovitzera u kombinaciji sa mlrs bi u 3 dana satralo tih nekoliko srbijanskih gradova u blizini granice i još nekoliko u dubini srbijanskog teritorija što vi niste u stanju napraviti nama... takvim djelovanjem po prednjoj liniji i po dubini kod vas bi nastao totalni kolaps, gori nego kad vas je nato bombardirao, plus potencijalna mogućnost da do punog izražaja dođe oklopno mehanizirana sastavnica hv-a koja je neusporedivo kvalitetnija i ubojitija od srbijanskih oklopnjaka i mehaniziranog pješaštva...pizzon wrote:vucko, ne kenjaj
juce si lupao u serpe
sta sad lupetas
Pa napiši nam koji si kurac?
crvenkasti-
2014-04-17
niste, vi ste ih pobili u hrvatskoj i bosnipizzon wrote:vuksadinare wrote:idiote...po obicju nii shvati tko je sto rekao..kazem da vam ne vjerujem i da se sa bolesnicima nije bas za sprdati narocito ako ih nesto jebe...moze to biti zabavno neko vrijeme...ali ocito je bolest poodmakla i moze prijeci u - nevoljupizzon wrote:vucko, ne kenjaj
juce si lupao u serpe
sta sad lupetas
idiote
nismo mi pobili hrvate u srbiji vec vi srbe u hrvatskoj
baš!michaellcmacha wrote:što se ti koji kurac kretenu opravdavaš...vuksadinare wrote:nabroji mi te hrvate koji prijetepizzon wrote:svaki drugi hrvat preti zapadnom delu r.srpske.
treba u bosni napraviti
oko trebinja i b.luke
kako nisu u srbiji...a protjerivanje i ubojstva hrvata iz srijema?...za sto se sudilo seselju u haguNoor wrote:niste, vi ste ih pobili u hrvatskoj i bosnipizzon wrote:vuksadinare wrote:idiote...po obicju nii shvati tko je sto rekao..kazem da vam ne vjerujem i da se sa bolesnicima nije bas za sprdati narocito ako ih nesto jebe...moze to biti zabavno neko vrijeme...ali ocito je bolest poodmakla i moze prijeci u - nevoljupizzon wrote:vucko, ne kenjaj
juce si lupao u serpe
sta sad lupetas
idiote
nismo mi pobili hrvate u srbiji vec vi srbe u hrvatskoj
2015-09-08
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Putin: Krećemo u masovnu nabavku Su-57, umjesto 16 nabavljamo 76 do 2028
» UZNEMIRUJUĆE Pilot ruskog bombardera ubijen
» Rusija formirala novu diviziju teških bombardera