stav nemacke, nema promene granica
Page 12 of 20
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: stav nemacke, nema promene granica
S tim da u slučaju frke ni mi "matori" nismo rekli posljednju riječ :)Noor wrote:to ne znaju ni svi naši, npr kao yoda i takvi, koji pričaju da neće ratovati za plenkovica i kolindu, a kamo li komšije.michaellcmacha wrote:a znaš što je interesantno oni su potpuno nesvjesni da mi imamo i danas vrlo pouzdan obrambeni kadar, koji im se temeljito opet može najebati mile mame... ti to znaš iz prve ruke... ;)Noor wrote:mora da su dugo čistili i glancali po petama usrane čizmetre wrote:Si vidjela, hrabriša se javio 25 godina nakon izgubljenih ratova i sad nam pokušava docirati o tome da je on bio tamo da bi nam jebali kevuNoor wrote:
auuu
i dobro da ne znaju, to nam je još jedna prednost
možemo posve mirno spavati, smjena generacije je uspješno izvršena ;)
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Jasno, u vama istinskim prekaljenim ratnicima Oni vide Boga i dodatnu motivaciju :)tre wrote:S tim da u slučaju frke ni mi "matori" nismo rekli posljednju riječ :)Noor wrote:to ne znaju ni svi naši, npr kao yoda i takvi, koji pričaju da neće ratovati za plenkovica i kolindu, a kamo li komšije.michaellcmacha wrote:a znaš što je interesantno oni su potpuno nesvjesni da mi imamo i danas vrlo pouzdan obrambeni kadar, koji im se temeljito opet može najebati mile mame... ti to znaš iz prve ruke... ;)Noor wrote:mora da su dugo čistili i glancali po petama usrane čizmetre wrote:
Si vidjela, hrabriša se javio 25 godina nakon izgubljenih ratova i sad nam pokušava docirati o tome da je on bio tamo da bi nam jebali kevu
Ni Rusija ni Kina nece voditi nicije osvajacke ratove po Balkanu niti ce ih podrzati za bilo kogamarcellus wrote:epikur37 wrote:... pa da Rusija ostane jedina svjetska sila, uz kineze koje boli kurac - ali tada srbi ne bi uzeli samo srpsku nego bi napali hrvatsku.
To bi stvorilo pravi kaos koji pitaj Boga gdje bi doveo. Sto se Srbije tice, Rusija bi MOZDA ali samo MOZDA podrzala neku srpsku akciju na Kosovu ...jer je Kosovo specifican slucaj...ali vise nigdje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Stjecem dojam da epija pere neka nostalgija za majevicom...kad ovih dana vratio na staro..nicim izazvan...dodje to tako
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da je bio sto se babi snilo...ovaj pizzon je stvarno intelektualno na nivou osnovnoskolcaNoor wrote:auuupizzon wrote:michaellcmacha wrote:je je holbruk vas je razvaljivao u glamoču,grahovu, drvaru, on osobno i još par američkih delti je sa obronaka manjače zirkao u pravcu banja luke...pizzon wrote:verovatno
ako vas neki novi holbruk
uhvati za ruku i pomeri granicu.
inace, vi, solo, nema sanse.
nas??
da smo mi tamo bili
vi se ne biste se ni pojavili
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noorka, temu ste opet okrenuli u prepucavanje sa Srbima i srpstvom.Noor wrote:Jasno, u vama istinskim prekaljenim ratnicima Oni vide Boga i dodatnu motivaciju :)tre wrote:S tim da u slučaju frke ni mi "matori" nismo rekli posljednju riječ :)Noor wrote:to ne znaju ni svi naši, npr kao yoda i takvi, koji pričaju da neće ratovati za plenkovica i kolindu, a kamo li komšije.michaellcmacha wrote:a znaš što je interesantno oni su potpuno nesvjesni da mi imamo i danas vrlo pouzdan obrambeni kadar, koji im se temeljito opet može najebati mile mame... ti to znaš iz prve ruke... ;)Noor wrote:
mora da su dugo čistili i glancali po petama usrane čizme
Vaša opsjednutost Srbima je nevjerojatna. Isto kao i srpska opsjednutost Hrvatima.
To je valjda nekakva obostrana patologija... ne znam
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nismo ništa preokrenuli, okosnica teme je cijelo vrijeme ista...da nema promjene granica, pogotovo ne bez puške, a to nitko ne želi.Ringo10 wrote:Noorka, temu ste opet okrenuli u prepucavanje sa Srbima i srpstvom.Noor wrote:Jasno, u vama istinskim prekaljenim ratnicima Oni vide Boga i dodatnu motivaciju :)tre wrote:S tim da u slučaju frke ni mi "matori" nismo rekli posljednju riječ :)Noor wrote:to ne znaju ni svi naši, npr kao yoda i takvi, koji pričaju da neće ratovati za plenkovica i kolindu, a kamo li komšije.michaellcmacha wrote:
a znaš što je interesantno oni su potpuno nesvjesni da mi imamo i danas vrlo pouzdan obrambeni kadar, koji im se temeljito opet može najebati mile mame... ti to znaš iz prve ruke... ;)
Vaša opsjednutost Srbima je nevjerojatna. Isto kao i srpska opsjednutost Hrvatima.
To je valjda nekakva obostrana patologija... ne znam
gdje ti vidiš bilo kakvu opsjednutost?
Rusija ne bi podržala ni možda i ni slučajno neku akciju na kosovu. Kao što ni nije jer nisu ludi.Ringo10 wrote:Ni Rusija ni Kina nece voditi nicije osvajacke ratove po Balkanu niti ce ih podrzati za bilo kogamarcellus wrote:epikur37 wrote:... pa da Rusija ostane jedina svjetska sila, uz kineze koje boli kurac - ali tada srbi ne bi uzeli samo srpsku nego bi napali hrvatsku.
To bi stvorilo pravi kaos koji pitaj Boga gdje bi doveo. Sto se Srbije tice, Rusija bi MOZDA ali samo MOZDA podrzala neku srpsku akciju na Kosovu ...jer je Kosovo specifican slucaj...ali vise nigdje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Rusija ne bi podržala ni možda i ni slučajno neku akciju na kosovu. Kao što ni nije jer nisu ludi.Ringo10 wrote:Ni Rusija ni Kina nece voditi nicije osvajacke ratove po Balkanu niti ce ih podrzati za bilo kogamarcellus wrote:epikur37 wrote:... pa da Rusija ostane jedina svjetska sila, uz kineze koje boli kurac - ali tada srbi ne bi uzeli samo srpsku nego bi napali hrvatsku.
naravno da neće, ali ja sam se osvrnuo na epijevo "pretumbavanje u svjetskim odnosima" i govorio hipotetski, u slučaju da Amerika potone u zemlju a EU u more i da ostanu samo Rusi
naime nije mi jasno što bi se trebalo pretumbati, gdje i kako, da bi MZ rekla Hrvatima "joj bili smo nepravedni prema vama, evo vam treći", i da muje na to pristanu bez rata. I da se onda taj treći otcijepi i pripoji hrvatskoj bez da nas bombardiraju.
Rusija bi podržala, Rusija ne bi podržala i sl :)
Kao da će Rusija pokrenuti stvar ili amerika ...
Neće, stvari će se dogoditi na terenu, ovi će se jednostavno prilagoditi novoj situaciji.
Kao i uvijek uostalom.
Tvrditi da se neće stavri promijeniti narednih 100 godina je infantilno, pa osvrnite se samo na prošlih 100 godina :)
Neće, stvari će se dogoditi na terenu, ovi će se jednostavno prilagoditi novoj situaciji.
Kao i uvijek uostalom.
Tvrditi da se neće stavri promijeniti narednih 100 godina je infantilno, pa osvrnite se samo na prošlih 100 godina :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Marcelo, BiH se dijeli, htio ili ne htio. Danas ili sutra, a vjerojatno poslijepodne.
Time što to pokušavaš odgoditi u nedogled ne radiš uslugu hrvatskoj politici...
potiskivanje ne rješava konflikt nego samo produbljuje neurozu i neurotične simptome...rekao bi striček freud.
Time što to pokušavaš odgoditi u nedogled ne radiš uslugu hrvatskoj politici...
potiskivanje ne rješava konflikt nego samo produbljuje neurozu i neurotične simptome...rekao bi striček freud.
2015-08-06
Još će se kaica popeti na kupres i razvezati šahovnicu :)
odoh plibvati ajte bok.
odoh plibvati ajte bok.
2015-08-06
Da se svađate oko perfekta, ok, pa to nam je nacionalni sport.
Da se svađate oko prezenta, bio bih ugodno iznenađen.
Ali vi se svađate ostrašćeno oko futura. Biti će što će biti, netko od nas je u pravu u iznesenim predviđanjima, ili barem na tragu, ostali nisu u pravu i to je to. :)
Svađanje oko futura je exercise in futility.
Ali vi se svađate ostrašćeno oko futura. Biti će što će biti, netko od nas je u pravu u iznesenim predviđanjima, ili barem na tragu, ostali nisu u pravu i to je to. :)
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Da se svađate oko perfekta, ok, pa to nam je nacionalni sport.
Pa u principu, svađamo se oko prezenta.
A bilo bi dobro da vi iz Stranke (veliko S) uprete oko izbornog zakona, naime to je prijelomna točka i možda zadnja šansa da se spasi hrvatski politički subjektivitet u toj zemlji.
2015-08-06
nisu se stvari u zadnjih 100 godina mijenjale na terenu nego u salonu...na terenu su se salonske odluke provodile u djelo....epikur37 wrote:Rusija bi podržala, Rusija ne bi podržala i sl :)
Kao i uvijek uostalom.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:nisu se stvari u zadnjih 100 godina mijenjale na terenu nego u salonu...na terenu su se salonske odluke provodile u djelo....epikur37 wrote:Rusija bi podržala, Rusija ne bi podržala i sl :)
Kao i uvijek uostalom.
Ratovi se ne događaju zato što je netko za stolom odigrao kartu,
teren je najvažniji i ljudske duše.
2015-08-06
tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?epikur37 wrote:Ratovi se ne događaju zato što je netko za stolom odigrao kartu,michaellcmacha wrote:nisu se stvari u zadnjih 100 godina mijenjale na terenu nego u salonu...na terenu su se salonske odluke provodile u djelo....epikur37 wrote:Rusija bi podržala, Rusija ne bi podržala i sl :)
Kao i uvijek uostalom.
Noor wrote:tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?epikur37 wrote:Ratovi se ne događaju zato što je netko za stolom odigrao kartu,michaellcmacha wrote:nisu se stvari u zadnjih 100 godina mijenjale na terenu nego u salonu...na terenu su se salonske odluke provodile u djelo....epikur37 wrote:Rusija bi podržala, Rusija ne bi podržala i sl :)
Kao i uvijek uostalom.
Vojska ako bude trebalo, za to služi....
2015-08-06
postali smo si fini u zadnje vrijeme, da se nadovežem na tvoj upis.mobiu$ wrote:Da se svađate oko perfekta, ok, pa to nam je nacionalni sport.
sve što činimo u biti je budućnost.
teško mi je to preko tipkovnice objasnit.
ali kada me nazove ex i veli čeka te roštilj i prljavo posuđe, to je budućnost jer sam ja tu a idem tamo.
pisanje algoritma je pisanje onog što će se dogoditi.
futur je je neizvjestan jer smo kavu dogovorili sada, a upitno je protokom vremena hoćemo li se naći. sudar odgodi sve.
2014-12-30
Promjeniti će nekada, naravno. Na tvoju štetu. I to tako da ćete izgubiti i konstitutivnost. ovo što ju i sada imate poljubi hrvatsku u dupe i reci hvala.epikur37 wrote:
Jednog dana više neće moći to održati iz prostog razloga. Ima vas sve manje u bosni. Sjediš u zadru ti prvi.a prava narod koga ima 5,10,20% nema kao većinski. I mogu mu jedino biti još manja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Similar topics
» Amerika prihvata promene granica na Balkanu
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» „Humanizam“ elite nema granica
» Ustašoidni vandalizam nema granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» „Humanizam“ elite nema granica
» Ustašoidni vandalizam nema granica