stav nemacke, nema promene granica
Page 9 of 20
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: stav nemacke, nema promene granica
Tako je.mobiu$ wrote:Dakle, ne moramo se ni slagati ni voljeti, ali svoditi to na osobnu razinu...
Pa nismo oporba u Saboru. :)
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Necemo dizati tenzije. Ionako.je vrijeme tesko. Nevera samo.sto nije.
michaellcmacha wrote:naravno da ne mislim... po habitusu sam miroljubiv, nikad ni sa kim nisam dolazio u sukob, osim u "par" navrata i tad sam uvijek gledao da do sukoba ne dođe.... ostatak sam zaključi...epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Shvacam da imate neslicne stavove, taj dio mi je jasan, ali kako uvijek dođe na osobne razracune. To ne razumijem.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:
Ja sam vani jela.:-))
Nemojte se vise igrat ako se ne trpite, ne slazete, whatever.
ja nemam problem niti ikome prijetim, samo iznosim viđenje po kojem se BiH ima raspasti u dogledno pa i skoro vrijeme.
Mozes li ti pokusat drzat distancu?
Miha ima malo žešću retoriku. Makar mislim daizreceno ni priblizno ne misli doslovno, zamolit cu i njega da pripazi.
:-)
Ma ne mislim nji ja da misli ozbiljno, ali goni ga u kurac...malo je iritantno da se svako malo uhvati i nešto prijeti i obračunava...
ma dragi moj, meni je stvarno žao što si se ti mene uhvatio na tako, pomalo bolestan način...
ne zamjeram ti ali isto tako niti te se išta plašim, ali ni ikoga ako treba reći svoje mišljenje.
S moje strane svako dobro u zasluženj mirovini tebi i tvojima
ali glede BiH, da neka se raspadne i hoće.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Maggie19 wrote:Necemo dizati tenzije. Ionako.je vrijeme tesko. Nevera samo.sto nije.
otišli su mi brodom, ništa ne javljaju a neću da zovem...
nek se jebu, valjda su se uhvatili na sigurno
2015-08-06
do tvog mišljenja znaš da itekako držim... evo aj ti reci da li ima smislene logike podržavati i priželjkivati da zapadne granice Srbije budu i formalno na savi i uni i u dalmatinskom i južno primorskom zaleđu... ok ako to priželjkuju pizzon, crvenkasti, serbinjo, pa i milorad i šimpraga... ali da li to treba očekivati i od tvog imenjaka, ili eto od nas dvojice...dijagram wrote:Opet na imenjaka, kako je krenulo zalit ce se na ugrozenost:)
2015-08-08
Maggie19 wrote:Necemo dizati tenzije. Ionako.je vrijeme tesko. Nevera samo.sto nije.
dijagram-
2015-08-09
kaya wrote:Da skratimo. Napljugaj seepikur37 wrote:Maggie19 wrote:Shvacam da imate neslicne stavove, taj dio mi je jasan, ali kako uvijek dođe na osobne razracune. To ne razumijem.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:
Ja sam vani jela.:-))
Nemojte se vise igrat ako se ne trpite, ne slazete, whatever.
ja nemam problem niti ikome prijetim, samo iznosim viđenje po kojem se BiH ima raspasti u dogledno pa i skoro vrijeme.
Mozes li ti pokusat drzat distancu?
Miha ima malo žešću retoriku. Makar mislim daizreceno ni priblizno ne misli doslovno, zamolit cu i njega da pripazi.
:-)
Ma ne mislim nji ja da misli ozbiljno, ali goni ga u kurac...malo je iritantno da se svako malo uhvati i nešto prijeti i obračunava...
ok kayo, ti popuši :)
2015-08-06
dijagram wrote:Maggie19 wrote:Necemo dizati tenzije. Ionako.je vrijeme tesko. Nevera samo.sto nije.
gle ove tetke :)
2015-08-06
Provjeri ti to, da ne bude komplikacija.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Necemo dizati tenzije. Ionako.je vrijeme tesko. Nevera samo.sto nije.
Maggie19 wrote:Provjeri ti to, da ne bude komplikacija.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Necemo dizati tenzije. Ionako.je vrijeme tesko. Nevera samo.sto nije.
Ne da mi se zvati...da ne bi bilo nestalo plina, ne radi utičnica za mobitel...
Ovako šutim i čekam da se vrate...
2015-08-06
nemam ja ništa protiv da se raspadne, ali u tom slučaju za buduće vrijeme nikako hrvatska ne može i ne smije dozvoliti da srbijanske granice budu granice trenutne republike srpske, jer to u krajnjem slučaju je veća šteta i opasnost od bošnjačke opasnosti... ja samo i jedino te dvije situacije gledam kroz prizmu koja je veća opasnost za hrvatsku i nikako drugačije...
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Sto ste se uhvatili BiH-walking dead.
Spominju neko ukidanje poreza na nekretnine, to mi.zanimljivije.
;-)
;-)
Sve sam ranije objasnio.michaellcmacha wrote:do tvog mišljenja znaš da itekako držim... evo aj ti reci da li ima smislene logike podržavati i priželjkivati da zapadne granice Srbije budu i formalno na savi i uni i u dalmatinskom i južno primorskom zaleđu... ok ako to priželjkuju pizzon, crvenkasti, serbinjo, pa i milorad i šimpraga... ali da li to treba očekivati i od tvog imenjaka, ili eto od nas dvojice...dijagram wrote:Opet na imenjaka, kako je krenulo zalit ce se na ugrozenost:)
Imenjak se ponasa neracionalno.
Objasnit cu mu to uzivo i bolje.
Vise nije svjestan svojih neracionalnih upisa.
Mogao bih mu na svaki napisati koliko je pogresan, ali to je zamorno i preskacem najcesce takve upise.
dijagram-
2015-08-09
Izgrist ces se.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Provjeri ti to, da ne bude komplikacija.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Necemo dizati tenzije. Ionako.je vrijeme tesko. Nevera samo.sto nije.
Dobro, miha se uznemirio, kao i ante pred malo, i ok.
Epi pak ne iznosi nešto što je nužno njegova puka želja, već i trijezna ocjena stanja. Dakle, čovjek ne priželjkuje, predviđa, a nije da je bez temelja. MZ neće moći zauvijek čuvati efikasno mir - ne kada ga nema ni na njihovim ulicama.
U međuvremenu, BiH nije donijela proračun za 2020.
Zbog toga su u pitanju izbori koji bi trebali biti krajem ove godine, s zasebnim datumom u Mostaru, kako je utvrdilo Središnje izborno povjerenstvo BiH. Za koji pak pola BiH veli da uopće nema mandat.
U međuvremenu, Mostar je zadnje izbore imao 2008.
Da li vam to zvuči kao vijesti iz države koja će opstati još 100 godina?
Epi pak ne iznosi nešto što je nužno njegova puka želja, već i trijezna ocjena stanja. Dakle, čovjek ne priželjkuje, predviđa, a nije da je bez temelja. MZ neće moći zauvijek čuvati efikasno mir - ne kada ga nema ni na njihovim ulicama.
U međuvremenu, BiH nije donijela proračun za 2020.
Zbog toga su u pitanju izbori koji bi trebali biti krajem ove godine, s zasebnim datumom u Mostaru, kako je utvrdilo Središnje izborno povjerenstvo BiH. Za koji pak pola BiH veli da uopće nema mandat.
U međuvremenu, Mostar je zadnje izbore imao 2008.
Da li vam to zvuči kao vijesti iz države koja će opstati još 100 godina?
Guest- Guest
Nema tu nama srece nikako.michaellcmacha wrote:nemam ja ništa protiv da se raspadne, ali u tom slučaju za buduće vrijeme nikako hrvatska ne može i ne smije dozvoliti da srbijanske granice budu granice trenutne republike srpske, jer to u krajnjem slučaju je veća šteta i opasnost od bošnjačke opasnosti... ja samo i jedino te dvije situacije gledam kroz prizmu koja je veća opasnost za hrvatsku i nikako drugačije...
Jedino sto cemo mi i Srbi izumrijeti, a Bosnjaci stvaraju novu naciju.
ja bih radije da prvo spomenu puni profil AC do petrinje... onda bi mi bilo zanimljivije i to o ukidanju poreza na nekretnine, mada nekako mislim da će prije isprofiliratu tu cestu nego ukinuti porez na nekretnine...Maggie19 wrote:Sto ste se uhvatili BiH-walking dead.
;-)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:nemam ja ništa protiv da se raspadne, ali u tom slučaju za buduće vrijeme nikako hrvatska ne može i ne smije dozvoliti da srbijanske granice budu granice trenutne republike srpske, jer to u krajnjem slučaju je veća šteta i opasnost od bošnjačke opasnosti... ja samo i jedino te dvije situacije gledam kroz prizmu koja je veća opasnost za hrvatsku i nikako drugačije...
e vidiš, meni je u fokusu politička situacija Hrvata u BiH, jednstavno ne prihvatam da ih se pusti niz vodu e da bi se produzio život BiH koja je ionako osuđena na smrt.
Jedino smisleno za RH je jačanje pozicije Hrvata u BiH.
Znači ne probosanska politika u smislu ulaganja u održivost BiH nego samo prohrvatska u smislu jačanja hrvatskog subjekta, u dužoj ili kraćoj komi te paradržave.
2015-08-06
Maggie19 wrote:Izgrist ces se.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Provjeri ti to, da ne bude komplikacija.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Necemo dizati tenzije. Ionako.je vrijeme tesko. Nevera samo.sto nije.
boli me, imam depozit i kasko
ali valjda bude sve ok
2015-08-06
ma nećemo, po tom pitanju u povijesti smo bili u puno nezgodnijim situacijama i svejedno smo se održali... da će i nadaje biti oscilacija, biti će... da ćemo zbog trulog kompromiserstva i političke nezrelosti i potkapacitiranosti iskazivati nezadovoljstvo sa napretkom društvenog razvoja hoćemo, ali život će teći dalje i hrvati će u još mnogo naraštaja obitavati u ponajljepšem kutku svijeta...Maggie19 wrote:Nema tu nama srece nikako.michaellcmacha wrote:nemam ja ništa protiv da se raspadne, ali u tom slučaju za buduće vrijeme nikako hrvatska ne može i ne smije dozvoliti da srbijanske granice budu granice trenutne republike srpske, jer to u krajnjem slučaju je veća šteta i opasnost od bošnjačke opasnosti... ja samo i jedino te dvije situacije gledam kroz prizmu koja je veća opasnost za hrvatsku i nikako drugačije...
Jedino sto cemo mi i Srbi izumrijeti, a Bosnjaci stvaraju novu naciju.
2015-08-08
vrag ih zna.michaellcmacha wrote:ja bih radije da prvo spomenu puni profil AC do petrinje... onda bi mi bilo zanimljivije i to o ukidanju poreza na nekretnine, mada nekako mislim da će prije isprofiliratu tu cestu nego ukinuti porez na nekretnine...Maggie19 wrote:Sto ste se uhvatili BiH-walking dead.
;-)
Dobili su sad tu lovu, pa pokusavaju osigurat stabilnu poziciju sljedecih 8 godina.
Plenki glumi Mutti.
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Similar topics
» Amerika prihvata promene granica na Balkanu
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» „Humanizam“ elite nema granica
» Ustašoidni vandalizam nema granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» „Humanizam“ elite nema granica
» Ustašoidni vandalizam nema granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"